Aternosdan Minecraft sunucusu başlatma

Ali Can

80+
Reaksiyon skoru
92
Aternosda serverı başlatsam , herzaman açık kalıyor mu yoksa bilgisayarı kapatınca server kapanıyor mu ? Sağlama almak istiyorum çünkü 3 4 saat bekletiyor.

Eğer server'a biri girmezse veya serverda hareketsiz kalırsan, otomatik kapanıyor.

Server.proda kapanmıyor sanırım.Ayrıca aternosdan daha az sırası var ama 1 gb ram 10 kişi sınırlaması var.
Aternosda kapanıyor.

Aternosda serverı başlatsam , herzaman açık kalıyor mu yoksa bilgisayarı kapatınca server kapanıyor mu ? Sağlama almak istiyorum çünkü 3 4 saat bekletiyor.
Aternos ne ara o kadar sırası uzun oldu ya neyse soruya gelirsek eğer sen pcyi kapattıgında 5dk sunucuda biri olmazsa kapanıyor diye biliyorum

Aternos ne ara o kadar sırası uzun oldu ya neyse soruya gelirsek eğer sen pcyi kapattıgında 5dk sunucuda biri olmazsa kapanıyor diye biliyorum
Eskiden vpn işe yarıyordu aternosta, şimdi o da iş görmüyor

Server.proda kapanmıyor sanırım.Ayrıca aternosdan daha az sırası var ama 1 gb ram 10 kişi sınırlaması var.
Aternosda kapanıyor.
Nasıl güvenli mi peki ? Benim Aternostan açma sebebim en bilinen olması. Yada server durumlarında farklılık oluyor mu ? Mesela Aternos daha iyi serverlara sahip falan filan var mı ?

Aternos ile uğraşılmaz. Direk kendi bilgisayarından aç sunucuyu

Nasıl güvenli mi peki ? Benim Aternostan açma sebebim en bilinen olması. Yada server durumlarında farklılık oluyor mu ? Mesela Aternos daha iyi serverlara sahip falan filan var mı ?
Açıkçası aternosda 20 tavuk beslerken serverda deli lag oluyordu.Yani çok aşırı chunk yüklemediğiniz sürece bir şey olmaz.Biz açtık yağ gibi server.

Nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitelerden açılan serverlardan farkı nedir ?

öyle yapmak daha mantıklı
Yardımcı olabilir misiniz ?

Hamachi önerir misiniz ?

Son düzenleme:

Sitelerden açılan serverlardan farkı nedir ?

Yardımcı olabilir misiniz ?

Hamachi önerir misiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,121
Üyeler
186,990
Son üye