Neler Yeni

Sattığım hisse senedinin ücreti hesabıma geçmedi

1905

80+ Silver
birkaç gün sonra ihtiyacım olduğundan pazar günü emir verdim pazartesi sabah borsa açıldığında satıldı ama bayramdan dolayı bile olsa hâlâ hesabıma geçmemesi normal mi? hesaba aktarmak için ekstra bi işlem yapmıyorduk diye hatırlıyorum. (yapıkredi mobil) varlıklarım kısmında gözüküyor ama hiçbir hesabımda gözükmüyor para

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
Yatırım hesabına aktarılmış olabilir. Bende sasa yı sattığımda 1 hafta geçmesini bekledim meğer 3. gün geçmiş ama yatırım hesabına geçtiği için ben görmedim vadesiz hesabıma bakıyormuşum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan güler
birkaç gün sonra ihtiyacım olduğundan pazar günü emir verdim pazartesi sabah borsa açıldığında satıldı ama bayramdan dolayı bile olsa hâlâ hesabıma geçmemesi normal mi? hesaba aktarmak için ekstra bi işlem yapmıyorduk diye hatırlıyorum. (yapıkredi mobil) varlıklarım kısmında gözüküyor ama hiçbir hesabımda gözükmüyor para
Yatırım hesabında gözükür

1905

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatırım hesabına aktarılmış olabilir. Bende sasa yı sattığımda 1 hafta geçmesini bekledim meğer 3. gün geçmiş ama yatırım hesabına geçtiği için ben görmedim vadesiz hesabıma bakıyormuşum.
hocam hisse senedi portföyüm kısmında hisse senedi hesabım var bakiye orada gözüküyor ama yatırım hesabı bu mu anlayamadım bunu nasıl kontrol edebilirim ve siz nasıl vadesiz hesabınıza aktardınız acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yatırım hesabında gözükür
bunu vadesiz hesabıma nasıl aktarabilirim hocam

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
hocam hisse senedi portföyüm kısmında hisse senedi hesabım var bakiye orada gözüküyor ama yatırım hesabı bu mu anlayamadım bunu nasıl kontrol edebilirim ve siz nasıl vadesiz hesabınıza aktardınız acaba ?

bunu vadesiz hesabıma nasıl aktarabilirim hocam
Hesaplarım arası transfer diye bisey olması lazım

1905

80+ Silver
Hesaplarım arası transfer diye bisey olması lazım
hocam oraya baktım ama gözükmüyor. işin garibi paranın gözüktüğü hesap numarası ile vadesiz hesabımın numarası aynı ama vadesiz hesapta para gözükmüyor. evde tekim paketim bittiği için müşteri temsilcisini arayamıyorum, paket almak için de kartı kullanabilmem gerekiyor :D kısır döngüye girdim :D

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bazı hisse senetlerinde T+2 olayı vardır. Yani hisseyi sattıktan sonra en geç 2 iş günü içerisinde hesapta olur. Şu anda bayramda bankalar ve borsa kapalı olduğu için bayramdan sonraki 2 iş gününde para hesabınızda olur.

1905

80+ Silver
Bazı hisse senetlerinde T+2 olayı vardır. Yani hisseyi sattıktan sonra en geç 2 iş günü içerisinde hesapta olur. Şu anda bayramda bankalar ve borsa kapalı olduğu için bayramdan sonraki 2 iş gününde para hesabınızda olur.
teşekkür ederim bilgilendirme için

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
O parayla tekrar hisse alabilirsiniz fakat çekmek isterseniz 2 gün beklemeniz gerekiyor

1905

80+ Silver
O parayla tekrar hisse alabilirsiniz fakat çekmek isterseniz 2 gün beklemeniz gerekiyor
evet onu biliyorum da 5 iş günü olduğu için sormak istedim hocam bayramdan dolayı sanırım

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
3 temmuzda açılacak borsalar hocam

yok hocam hissede alamıyor 3 temmuzda açılacakmış

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,606
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim