Arama sonuçları: *

1. S

Ekran kartı fırınlama

😀😀internette gördüm fırınlayın diyorlardı düzelir diye bende deneyeyim dedim keşke fırını temizleyin de deselermiş bundan sonra yapacak arkadaşlar benden ders çıkarırlar artık. (Umarım kansere yakalanmam) 1615733475 LAN ÇOK MANTIKSIZ Yok aga değil geçen sefer yaptığımda çalıştı çok insan yapıyor...
  2. S

Ekran kartı fırınlama

Hocam chipseti bozuktu ondan dolayı fırınladım 1615731666 Chipseti bozuktu kankam ondan ya
  3. S

Ekran kartı fırınlama

Kardeşim fırınlama demeyeceksin tabii ki doktora 😂 plastik diyerek soracaksın plastik fırında kalmış erime yok ama koku vardı annem yemek yapmış falan diye buraya kalırsan kansersin işte 😂 1615729725 Do Doğru dedin kanka ben sorayım bi bişey çıkmaz gibi ya bu kada tehlikeli değildir umarım
  4. S

Ekran kartı fırınlama

Kanka doktora söylesem nereden bilecek ki burda teknolojiyle alakalı çok insan var ondan sordum zaten cevaplara göre ben çoktan ölmüşüm
  5. S

Ekran kartı fırınlama

Dos tum gerçek mi 1615728736 Dostum gerçek mi ya valla korkuyom
  6. S

Ekran kartı fırınlama

Var do 1615728456 Var dostum öncesinde yapmıştım çalıştı sonra yine aynı hatayı veriyor
  7. S

Ekran kartı fırınlama

😀😀 kanka ne bilim ya galiba anakart tozluydu galiba ondan çıktı koku yani inşAllah 1615728260 Sağolasın
  8. S

Ekran kartı fırınlama

1615728127 Aynen biraz tuhaflık var bende😀 1615728178 😂😂 yok fırında et patates bişeyler yapmıştı annem
  9. S

Ekran kartı fırınlama

Hemen pençeleri açtım anakartı balkona da çıkartmıştım zaten 1615728058 Tuhaf fantezileriniz var hocam, ben sıkıldığımda uyurum genelde.
  10. S

Ekran kartı fırınlama

Yemin ederim ki değil
  11. S

Ekran kartı fırınlama

Şimdi diğer pc daha gelmedi bende sıkıldım bunu yapayım bari dedim ondan, sabırsız ve gerizekalıyım biraz 1615727897 Hahahh 1615727952 Hahahah yok aç değilim ya chipseti bozuktu ondan dolayı attım fırına ama biraz uzun tuttum galiba
  12. S

Ekran kartı fırınlama

Yok cpu felan sarılıydı alüminyum folyoya ama tabi ne kadar sararsam sarayım illa ki sıcaklık geçiyo
  13. S

Ekran kartı fırınlama

Yapaılabilirki millet ekran kartını tabiliyorsa bunu atabilir ama gpu,cpu dışındaki yerleri aliminyum folyaya sarmak lazım ta
  14. S

Ekran kartı fırınlama

He ya biraz öyle oldu da sağlık açısından sorun olur mu acaba anakarta baktım bi yeri erimemişti plastikler felan aynıydı ama kokusu kötüydü ya
  15. S

Ekran kartı fırınlama

Yok yapmam gidip kan verim boşuna kanser oldum 1615727645 Chipset bozuktu ondan dolayı kanka
  16. S

Ekran kartı fırınlama

Aga hani chipset bozuk olunca fırına atıyorlar ya ondan diğer PC tamirde canım sıkıldı dedim bari idareten bunu yapayım
  17. S

Ekran kartı fırınlama

Ala ala tek seferde bu kadar etkili mi ya zaten bidaha yapmam
  18. S

Ekran kartı fırınlama

Kanka Allah çarpsın troll değil 1615727418 Kanka peki çok büyük bişey olur mu kanser felan yapmaz deme
  19. S

Ekran kartı fırınlama

Arkadaşlar iyi günler, eski bi dizüstüm vardı ekran kartımın olduğu bölüm açık olacak şekilde (laptop olduğu için anakartla birlikte attım) alüminyum folyoya sarıp 300 derecede 10 dk fırına attım. Plastik gibi kötü kokular geldi ve bios pilinin hafif yanmış olduğunu görünce çıkardım hemen...
  20. S

Şarj aleti ucu uyumu

Doğru diyorsunuz riske gerek yok, teşekkürler
Top Bottom