Arama sonuçları: *

1. berademirdogen

Lenovo laptop bios pili hakkinda yardima ihtiyacim var.

Merhabalar kuzenimin lenovo thinkpad 20n8s0f700 cihazinin bios pili bittigi icin acilista uyari veriyor ve tarih saati ilk acildiginda yanlis gosteriyor. pilinin bittigini anladim ve pil bakmaya basladim ancak pili sanirim kabloluymus. bu cihaza nasil bir pil bulmaliyiz. yardimci olan...
  2. berademirdogen

11 aylık ASUS ROG STRIX G15'in tuşlarındaki soyulmayı garanti kabul etmiyor.

Merhabalar. Geçen sene Aralığın 14'ünde satın almış olduğum laptopumda 10 tuşun üzerindeki mat kaplama soyuldu ve yavaş yavaş tuşların yazılı olan kısımları da soyulmaya başladı. Soyulma ilk olarak shift tuşunda henüz 6 aylıkken olmaya başladı ve şuan 10 tuşta da başlamış durumda. Bu soyulmalar...
  3. berademirdogen

rival 3 vs corsair sabre pro champion series

alınır güzel fiyat
  4. berademirdogen

600 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

1 sene önce Corsair HS 35 almıştım. Henüs 4 aylıkken üst kısmı çatladı. Dün bir arkadaşım geldi ve kafasına takarken tamamen kırdı. Bütçem biraz kısıtlı. Bu bütçeye ne önerirsiniz? Aklımda ASUS TUF GAMING H3 var.
  5. berademirdogen

Hangi Ekran Kartı?

https://m.n11.com/urun/asus-rog-strix-g17-g713ie-hx002-r7-4800h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050ti-173-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-2122550?magaza=gamers-arena&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu cihaza da bakabilirsiniz, yukarıdaki aorus da güzelmiş fiyatı 18kya düşerse...
  6. berademirdogen

Armoury Create sürekli olarak kapanıyor.

yaptım ancak düzelmedi. ben de uygulamayı kaldırdım ancak geri yükleyemiyorum şimdide.
  7. berademirdogen

Sistem dili mi hocam
  8. berademirdogen

Merhabalar. Asus ROG STRIX G513IC-HN029 laptopa sahibim. Klavye üzerinde armoury create kısayolu var. Ne kısayoldan ne de windows üzerinden de armoury create uygulamasına erişemiyorum. Cihazı alalı yaklaşık 15 gün oluyor ilk aldığım günlerde de aynı sorunu yaşıyordum ve uygulamayı silip...
  9. berademirdogen

350 TL Mouse Tavsiyesi

Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?
  10. berademirdogen

Rival 3 mü yoksa ROG STRİX IMPACT II mi?

Rival 3 330tl, impact 2 ise 290tl. Hangisini tercih etmeliyim? Bunlar dışında neleri önerirsiniz?
  11. berademirdogen

Bu kadar FPS farkı normal mi?

Millet selam, bugün fps değerlerimi test etmek için Evga Precision X1 programını çalıştırdım. Programda 144fps yazıyor. Sonra bu programın game bar versiyonu (Evga Precision Game Bar) açtım ve orada 125 fps aldığımı gördüm. Daha sonra MSi Afterburner programını çalıştırdım. Orada da 91 fps...
  12. berademirdogen

GTA 5te hangi ayarları yapmalıyım?

GTX 1660 SUPER ve i5 10400F ile gta 5'te 1080p 50 fpsi zor alıyorum. Bir ayarım vardı 100 ile 150fps arası değerler alıyordum ama ayarlarım gitmiş.
  13. berademirdogen

CORSAİR HS35 KULAKLIK MİKROFON SORUNU

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler asusun kendi sitesinden realtek yazılımını indirdim ve birkaç ayar yaptım artık mikrofon ile de kullanabiliyorum :)
  14. berademirdogen

realtek audio control uygulamasını nereden indirebilirim
  15. berademirdogen

Ne yapacağımı şaşırdım kafayı yiyeceğim
  16. berademirdogen

Kulaklığın mici de kendisi de telefonda çalışıyor ama bilgisayarda başaramadım çalıştırmayı
  17. berademirdogen

iki türlü de başaramadım
  18. berademirdogen

Ürün bugün ellime geçti saat 3 gibi 3ten beri uğraşıyorum mikrofonu çalıştırmak için fakat mikrofonu ne yaptıysam çalıştıramıyorum. Destek lazım :/
  19. berademirdogen

X.M.P özelliği açılmalı mı?

şuan 2666mhzde çalışıyor
Top Bottom