Arama sonuçları: *

1. Lara Croft

Çözüldü✓ Windows Bilgisayara Mac Kurmak

Cidden mi :D? Peki ekran kartını nasıl tanıtacak arkadaş bunu da açıklayabilir misiniz? Çünkü ben linkte 3060'a kurulan macOS görmedim de.
  2. Lara Croft

Özgüvensizlik sorununu nasıl yenebilirim?

Sanki ipin ucunu bir kere kaçırırsam bir daha yakalayamazmışım gibi hissediyorum. Konuşa konuşa kıracaksam biraz zaman alacak gibi :/
  3. Lara Croft

Çözüldü✓ Windows Bilgisayara Mac Kurmak

Kuramazsın zira ekran kartın desteklemiyor.
  4. Lara Croft

Özgüvensizlik sorununu nasıl yenebilirim?

Genelde okuldaki ortam olsun, oturduğum yerdeki ortam olsun, pek dahil olamıyorum aralarına; zaten sessiz bi tipim, çok samimi olmadıkça konuşamıyorum, sohbete katılamıyorum. Haliyle arka planda kalıp dışlanıyorum, hoşlandığım kızla konuşurken de oluyor bu. Nasıl konuşabilirim, nasıl dahil...
  5. Lara Croft

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Türkçe Yama atabilecek var mı?

Anonymous'da paralıymış, ücretsizini atabilecek var mı? Ya da önceden üye olmuş biri atabilir mi dosyaları? Lütfen, oyuna zaten 60 lira para verdim, çeviriye de 15 lira vermek istemiyorum🥺
  6. Lara Croft

R6S Operatör Açma Hakkında?

Saldırıda Fuze kesinlikle aç. Mira da açabilirsin.
  7. Lara Croft

İnceleme Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı 🎧

Tamamdır, teşekkür ederim.
  8. Lara Croft

Peki ışıkları açık iken dip ses oluyor mu? Bazıları ışıktan dolayı dip ses var demiş, ışıkları kapatınca düzeliyor diyenler de var. Muhtemelen kullanmam ışıklarını ama hazır burdasın, deneme şansın oldu mu? Ayrıca mikrofonunda çok dip ses oluyor diyenler var. Sizde nasıldı mikrofon?
  9. Lara Croft

Bir şey sormak istiyorum, şu anda 159 liraya bir tane buldum (https://www.n11.com/urun/gamenote-h2016d-rgb-kulak-ustu-oyuncu-kulaklik-1688482?magaza=jetbilgisayar&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwpKCDBhBPEiwAFgBzj5tK7E1tpJIZjPthtNLcyhQDFGtqWBmtc9p-TvDD7qQy18GDogSQixoChL0QAvD_BwE) yarın almayı...
  10. Lara Croft

Minidump analizi yapar mısınız?

Neden üstüne alındın?
  11. Lara Croft

Minidump analizi yapar mısınız?

Buraya gelecek mesajları tahmin edebiliyorum. SFC, Memtest, DISM, HDD/SSD kontrol, BIOS. Aynı cevaplar. Ezbere iş yapmayı bırakın. Eminim ki dosyaları tam okumayı bile bilmiyorsunuz. Boşa Minidump'ların Ustası diye gösteriş yapmaya da gerek yok.
  12. Lara Croft

Rampage Hydra R6 Plus vs Everest KB-GX8 REDCORE vs GamePower Calypso

Paranı çöpe atmak istiyorsan gayet iyi seçim, karar senin.
  13. Lara Croft

[Çözüm] Forza Horizon 4 Intro ekranından sonra çöküyor

O kadar adıma gerek yok, explorer'ı kapatsan yetiyor zaten.
  14. Lara Croft

Aternosdan Minecraft sunucusu başlatma

Eğer server'a biri girmezse veya serverda hareketsiz kalırsan, otomatik kapanıyor.
  15. Lara Croft

DART1 Sistem Alamadım

İroni yâni (!) ne demek onu öğrenmelisin önce.
  16. Lara Croft

DART1 Sistem Alamadım

Hayırdır, abicim falan? Askerlik arkadaşım mısın? Şunu da bırakayım, genel kültür; lazım olur.
  17. Lara Croft

Anakartlar Neden Kare Değil?

Canı istemiştir? Sağda SSD/HDD yuvaları yok mu zekî kardeşim?
Top Bottom