Araç Kiralama Hakkında

genelde çoğu yer en az 21 yaş + 1 yıl ehliyet şartı koyuyor zaten o yüzden arkadaşınız da kiralayamayabilir.
Yok hocam sordum onu avis kiralıyor 19 yaş 1 sene ehliyete onun adına kiralıcam ama arabayı ben kullanacağım çevirmede falan sorarlar mı

Hocam ne yaptınız merak ediyorum ben de 1 yılı doldurmadım yaş 19 kiralayabildiniz mi?

Hocam ne yaptınız merak ediyorum ben de 1 yılı doldurmadım yaş 19 kiralayabildiniz mi?
Sistem otomatik olarak vermiyor.
Garenta da min 21 yaş, genç sürücüyle de 20 oluyor diye hatırlıyorum. Egea, clio, i20 gibi araçlarda var o da.
Avis 19 yaş için veriyor sanırım, genç sürücü paketi var, onu seçip dene.

Tiktak, Getir de sadece belirli şehirlerde var. Yavaş yavaş diğer şehirlere de geliyor ama 3 - 5 tane var.

Ehliyet 1 yıl dolmadan yaş 21 olsa da vermez, çok zor. Başkasının üzerine kiralayıp şoför olarak kendini kaydettirsen bile senin de ehliyet kimlik bilgilerin isteniyor. Yine sıkıntı çıkar.

Sistem otomatik olarak vermiyor.
Garenta da min 21 yaş, genç sürücüyle de 20 oluyor diye hatırlıyorum. Egea, clio, i20 gibi araçlarda var o da.
Avis 19 yaş için veriyor sanırım, genç sürücü paketi var, onu seçip dene.

Tiktak, Getir de sadece belirli şehirlerde var. Yavaş yavaş diğer şehirlere de geliyor ama 3 - 5 tane var.

Ehliyet 1 yıl dolmadan yaş 21 olsa da vermez, çok zor. Başkasının üzerine kiralayıp şoför olarak kendini kaydettirsen bile senin de ehliyet kimlik bilgilerin isteniyor. Yine sıkıntı çıkar.
Sistemden kiralamasak gidip konuşsak ne olur?

Sistemden kiralamasak gidip konuşsak ne olur?
Onlarda sisteme veri girecek, yine olmayacak.

Sarı siteden kiralık araç bulup onlara sorman lazım fakat hem çoğu avis, garenta gibi kurumsal değil hem de 18 - 20 yaş arasına vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,912
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri