Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

Makine mühendisliği için laptop önerisi

Bütçe 10kyı geçmezse tatlı olur. Autocad, mathcad gibi programları rahatça kullanabilmem lazım bunun için batarya ömrü önemli.
  2. owl.zfg

Maksimum 400 TL klavye önerisi

Mekanik olursa daha iyi olur. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Mekanik olmazsa aklımda g213 var.
  3. owl.zfg

Bu kasa MESH mi?? Vento Neptune

Evet.
  4. owl.zfg

AMD Ryzen 2600 vs 3100

3100. Daha güncel.
  5. owl.zfg

Sapphire RX 5700XT Nitro+ alınır mı?

Yorumlarda kullanıcılara bakabilirsin. Hardware unboxed direkt olarak paylaşıyor oradan da bakabilirsin. Son dönemde sıkıntılı driver yok. Bende kullandım bu amdyi hala kullanan arkadaşlarımda var bu forumdaki kadar ağlayan görmedim. Bana fanboy demişsin ama zaten çıkışında ve çıkışa yakın...
  6. owl.zfg

Hayatınızda gördüğünüz en tuhaf şey nedir?

Bende aynısını yaşadıydım ama ne kadar önce hatırlayamıyorum :D
  7. owl.zfg

Nickinizi Nasıl Keşfettiniz ?

Senin ismi bir yerde önceden gördüğüme eminim ama nerede bilemiyorum
  8. owl.zfg

Kedi Sahiplenmek İstiyorum

Hocam iki katlı bir eve yerleşebiliyorsanız kedinin bakım masrafının sorun olacağını sanmam. Ama yinede siz ortalama bir fiyat çıkarıp aileniz ile görüşün.
  9. owl.zfg

Kedi Sahiplenmek İstiyorum

Genelde zor ama sahiplenmek istediğiniz için sokak kedisi fln sahiplenmeniz lazım. Cins kedi almayın. Almak mantığı hoş gelmiyor bana hayvanlarda
  10. owl.zfg

İnceleme James Donkey 712 7.1 RGB Kulaklık İncelemesi

Yazılımı üzerinden. Bende baya arttırıyor dip sesi.
  11. owl.zfg

İnceleme James Donkey 712 7.1 RGB Kulaklık İncelemesi

Sanal 7.1 dip ses yapıyor bunlarda maalesef.
  12. owl.zfg

Hocam dlss benzeri bir teknoloji ile 4k elde ediyordu ps4 pro. Ki 8k monitörler çokta yaygın değil ve çıkması zaman alacağı için 4k daha mantıklı geliyor bana ama bilemeyiz. Ama rtx serisi kart almak istiyorsak yeni seriyi beklemek daha akıllıcs olur. En azından vergilerle ne kadar tutacağını...
  13. owl.zfg

Okuma kitabı önerisi

Hayvanlardan tanrılara sapiens
  14. owl.zfg

Gecikmeli çıkıyor. Her zaman yeni oyun oynanacak diye bir şey yok. Ben PC aldığımda eski jenerasyon oyunlarıda oynadım. Ki o listede fazla oyun yoktu. Ama dediğiniz gibi konsollarda olduğu için rtx alınabilir ne de olsa daha fazla oyuna işlenecek. Ama ben mid range GPU alan biri için hala...
  15. owl.zfg

Bu da oyunundan oyuna değişiyor tabi. Bfde AMD daha fazla bile vermiş olabilir bilmiyorum mesela. 1598741409 Hocam arada 100 dolar fark var. İkisininde şuan problemi yok. Sayılı oyunda desteklenen özellikler için fazladan para vermenin mantığı yok. 2060s diyorsunuz kart 2070 ile 2070s arasında...
  16. owl.zfg

Arkadaş ikinci ele yöneliyor ki 4k oynayacağını sanmıyorum. 4k kartları değil bunlar. 2070S ile 5700xt arasında yüzde 10 fark olmamalı. Ki olsada nvidia %25 daha fazla para istiyor.
  17. owl.zfg

Psu fanı dönmüyor 2

Hocam kendinizi öldürmeyinde güç kaynağı ile uğraşırken. Anti statik bileklik takın en azından
  18. owl.zfg

Yine yanlış hatırlamıyorsam 5700xt 2070s kıvamında performans veriyor 3 5 FPS daha düşük olmalı. O yüzden driver sorunu yokken 5700xt daha mantıklı bence.
  19. owl.zfg

Dediğim gibi şuan sorun olmamalı yani alınabilir durumda. Genelde büyük sorunlar getirmiyorlar oturttuktan sonra.
  20. owl.zfg

Bilmiyorum hocam her ikisinide kullandım. İnanın ki amdde hiç sorun yaşamadım. Nvidiada da sadece freestyle kısmında problem yaşadıydım. Şans işi ama dediğim gibi şuan rx50xx serisinde herhangi bilinen driver sorunu yok. Ama dediğiniz doğru. 1598740838 400 dolar aralığında olacak giriş...
Top Bottom