Çözüldü✓ YD İPHONE 14 pro kaç ay açık kalır ?

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Kapalı kutu Yurt dışı 14 Pro almak istiyorum şu an kullandığım iphone 11. Bunu verip üstüne biraz para verip 14 pro alacağım. Merak ettiğim şey ise telefonu kapalı kutu alınca 8 ay kullanma hakkım şimdi mi başlayacak ? yoksa Türkiye'de yurt dışı cihazlar sadece ocak ayından eylül ayına kadar mı açık kalıyor ? diğer 4 ay kapalı mı kalıyor? bir de bu hak her yıl düzenli yenileniyor mu yoksa her telefonda 8 ay hakkımız mı oluyor ?

sıfır 14 Pro yok, önceden sim kart takıldıysa o zaman başlamıştır süresi, her yıl 8 ay, her yıl yenileniyor.

sıfır 14 Pro yok, önceden sim kart takıldıysa o zaman başlamıştır süresi, her yıl 8 ay, her yıl yenileniyor.
Kapalı kutu diye ilanlar var onun için sordum bilmiyorum, peki hiç hat takılmamışsa ilk ben takacaksam 8 ay şu andan itibaren mi başlar ? Bir de bazı ilanlarda 12 ay 14 ay açık falan yazıyor o nasıl oluyor ? biliyorsan cevaplayabilirsen sevinirim düzgün bir bilgi bulamadım bu konuda forumlarda.

Kapalı kutu diye ilanlar var onun için sordum bilmiyorum, peki hiç hat takılmamışsa ilk ben takacaksam 8 ay şu andan itibaren mi başlar ? Bir de bazı ilanlarda 12 ay 14 ay açık falan yazıyor o nasıl oluyor ? biliyorsan cevaplayabilirsen sevinirim düzgün bir bilgi bulamadım bu konuda forumlarda.
ilk hattı sen takacaksan şu an başlar, yıl başında süre yenileneceği için otomatik olarak 8+4 aydan 12 ay açık olacak.

Haa anladım mevzuyu çok sağol kral Allah gönlüne göre versin iyi akşamlar.

Geri