- Konu Sahibi Konu Sahibi
He ya biraz öyle oldu da sağlık açısından sorun olur mu acaba anakarta baktım bi yeri erimemişti plastikler felan aynıydı ama kokusu kötüydü yaSen fırınlamayı yanlış anlamışsın.
He ya biraz öyle oldu da sağlık açısından sorun olur mu acaba anakarta baktım bi yeri erimemişti plastikler felan aynıydı ama kokusu kötüydü yaSen fırınlamayı yanlış anlamışsın.
Hocam size yemek ısmarlamak istiyorum birde yanlış anlamazsanız fırına atma sebebiniz nedirArkadaşlar iyi günler, eski bi dizüstüm vardı ekran kartımın olduğu bölüm açık olacak şekilde (laptop olduğu için anakartla birlikte attım) alüminyum folyoya sarıp 300 derecede 10 dk fırına attım. Plastik gibi kötü kokular geldi ve bios pilinin hafif yanmış olduğunu görünce çıkardım hemen. Fırını silmeyi unutmuşum sonra annem yemek yapmış da soru şu sağlığa herhangi bi zararı var mıdır acaba yani kanserojen maddeler felan var mı? Bide tek seferden bişey olur mu hemen etki eder mi? Son olarak fırını nasıl silmeyim.
Hocam tamir ettirseydiniz, ne gerek var böyle aksiyonlara.Yok yapmam gidip kan verim boşuna kanser oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Chipset bozuktu ondan dolayı kanka
Isınma kaynaklı oluşan chipset arızalarında son çare olarak sıkça yapılan bir işlem.Akıllarda tek bir soru, NEDEN???
Bilemedim valla. Hiç başıma gelmedi.He ya biraz öyle oldu da sağlık açısından sorun olur mu acaba anakarta baktım bi yeri erimemişti plastikler felan aynıydı ama kokusu kötüydü ya
Son umut.Isınma kaynaklı oluşan chipset arızalarında son umut olarak sıkça yapılan bir işlem.
cpu felan sarılıydı alüminyum folyoya ama tabi ne kadar sararsam sarayım illa ki sıcaklık geçiyoYapaılabilirki millet ekran kartını tabiliyorsa bunu atabilir ama gpu,cpu dışındaki yerleri aliminyum folyaya sarmak lazım tabi
İçini havalandır bir şey olacağını sanmıyorum.He ya biraz öyle oldu da sağlık açısından sorun olur mu acaba anakarta baktım bi yeri erimemişti plastikler felan aynıydı ama kokusu kötüydü ya
Şimdi diğer pc daha gelmedi bende sıkıldım bunu yapayım bari dedim ondan, sabırsız ve gerizekalıyım birazHocam tamir ettirseydiniz, ne gerek var böyle aksiyonlara.
F
Hocam size yemek ısmarlamak istiyorum birde yanlış anlamazsanız fırına atma sebebiniz nedir
Hahahah yok aç değilim ya chipseti bozuktu ondan dolayı attım fırına ama biraz uzun tuttum galibaF
Hocam size yemek ısmarlamak istiyorum birde yanlış anlamazsanız fırına atma sebebiniz nedir
Şu anda çalışıyorsa bi problem yoktur ama gene riskli iş tabiYok
cpu felan sarılıydı alüminyum folyoya ama tabi ne kadar sararsam sarayım illa ki sıcaklık geçiyo
Yemin ederim ki değilTroll mü değil mi şimdi? İlk mesajı okuyorum aşırı mantıksız geliyor sonraki mesajları okuyorum troll değil diyor