Aternos ne ara o kadar sırası uzun oldu ya neyse soruya gelirsek eğer sen pcyi kapattıgında 5dk sunucuda biri olmazsa kapanıyor diye biliyorumAternosda serverı başlatsam , herzaman açık kalıyor mu yoksa bilgisayarı kapatınca server kapanıyor mu ? Sağlama almak istiyorum çünkü 3 4 saat bekletiyor.
Eskiden vpn işe yarıyordu aternosta, şimdi o da iş görmüyorAternos ne ara o kadar sırası uzun oldu ya neyse soruya gelirsek eğer sen pcyi kapattıgında 5dk sunucuda biri olmazsa kapanıyor diye biliyorum
Nasıl güvenli mi peki ? Benim Aternostan açma sebebim en bilinen olması. Yada server durumlarında farklılık oluyor mu ? Mesela Aternos daha iyi serverlara sahip falan filan var mı ?Server.proda kapanmıyor sanırım.Ayrıca aternosdan daha az sırası var ama 1 gb ram 10 kişi sınırlaması var.
Aternosda kapanıyor.
Açıkçası aternosda 20 tavuk beslerken serverda deli lag oluyordu.Yani çok aşırı chunk yüklemediğiniz sürece bir şey olmaz.Biz açtık yağ gibi server.Nasıl güvenli mi peki ? Benim Aternostan açma sebebim en bilinen olması. Yada server durumlarında farklılık oluyor mu ? Mesela Aternos daha iyi serverlara sahip falan filan var mı ?
öyle yapmak daha mantıklıAternos ile uğraşılmaz. Direk kendi bilgisayarından aç sunucuyu
Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz ?Aternos ile uğraşılmaz. Direk kendi bilgisayarından aç sunucuyu
Sitelerden açılan serverlardan farkı nedir ?Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Yardımcı olabilir misiniz ?öyle yapmak daha mantıklı
Hamachi önerir misiniz ?Aternos ile uğraşılmaz. Direk kendi bilgisayarından aç sunucuyu
Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sitelerden açılan serverlardan farkı nedir ?
Yardımcı olabilir misiniz ?
Hamachi önerir misiniz ?
Ayn benim ark vpn ile açıyordu şimdi olmuyor mu?Eskiden vpn işe yarıyordu aternosta, şimdi o da iş görmüyor