Arama sonuçları: *

1. supr34

İnceleme ViewSonic VX2780-2K İncelemesi

Hayırlı olsun güzel monitör, bende bunun düşük bütçelisi var 1080p VA panel 165hz 1ms. Çoğunlukla CSGO, ve Path of Exile aynı zamanda single player oyunlar oynuyorum. ViewSonic VX2418-P-MHD FHD başlangıç olarak bu monitor almak istedim ki aldığım sırada çok fazla param yoktu. Ekran kalitesi...
  2. supr34

Mekanik klavye önerisi

Ducky red silent siyah versiyonu kullaniyorum. Tavsiye ederim ama biraz pahali olabilir en son fiyatlarini bilmiyorum
  3. supr34

2000TL civarında kulaklık önerisi

Müzik dinlerken gayet başarılı. Bu Spotifyin verdiği extra bir artı olabilir onu tam olarak bilmiyorum ama müzik ve oyun oynarken benim hoşuma gidiyor. Bu sıralar sadece CSGO oynuyorum Volume 0.50 yerine 0.80 yaptıım. Şu anda kulaklık biraz daha tatmin edici duruma geldi. Bu kulaklığı geçici...
  4. supr34

2000TL civarında kulaklık önerisi

G435 kullanıcısıyım. Tam olarak memnun değilim. Çoğunlukla CSGO oynuyorum. Sesler diğer kulaklıklara göre daha az geliyor. Ayak seslerini bazen duymuyorum bile. Sürekli arkadaşlarla beraber Discord'tayım, sesimin çok iyi geldiğini söylediler. Fakat Discord ses özelliklerini ve aynı zamanda...
  5. supr34

Paramla dolar'euro yoksa altınmı almalıyım

Bu arkadaşın dediğine katılıyorum. Bundan 1-2 ay önce halka arzlar neredeyse hiç vermiyordu şu anda halka arzlara katılıp her arzdan neredeyse 300-400tl kar geliyor. EUROPOWER şu anda herkese 500tlye yakın para kazandırdı ve eğer bu böyle devam ederse 800tlye kadar bile çıkabilir. Tek yapman...
  6. supr34

70 tl fps oyunu önerisi

Eski MW2 alma, hesapların çalındığını okudum ve tonlarca hileci varmış. Her lobide 6-7 tane hileci var diye steam yorumlarında okumuştum. Eğer hikaye için indirmek istersen güvenilir bir site bul oradan indir.
  7. supr34

Razer Viper v2 Pro Problemleri

Evet eski modelleri problem çıkarttığını duymuştum. Sanırım gıcırtı sesi mi ne çıkartıyormuş ama yeni modelleri öyle değil dediler. Tonlarca video izledim. Bir anlık kararla Pulsar x2 mini aldım. Umarım Razer'da yaşadığım problemin daha kötüsünü yaşamam.
  8. supr34

Razer Viper v2 Pro Problemleri

İade istedim para gelmesini bekliyorum. Para geldiği gibi Pulsar x2 Mini alacağım.
  9. supr34

Sizce hangi mouse alayım?

Bu mouselar arasında gidip geliyorum. Daha önceden Razer Viper v2 pro almıştım ama Hyperspeed veya 2.4g giriş bozuk olduğu için iade ettim. Parası geldiği gibi bunlardan birisini almayı düşünüyorum. Bu mouseları duyan veya kullan birisi varsa ve kendi deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum...
  10. supr34

Öneri Shooter oyun önerisi

Nasıl bir şey istediğine bağlı. Eğer tactical fps shooter istersen; - Hell Let Loose - Isonzo - Squad (Bir sürü TR oyuncusu var) - Ready or Not (Multi var ama offline gibi düşün bunu) - Rainbow 6 Siege - Ground Branch - War of Right Looter Shooter istersen; - Destiny 2 (DLCler indirimde şu...
  11. supr34

2070 TL ye Razer Viper v2 Pro alınır mı?

Ulan eski forummuş olaya gel. Bu bi tık üzdü beni. Şu anda bile 2500 ile 3000 arasında keşke aynı şekilde indirim olsa. Geçen gün almıştım hyperspeed bozuk çıktığı için iade etmek zorunda kaldım ama harbiden çok iyi mouse. FPS oyunları oynuyorsanız harbiden öneririm.
  12. supr34

Yeni alınmış sistemde performans sıkıntıları

Ben 4x 8gb 3600mhz olarak düşünüyorum. En azından bir tanesi bozulursa 16gb ram altına düşmemiş olurum ama bunlarında fiyatı ucuzmuş :D
  13. supr34

Aslında fiyat farkı olarak aralarında çokta bir fark yok. Ben PC iyi diye sınırları zorluyorum. Arkada 5 tane chrome bazen yayın, dc, ve full ayarlarda oyun açık olmuş oluyor. Onun için 3200 veya 3600. Elimde zaten gskill 16gb 3200mhz var. Şimdide 3600mhzlik ramlere baktım. 32gb toplamda...
  14. supr34

Katılıyorum. Ben alırken Palit ve Inno3D arasında çok bir fark yoktu. Aralarında 150tl gibi bir fark vardı. Şu anlık gskill 16gb 3200 kullanıyorum. 32gb'ye tamamlayayım diyorum. Haftaya gamegaraja gidip iki tane 3200lik ram almayıda düşünüyorum. Ya da 3200mhz ramleri satıp ardından 16gb 3600mhz...
  15. supr34

sanırım şans işi :D Valla ben adamları aradım. Bütçem bu düşündüklerim bunlar dedim sizce nasıl alayım mı dedim. İlk önce bende INNO3D alacaktım fakat adamlar bana INNO3D alma 120tl fazla Palit al dediler. Bende zaten 1 hafta araştırıp öyle aldım. Tonlarca video izledim ve izledik arkadaşlarla...
  16. supr34

Benimkisi AFK takılıyor :D Çoğu zaman çalışmıyor bile Witcher 3 ve RDR2 hariç 55-60ı geçmiyor
  17. supr34

Onların extra bir şeyler yaptığına inanıyorum. Yüksek ihtimalle arka planda bir şey kapatıyorlar ya da soğutucuları var veya anakartları farklı. Ben iki tane nvme girişim olsun diye yükseltmiştim ama oyunlar gene yavaş açılıyor. Sanırım anakart değişmek lazım. Zaten masaüstü alırken bunları göz...
  18. supr34

Aynı üstad. Gönlün rahat olsun. Eğer kimse almasaydı ve yurtdışında tutulmasaydı. Bunları zaten hiçkimse almazdı ve Çin piyasasından çıkamazdı. İki markada neredeyse 20 yıllık markadır ama ucuz olduğu için hepsinin artısı veya eksisi vardır. Stok işlemciden kurtul o zaman asıl farkı...
  19. supr34

Neredeyse aynı. Benimkiler 5-10C ben bazen 70C'de görüyorum daha soğukda olabilir. Bunlar normal değerler yeterki 85C üstüne çıkmasın. Birde her oyunu ultra max ayarlarda oynamamanı tavsiye ederiö şimdilik. CSGO'yu hala en düşük ayarlarda oynuyorum. Witcher3'ın değerlerine takılma. Tüm...
  20. supr34

Neredeyse aynı kasa bende de var. Tek farkımız bende Palit 3060 olması ona da extra 150tl verip Palit almıştım. INNO3D o kadar iyi değil. Bu kesinlikle doğru baktım ikiside neredeyse birbirine yakın. Sıcaklık bakımından INNO3D daha fazla ısınıyor ama Palit 3060 çoğu zaman 75C geçmiyor bile. RDR2...
Geri