Bi şey olmaz yer varsaasus tuf f15 rtx3050ti i5 11th 16 ram var PUBG gta 5 forza falan yüklemeye korkuyorum ekran kartına falan zarar verirm mi diye pc yi zorlayan oyunlar sizin düşüncleriniz neler
Bırak zorlasın ekran kartı süs diye değil kankaasus tuf f15 rtx3050ti i5 11th 16 ram var PUBG gta 5 forza falan yüklemeye korkuyorum ekran kartına falan zarar verirm mi diye pc yi zorlayan oyunlar sizin düşüncleriniz neler
Bu bilgisayar ya oyun için var ya da mühendis/mimar vs. Bu oyunlar da o kadar zorlamaz bilgisayarı çıtır çerez.asus tuf f15 rtx3050ti i5 11th 16 ram var PUBG gta 5 forza falan yüklemeye korkuyorum ekran kartına falan zarar verirm mi diye pc yi zorlayan oyunlar sizin düşüncleriniz neler
La eskiyle bu bir mi 3050ti i5 var istediğini yükle oyna512gb m.2 var 300gb boş var bi tırstım yani eski laptopum çöküyodu hep 11 yıllık falandı ama o
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka PUBG orta ayarlarda oynarım ya zorlamaz herhalde gta falan da cok zorlamaz hehralde
Hocam yeni almışsın anlaşılan. Ekran kartları 105 derecelere, İşlemci için 95-100 derecelere dayanacak kadar dayanıklı yapılırlar. Özellikle ekran kartları 5 yılı aşkın sıkıntısız çalışma garantisi veriyor çoğu marka. Herhangi bir oyun oynarken bile ekran kartın zaten %100 kullanılır. FPS'si sınırlamazsan ki normali de budur. Bu oyunlar bilgisayarlara zarar verecek oyunlar olsa sence bu kadar oynanır mıydı?asus tuf f15 rtx3050ti i5 11th 16 ram var PUBG gta 5 forza falan yüklemeye korkuyorum ekran kartına falan zarar verirm mi diye pc yi zorlayan oyunlar sizin düşüncleriniz neler