Arama sonuçları: *

1. -Akın Taşkan-

Minecraft Dünyayı Oluşturduktan Sonra Dünya Tipini Değiştirme

Minecraft Dünyayı Oluşturduktan Sonra Dünya Tipini Değiştirme - Her yer plains sorunu çözümü Eğer her yer plains ise yanlışlıkla dünya tipinden tek tipe seçmiş olmalısınız. Varsayılan tip de plains. Bunu çözmemiz lazım. Lazım olan uygulama: NBT editor 1) minecraft dünyamızın kayıtlı olduğu...
  2. -Akın Taşkan-

Aile zoru ile namaza başlamak

Günde 5 dua niye ezberlemen gerekiyor ki? Dua ezberlenmez, ihtiyaç hissettiğinde edilir. Ailenin seni bu kadar zorlaması doğru değil. Namazlarını kıl he de geç başka bir şey der/ isterlerse.
  3. -Akın Taşkan-

🗣️Resmi gazete yayınlandı

Asgari ücrete %30 zam yapanlar utansın, üstelik enflasyonun altında bırakmayacağız denmesine rağmen.
  4. -Akın Taşkan-

Yardım Minecraft sunucularında nasıl banlanmadan hile kullanılıyor? (2025)

Hile koruması yüksek bir sunucuda oyna 1735664343 hangi sunucudasın
  5. -Akın Taşkan-

Kalan sürede YKS eşit ağırlık derece yapılır mı?

Bölüm isteğin ne? 5-6k'den sonra hukuk dışında pek mantıklı değil EA.
  6. -Akın Taşkan-

4070 ekran kartını besleyecek ryzen işlemci önerisi

bende 3600 vardı, stok fan ona da yetmiyordu. Aldım güzel bir kule tipi keyfime bakıyorum. 3600 ve 5600 stok fanla kurtarmıyor maalesef.
  7. -Akın Taşkan-

Öneri 8.45 Dolara oyun önerisi

50 cent koy wartales
  8. -Akın Taşkan-

Fethullah Gülen hastaneden çıktı

Beyler kodlar dağıtıldı mı, bir şey kaçırmadık inşallah :D
  9. -Akın Taşkan-

Son 3 Videom Youtubeda Önerilmedi

Video başlıkların, etiketlerin ilgi çekici olsun.
  10. -Akın Taşkan-

Ehliyet yazılı sınavıma 7 gün kaldı neredeyse hiç çalışmadım

Sadece çıkmış soruları çöz telefon uygulamasından ve orada yapamadığın sorulara çalış. Herkes geçer.
  11. -Akın Taşkan-

İtopya sistemi iade ederler mi

amd software üzerindeki profil varsayılanda dursun. Yeni aldıysan cihazı olmadı İtopyaya sor, ayrıca bu çektiğin videoların geçerli olması için seri numarasının görünmesi gerekir videolarda haberin olsun. Tekrar ediyorum BENCE donanım sorunu değildir. En iyisi İtopya'ya sormak.
  12. -Akın Taşkan-

Bu ölü piyasaya rağmen 2.el ekran kartı tavsiyesi

5250'ye rx 6600 xt var https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-powercolor-fighter-rx-6600-xt-8-gb-128bit-gddr6-ekran-karti-1212744715/detay
  13. -Akın Taşkan-

İtopya sistemi iade ederler mi

Hocam donanım değil yazılım kaynaklı gibi sorun, ben BIOS güncelledikten sonra ekran kartı sürücülerimi silip yeniden kurunca benzer bir sorunumu çözdüm. Eğer MSI Afterburner ile GPU ve CPU'nun kullanım oranları ve sıcaklıklarıyla beraber bir video çekersen sorun belki daha anlaşılır olabilir...
  14. -Akın Taşkan-

İncehesap sihirbazından hazır PC

Ekran kartını idaretenlik alıyorsanız 2. el alın, yok aktif kullanacağım diyorsanız almayın. RX 580 bu fiyata çok kötü, RTX 2060 alınıyor 2. elde. Ayrıca ürünleri tek tek ayrı sitelerden alın, tek bir siteden almanız her zaman zararınıza olacak. Naçizane tavsiyem hazır sistem kampanyası...
  15. -Akın Taşkan-

Çözüldü✓ RX 6600 XT Anlık FPS düşüşleri yaşıyorum

Ekran kartı sürücülerini kaç kere sildim yükledim olmadı ama BIOS'u silip yükleyince büyük oranda düzeldi, ardından ekran kartı sürücüsünü de tekrardan silip yükleyince tamamen düzeldi. Kartı 2. el aldığım için de tırstım biraz kart mı sorunlu acaba diye, çok teşekkür ediyorum hocam. @Emre Zengin
  16. -Akın Taşkan-

Hocam BIOS'u güncelledim ve büyük oranda donmalar gitti (ama hâlâ devam ediyorlar.). Lâkin şimdi de böyle ekranda bozulmalar peydahlandı. Ekran kartı sürücüsünü ediğiniz şekilde silip tekrar kuracağım şimdi.
  17. -Akın Taşkan-

Tamam hocam, değerler bunlar: 1734800067 Bios güncelleyeyim daha hiç güncellemedim. B450m S2H
  18. -Akın Taşkan-

Hayır hiç ellemedim. Ama yine de yapayım mı?
  19. -Akın Taşkan-

Bu elden ring ama Path of Exile 2'de de yaşıyorum. 1734799059 Varsayılandaydı, GPU Hız Aşırtma yapınca elden ring topladı biraz ama POE " hâlâ aynı berbatılkta.
  20. -Akın Taşkan-

Hocam hem işlemcimin kullanım oranı düşük hem de burada bir sorun olmuyor. Darboğaz olması için işlemcimin %100'de olması gerekmez miydi?
Top Bottom