Gecikmeli çıkıyor. Her zaman yeni oyun oynanacak diye bir şey yok. Ben PC aldığımda eski jenerasyon oyunlarıda oynadım. Ki o listede fazla oyun yoktu. Ama dediğiniz gibi konsollarda olduğu için rtx alınabilir ne de olsa daha fazla oyuna işlenecek. Ama ben mid range GPU alan biri için hala mantıklı görmüyorum. Neyse daha uzatmanın mantığk yok hocam. Kısacası rtx destekli oyunlar konsollar sayesinde gelecek alınabilir ama konsollarda hedef 30 FPS olduğu için yeni oyunlarda full ayarlarda 60+ fps garantisi yok. AMD beygir gücü olarak daha fazla ve artık driver sorunları yok ama bu ekstra özelliklere sahip değil. Arkadaş kararını verir işte.DLSS 2.0 veya RTX desteği gelecek oyunlar listesi vardı.
Şuan linkini hatırlamıyorum, 3 ay önce falan görmüştüm.
''Yeni'' çıkacak çoğu oyunda RTX ve DLSS 2.0 desteği olacak.
Gecikmeli çıkıyor. Her zaman yeni oyun oynanacak diye bir şey yok. Ben PC aldığımda eski jenerasyon oyunlarıda oynadım. Ki o listede fazla oyun yoktu. Ama dediğiniz gibi konsollarda olduğu için rtx alınabilir ne de olsa daha fazla oyuna işlenecek. Ama ben mid range GPU alan biri için hala mantıklı görmüyorum. Neyse daha uzatmanın mantığk yok hocam. Kısacası rtx destekli oyunlar konsollar sayesinde gelecek alınabilir ama konsollarda hedef 30 FPS olduğu için yeni oyunlarda full ayarlarda 60+ fps garantisi yok. AMD beygir gücü olarak daha fazla ve artık driver sorunları yok ama bu ekstra özelliklere sahip değil. Arkadaş kararını verir işte.
Hocam dlss benzeri bir teknoloji ile 4k elde ediyordu ps4 pro. Ki 8k monitörler çokta yaygın değil ve çıkması zaman alacağı için 4k daha mantıklı geliyor bana ama bilemeyiz. Ama rtx serisi kart almak istiyorsak yeni seriyi beklemek daha akıllıcs olur. En azından vergilerle ne kadar tutacağını görürüz ona göre alırız.Okuduğum makalede PS5'in hedefinin 8K olduğunu duydum.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem fakat RTX 2070 dengi bir kart ile 4K 30 FPS vereceğini düşünürsek 1080P'de 60 FPS alabiliriz.
Ps5 4k 60fps garantisi veriyor.Hocam yanlış hatırlamıyorsam PS5 2K çözünürlükte 30 FPS veriyordu.
Şuan yurtdışındayım zar zor yazıyorum daha sürücüler stabil değil AMD fanboyluk yapma istersen git yabancı kaynaklara bakda konuş Bende RX 5700 XT vardi iade ettimArtık büyük driver sorunları yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Yaşayabileceği tek şey küçük buglar ki nvidiada da yaşanıyor. Kardeşim çok iyi model alınır. Nvidia muadilinden daha iyi performansa sahip.
Şuan yurtdışındayım zar zor yazıyorum daha sürücüler stabil değil AMD fanboyluk yapma istersen git yabancı kaynaklara bakda konuş Bende RX 5700 XT vardi iade ettim