Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
6 gb gereksiz olur eğer oyun oynamayacaksanız. Oynasanız bile 4 gb sizi yarı yolda bırakmaz.Teşekkür ederim 4 seçeceğim bütçe sorun biraz kendimi zorlamaya değmez ama anladığım kadarıyla?
Oyun Oynuyorsan 6Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
Ram 6gb olması daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilir, ayrıca ram miktarının çok olması oyunla o kadarda alakası yok. Daha fazla ram daha fazla uygulamalanın arka planda çalışabilmesini sağlar.Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
Eğer çok paranız yoksa ve ağır bir işte para kazaniyorsanız her zaman daha kaliteli ürün almanız daha iyi bir tasarruf olur.Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.