350 TL Mouse Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
350
Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?

logitech g203 lightsync 350 TL ye kadar çıkmana gerek yok
Ya arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın. Bilmediğiniz konularda konuşmayın, insanlar sizi yüzünüzden saçma sapan şeyler alıyor.

Ya arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın.
Bırak önersin, yazdığın mesaja da " :ROFLMAO: " atmasından belli ne kadar bilgi sahibi olduğu.

İyi günler öncelikle bende yakın zamanda mouse satın aldım ve baya araştırdım sırasıyla önerebileceğim mouse ' lar şunlar .
Logitech G203 ucuz fiyat performans kralı bir mouse bence tavsiye ederim kendim bizzat satın aldım çok memnunum .
SteelSeries RIVAL 3 mouse tam bütçenizde 347TL bir mouse tavsiye ederim .

İyi günler öncelikle bende yakın zamanda mouse satın aldım ve baya araştırdım sırasıyla önerebileceğim mouse ' lar şunlar .
Logitech G203 ucuz fiyat performans kralı bir mouse bence tavsiye ederim kendim bizzat satın aldım çok memnunum .
1622714657476.png

buna çok güldüm

80+ arkadaşlara denetleme gelmeli lafına kızanlara bu konuyu okutmak lazım.

Ya arkadaş, o mouse'un sensörü cok kötü. Ayrıca birsürü sıkıntı yaşayan kişi var. Adama dandik mouse önerip birde o kadar çok çıkmaya gerek yok diyorsun. Yani gerçekten 1 tane kızgın değil 100 tane olsada hepsini birden atası geliyor insanın. Bilmediğiniz konularda konuşmayın, insanlar sizi yüzünüzden saçma sapan şeyler alıyor.
Kullandıgın mouse u bana söyler misin

Kusuruma bakmayın ben sadece kendim bir sorununu görmediğim için önerdim Selman G203 LightSync mouse ' ı yanlışım varsa lütfen düzeltirmisin iyi günler :)

Geri