redmi note 10 4gb ram vs 6 gb ram

abiss

80+
Reaksiyon skoru
3
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?

Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.

Teşekkür ederim 4 seçeceğim bütçe sorun biraz kendimi zorlamaya değmez ama anladığım kadarıyla?

Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
Oyun Oynuyorsan 6

Oynamiyorsan 4 bence

Ram 6gb olması daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilir, ayrıca ram miktarının çok olması oyunla o kadarda alakası yok. Daha fazla ram daha fazla uygulamalanın arka planda çalışabilmesini sağlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok ağır işler yapmıyorsan 4 yeterli ama bütçe varsa 6 seçin.
Eğer çok paranız yoksa ve ağır bir işte para kazaniyorsanız her zaman daha kaliteli ürün almanız daha iyi bir tasarruf olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,617
Üyeler
189,882
Son üye
urxs
Geri