Arama sonuçları: *

• Users: FEDUX
  • Order by date
  1. F

bilgisayarıma şu oyunları yüklesem zarar verir mi

Hocam yeni almışsın anlaşılan. Ekran kartları 105 derecelere, İşlemci için 95-100 derecelere dayanacak kadar dayanıklı yapılırlar. Özellikle ekran kartları 5 yılı aşkın sıkıntısız çalışma garantisi veriyor çoğu marka. Herhangi bir oyun oynarken bile ekran kartın zaten %100 kullanılır. FPS'si...
  2. F

Asus Vg249q vs Vg24vq

Genelde karakter yapısı olarak eğlencesine bile girsem bir bakmışım kazanmak için oynar hale gelmişim. Dolayısıyla son olarak Vg249q'ya karar verdim.
  3. F

Asus Vg249q vs Vg24vq

ViewSonic XG2405 - Asus TUF Gaming VG249Q Karşılaştırması - Epey İkisi arasında sanırım Adaptive sync özelliği ve ses çıkışı (derslerim için) Asus bir tık önde. Fakat ms konusunda GTR 1 olması dolayısıyla Viewsonic önde gibi. Çok hakim değilim o konulara.
  4. F

Asus Vg249q vs Vg24vq

Hangi yönlerden? (kusura bakmayın çok soru soruyorum ama)
  5. F

Asus Vg249q vs Vg24vq

Teşekkür ederim. Peki Viewsonic'ide hesaba katsanız kararınız değişir mi yoksa yine de Vg249q iyi midir?
  6. F

Asus Vg249q vs Vg24vq

Asus Vg249q vs Vg24vq bu iki monitör arasında kaldım. Ekran kartım Nvidia olduğu için G-sync açabilmem bu monitörlere yönelmeme sebep oldu. Ama arada kalmamın sebebi, büyük çoğunluk ile rekabetçi oyunlar oynuyorum. Dolayısı ile düz bir monitör almam gerektiğini söylüyorlar. Fakat Abdullah abi'de...
  7. F

Arasında kaldığım monitörler

Nedeni ne hocam?
  8. F

Peki Asus vg249q ile Viewsonic xg2405 arasında hangisini tercih ederdiniz? Aralarında 50tl fark var.
  9. F

Bilgisayar dersler ve bir kaç araştırma dışında tamamen oyun için. Ama oyundan kastım sadece CS değil. Yeri geldiğinde Rdr2'de oynuyorum.
  10. F

Neden pişman oldunuz açıklar mısınız?(pardon açıklamışsınız zaten) benim hatam 1614140928 Peki Asus adaptive sync için değer mi?
  11. F

%80 rekabetçi oyun, %20da hikayeli oyunlar oynuyorum. Yaklaşık 1 aydır monitör araştırması yapıyorum ve en son karar verebildiklerim şöyle: Asus VG249Q https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html Ips panel, Elmb teknolojisi ve...
Top Bottom