Neler Yeni

redmi note 10 4gb ram vs 6 gb ram

abiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Beyaz
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.

abiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim 4 seçeceğim bütçe sorun biraz kendimi zorlamaya değmez ama anladığım kadarıyla?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
Oyun Oynuyorsan 6

Oynamiyorsan 4 bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Ram 6gb olması daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilir, ayrıca ram miktarının çok olması oyunla o kadarda alakası yok. Daha fazla ram daha fazla uygulamalanın arka planda çalışabilmesini sağlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.
Eğer çok paranız yoksa ve ağır bir işte para kazaniyorsanız her zaman daha kaliteli ürün almanız daha iyi bir tasarruf olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom