Öneri Shooter oyun önerisi

Risk of Rain 2.

Nasıl bir şey istediğine bağlı. Eğer tactical fps shooter istersen;
- Hell Let Loose
- Isonzo
- Squad (Bir sürü TR oyuncusu var)
- Ready or Not (Multi var ama offline gibi düşün bunu)
- Rainbow 6 Siege
- Ground Branch
- War of Right

Looter Shooter istersen;
- Destiny 2 (DLCler indirimde şu anda)
- Shatterline
- Warframe
- Risk of Rain 2

Eğer direk fps gam gümlü oyun istersen;
- CSGO
- MW2
- Battlebit (Ama hala betada arada sırada serverları açılıyor stress test yapıyorlar)
- BF (Bence herhangi bir tanesi oynanılır BF1'de hala oyuncusu var)

Bu oyunlardan herhangi bir tanesi rahatlıkta alınabilir. Bazıları Destiny 2 ve Warframe gibi oyunlarda DLC almak gerekiyor ve bence pahalı. Arkadaşlarla oynamalık oyun olarak Hell Let Loose, Ready or Not veya Squad mükemmel gider. Squad tarzı oyunları bir tık anlamak gerekiyor ve sabır lazım. Bende saydıklarımın neredeyse hepsi var. Squad bana göre değil sabırsız olduğum için. Sürekli oynadığım için kick bile yiyorum. Bütçeye göre alınabilecek oyunlardır.

Nasıl bir şey istediğine bağlı. Eğer tactical fps shooter istersen;
- Hell Let Loose
- Isonzo
- Squad (Bir sürü TR oyuncusu var)
- Ready or Not (Multi var ama offline gibi düşün bunu)
- Rainbow 6 Siege
- Ground Branch
- War of Right

Looter Shooter istersen;
- Destiny 2 (DLCler indirimde şu anda)
- Shatterline
- Warframe
- Risk of Rain 2

Eğer direk fps gam gümlü oyun istersen;
- CSGO
- MW2
- Battlebit (Ama hala betada arada sırada serverları açılıyor stress test yapıyorlar)
- BF (Bence herhangi bir tanesi oynanılır BF1'de hala oyuncusu var)

Bu oyunlardan herhangi bir tanesi rahatlıkta alınabilir. Bazıları Destiny 2 ve Warframe gibi oyunlarda DLC almak gerekiyor ve bence pahalı. Arkadaşlarla oynamalık oyun olarak Hell Let Loose, Ready or Not veya Squad mükemmel gider. Squad tarzı oyunları bir tık anlamak gerekiyor ve sabır lazım. Bende saydıklarımın neredeyse hepsi var. Squad bana göre değil sabırsız olduğum için. Sürekli oynadığım için kick bile yiyorum. Bütçeye göre alınabilecek oyunlardır.
Teşekkür ederim ama oyunların çoğu bütçemin üstünde.

Geri