Arama sonuçları: *

1. M

4000-4500 TL bandında laptop tavsiye

Selam, fiyat olarak 1000tl üste çıkabilirsen monster öneririm. 4 yıldır kullanıyorum monster abra a5 v7.2 üzmedi. İlgini çekerse bir bak derim. İyi forumlar. https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-4/
  2. M

Yardım Laptop arıyorum ama kararsızım

4 yıldır Monster abra a5 v7.2 kasa laptop kullanıyorum. Performans olarak 2020 yılına kadar beni mahçup etmedi. Üniversitede grafik tasarım okurken, hemde arada oyun vs girerim diye almıştım. Memnunum, ısınma konusunda pek bir sıkıntın olmaz. İyi soğutmaları oluyor monster laptoplarda. Ama bir...
  3. M

Tavsiye Edebileceğiniz En İyi Ram Nedir?

Ram alırken hızları oldukça önem arz ediyor. Üstelik dual almanız yani 2x 8gb / 2x 16 gb vs gibi örnekler artırılabilir. Ramlerden performans konusunda iyi bir değer almanızı sağlar.
  4. M

Ram Seçiminde Single ve Dual Seçimi

Evet, farklar bariz gözüküyor. Anakart seçimide ram hızları konusunda güzel bir nokta. Ram frekanslarıda bu anakart merkezinde temelleniyor. 2X 8gb dual performans olarak dikkat çeker nitelikte, teşekkürler.
  5. M

Bilgisayar toplarken Psu Seçimi

Açıklayıcı ve ileriye dönük güzel bir cevap oldu. Teşekkürler.
  6. M

Teşekkür ediyorum. Konu hakkında sizlerinde bilgilerini almak isterim konu önemli üstelik bilgilenmek çok daha önemli teşekkürler!
  7. M

Bilgisayar toplarken Psu Seçimi

Bence merak edilen ve soru işareti kalmaması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar toplarken Psu seçiminde iç donanımların hangi değerde güç istediğini ve seçilen Psu nun ne gibi özellikleri olması gerektiği konusunda düşünceleriniz nedir?
  8. M

Ram Seçiminde Single ve Dual arasındaki performans bakımından farklılıklar nelerdir?
  9. M

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Babanın seni görüp pc alayım demesi lazım. Senin pc aldırmaya uğraşmadan. Ona sadece oyun oynacağını söylersen yüksek ihtimal kabul etmeyecek. Pcnin Geleceğe dönuk bir yatırım oldugunu soylemek iyi bir fikir olabilir.
Top Bottom