Arama sonuçları: *

1. K

UYGUN İNTERNET PAKETİ

Selamün aleyküm, kullanmış olduğum hat turkcell babamın üstüne kayıtlı 16 gb 175 TL ödüyorum. Yetmediği için değiştirmek istiyorum türktelekomda uygunzbir paket buldum ama gençlere özel. 16-25 yaş aralığı kullanabiliyor. Askerde olduğumdan dolayı babamla gidip halledemiyorum. Numaramı taşısam...
  2. K

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Dün aksem 10 da verdiğim sipariş az önce iptal oldu :(
  3. K

Öneri POWERWAY 30.000 powerbank iyi midir?

Arkadaslar bu powerbank alınır mı? aynı fiyatlarda daha iyisi varmı
  4. K

POWERBANK ÖNERİSİ 20-30 BİN

Arkadaslar 20 30 binlik hızlı şari özellikli power ihtiyacım var gözüme kestirdiğim 2 model var hangisini almam daha mantııklı ? Bildiğiniz başka model varsa onuda atabilirsiniz. Bütçem 700 TL 1. https://ty.gl/6jun4v1fag 2...
  5. K

Aydın jandarma eğitim taburu

Beyler askerlik yeri açıklandı AYDIN JANDARMA EĞİTİM TABURU EFELER. Aynı yere çıkan var mı ? Veya daha önce burda askerlik yapmış olan.
  6. K

Pazar Günü Açık Noter Var Mı

Motoru sıfır almış kanka plaka çıkmadan önce sigorta yapmış bayi, plakadan sonra değiştirmesi lazımdı poliçeyi ama değiştirmemişler yarın sabah yapacağız insallah
  7. K

İstanbuldayım, elektrikli değil, açık noter buldum ama motoru satan arkadaş motorun sigortasını plakaya değilde şase numarasına yaptırdığı için satışı alamadım
  8. K

Pazar günleri nöbetçi noter oluyor mu ? Varsa nasıl öğrenebilirim hangisi olduğunu. Motosiklet alıcam
  9. K

MOTOSİKLET EKİPMAN MAĞZASI ÖNERİSİ

Merhaba, a dan z ye full ekipman alma niyetindeyim, yaklaşık 30k bütçe ayırdım ekipmanlara yetermi bilmiyorum. İstanbul bağcılar da oturuyorum. Önerebileceğiniz mağaza var mı ? Ürününün arkasında duran garanti veren ve kurumsal gibi olan ??
  10. K

Sattığım hisse senedinin ücreti hesabıma geçmedi

Hesaplarım arası transfer diye bisey olması lazım
  11. K

Sattığım hisse senedinin ücreti hesabıma geçmedi

Yatırım hesabına aktarılmış olabilir. Bende sasa yı sattığımda 1 hafta geçmesini bekledim meğer 3. gün geçmiş ama yatırım hesabına geçtiği için ben görmedim vadesiz hesabıma bakıyormuşum.
  12. K

10k Kask Öneri̇si̇

Önerdiğin shoei kaskı 16 bin lira dostum maalesef bütçem sadece kask için o kadar çıkmıyor :( agv k5s den devam ben ozaman :) daha eldiven ceket ayakkabı pantalon alıcam hepsine 25 30k gidicek gibi görünüyor :(
  13. K

10k Kask Öneri̇si̇

İlk defa süreceğim için rs200 düşünüyorum ama ekipmanlara çok para gidicek gibi motora param kalmayabilir :)
  14. K

10k Kask Öneri̇si̇

Arkadaşlar motora yeni başlıyorum ekipmanlarımı şimdiden alacağım. Kask için 10k ayırsam yeter mi ? Hangi kaskları önerirsiniz. Benim araştırdığım iki kask var scorpion 1400 air carbon ve agv k5s
  15. K

Asus Tuf R7 7735HS-4050 Aldım, H.o-G.o?

Laptobu kardesim kullanıyor. Bütün laptoplar ısınır kardesim özellikle bu aylarda ısınmamasını engelleyemezsin. Altına güzel bir soğutucu fan alırsın sıcaklığını düşürürsün. Benim beğenmediğim tek yanı şarjının çok çabuk bitmesi
  16. K

EN UYGUN KREDİYİ NASIL BULURUM

Arkadaşlar şuan elimde 60k para var yeni motorsiklet almayı düşünüyorum 2023 model 200rs sıfır fiyatı 110k. 2 ay sonra askere gidicem. Motoru almak için tazminatımı bekleyip elimreki parayla birleştirip öyle siparişi vermek istiyordum ama daha fazla beklemek saçma geldi. 110 bin tl lik kredi...
  17. K

Knox Handroi̇d Mk4 Alinir mi

Ortalama kalitede bir kask kaç tl civarlarındadır
  18. K

Hiçbiyerde sıfır fiyatını bulamadım senin bilgin var mı
  19. K

İlk seferde olmazsa ikinci seferde ücüncü seferde illaki alıcaz, 4. Dersimi aldım ne zaman sınav yapılcak bilmiyorum 1686487879 Siyahıda var ama 4.000 TL, sabah 3.500 dü simdi 4000 yapmış
  20. K

Motora yeni başlıyorum ehliyeti henüz almadım, öncelikle ekipmanları almak istiyorum, eldiven olarak knox handroid mk4 modelini 3.500 TL ye sahibinden üzerinden almak mantıklı mı ? Hiç kullanılmamış S beden yazılmış. Bu ekipmanlar için yardımcı olabilecek bilgili bir arkadaş var mı bana ful set...
Top Bottom