Neler Yeni

Ekran kartı fırınlama

cemtastan2301

80+ Gold
Şimdi diğer pc daha gelmedi bende sıkıldım bunu yapayım bari dedim ondan, sabırsız ve gerizekalıyım biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahahh

Hahahah yok aç değilim ya chipseti bozuktu ondan dolayı attım fırına ama biraz uzun tuttum galiba
Tuhaf fantezileriniz var hocam, ben sıkıldığımda uyurum genelde.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yemek dediğin ekran kartı herhalde?

Serengeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Deniz
İçini havalandır bir şey olacağını sanmıyorum.
Hemen pençeleri açtım anakartı balkona da çıkartmıştım zaten

alex jensen

80+ Silver
Arkadaşlar iyi günler, eski bi dizüstüm vardı ekran kartımın olduğu bölüm açık olacak şekilde (laptop olduğu için anakartla birlikte attım) alüminyum folyoya sarıp 300 derecede 10 dk fırına attım. Plastik gibi kötü kokular geldi ve bios pilinin hafif yanmış olduğunu görünce çıkardım hemen. Fırını silmeyi unutmuşum sonra annem yemek yapmış da soru şu sağlığa herhangi bi zararı var mıdır acaba yani kanserojen maddeler felan var mı? Bide tek seferden bişey olur mu hemen etki eder mi? Son olarak fırını nasıl silmeyim.
ulan ne komikk adamsın altıma yaptım

Serengeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Deniz
Tuhaf fantezileriniz var hocam, ben sıkıldığımda uyurum genelde.aynen biraz tuhafım ben

Aynen biraz tuhaflık var bende😀

Yemek dediğin ekran kartı herhalde?
😂😂 yok fırında et patates bişeyler yapmıştı annem

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Arkadaşlar iyi günler, eski bi dizüstüm vardı ekran kartımın olduğu bölüm açık olacak şekilde (laptop olduğu için anakartla birlikte attım) alüminyum folyoya sarıp 300 derecede 10 dk fırına attım. Plastik gibi kötü kokular geldi ve bios pilinin hafif yanmış olduğunu görünce çıkardım hemen. Fırını silmeyi unutmuşum sonra annem yemek yapmış da soru şu sağlığa herhangi bi zararı var mıdır acaba yani kanserojen maddeler felan var mı? Bide tek seferden bişey olur mu hemen etki eder mi? Son olarak fırını nasıl silmeyim.
Bu arada gerçekten bole bı işlem varmı??? Ciddi ciddi fırına mi ationuz ben sadece trolune Nvidia ceosunun ekran kartını fırına attığını zanediodum 🤔

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu arada gerçekten bole bı işlem varmı??? Ciddi ciddi fırına mi ationuz ben sadece trolune Nvidia ceosunun ekran kartını fırına attığını zanediodum 🤔
Evet var, chipset arızalarında yapılır fakat çok riskli bir işlemdir. Yeni kartlarda pek yapılmaz.

Serengeti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Deniz
Var
do

Var dostum öncesinde yapmıştım çalıştı sonra yine aynı hatayı veriyor

MR. Salieri

80+ Bronze
Hocam geçmiş olsun uzman biriye danıştım, kanser riskiniz uzun vade'de yüksekmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,270
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom