berademirdogen
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 350
Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?
Ya arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın. Bilmediğiniz konularda konuşmayın, insanlar sizi yüzünüzden saçma sapan şeyler alıyor.logitech g203 lightsync 350 TL ye kadar çıkmana gerek yok
Sharkoon Light 2 200, Omen Reactor,Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?
KomiksinYa arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın.
Bırak önersin, yazdığın mesaja da "Ya arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın.
Neden olduğunu da açıklarsan sevinirim.Komiksin
İyi günler öncelikle bende yakın zamanda mouse satın aldım ve baya araştırdım sırasıyla önerebileceğim mouse ' lar şunlar .
Logitech G203 ucuz fiyat performans kralı bir mouse bence tavsiye ederim kendim bizzat satın aldım çok memnunum .
SteelSeries RIVAL 3 mouse tam bütçenizde 347TL bir mouse tavsiye ederim .
Kullandıgın mouse u bana söyler misinYa arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın. Bilmediğiniz konularda konuşmayın, insanlar sizi yüzünüzden saçma sapan şeyler alıyor.
Hp omen reactorKullandıgın mouse u bana söyler misin
Kusuruma bakmayın ben sadece kendim bir sorununu görmediğim için önerdim Selman G203 LightSync mouse ' ı yanlışım varsa lütfen düzeltirmisin iyi günlerİyi günler öncelikle bende yakın zamanda mouse satın aldım ve baya araştırdım sırasıyla önerebileceğim mouse ' lar şunlar .
Logitech G203 ucuz fiyat performans kralı bir mouse bence tavsiye ederim kendim bizzat satın aldım çok memnunum .
SteelSeries RIVAL 3 mouse tam bütçenizde 347TL bir mouse tavsiye ederim .