Yardım Laptop arıyorum ama kararsızım

paranın yettiği en üst monster serisinden al derim ben de kullanıyorum gayet güzel

Tavsi bi model var mı kafanda
ben 1650 ekran kartlı olanları tavseiye ederim . kendim 1050 li modellerden birini kullanıyorum, ekran kartı ne kadar güncelse okadar uzun süre kullanırsın bütçeye bağlı tabi

4 yıldır Monster abra a5 v7.2 kasa laptop kullanıyorum. Performans olarak 2020 yılına kadar beni mahçup etmedi. Üniversitede grafik tasarım okurken, hemde arada oyun vs girerim diye almıştım. Memnunum, ısınma konusunda pek bir sıkıntın olmaz. İyi soğutmaları oluyor monster laptoplarda. Ama bir laptop tabi ki masaüstü kadar serin kalamaz ağır yük ve render altındayken. Bu birazda senin isteğin ve taleplerin doğrultusunda değişen bir durum. Kullanışlık olarak ve oyun konusunda ultra takıntın yoksa ve sürekli gezi hali varsa monster öneririm. Yeni abra serilerine bi bak derim.

4 yıldır Monster abra a5 v7.2 kasa laptop kullanıyorum. Performans olarak 2020 yılına kadar beni mahçup etmedi. Üniversitede grafik tasarım okurken, hemde arada oyun vs girerim diye almıştım. Memnunum, ısınma konusunda pek bir sıkıntın olmaz. İyi soğutmaları oluyor monster laptoplarda. Ama bir laptop tabi ki masaüstü kadar serin kalamaz ağır yük ve render altındayken. Bu birazda senin isteğin ve taleplerin doğrultusunda değişen bir durum. Kullanışlık olarak ve oyun konusunda ultra takıntın yoksa ve sürekli gezi hali varsa monster öneririm. Yeni abra serilerine bi bak derim.
Eyvallah bi bakıcam

Acer Nitro serisinden AN515-43 Modelini kullanıyorum 4000 TL ye almıştım gayet memnunum F/P olarak Nitro serisi bambaşka bir yerde bütçene uygun modellere bakabilirsin.

Monsterdan ziyade daha uygun ve iyi performans verebilicek laptop markaları ve tipleri var hangisini desem daha uygunu cikicak o yüzden kendin arastirmani öneririm biraz ardından fikir almak için tekrar açabilirsin^^

2. El 5 bin 5500 e dell g3 1050 ti veya gtx 1060 li laptop bulabilirsin sıfır alcan diyosan asus tuf gtx 1660 ti öneririm 6400 tl gibi bir fiyatı var

Ben senin yerinde olsam gaming kasa alırım oyun oyuncaksan ama hem ödev hem oyun için monster iyi laptoplari var hemde diğer laptoplara göre daha az uygun

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri