600-670K arası araç önerisi?

hem ticarette hem parçada sıkıntı çekersin 2 sini de umursamazsan düzgün usta bulamayacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

egea 1.4 lerden bahsediyorsan çekişi kağıt üzerinden daha da düşük geliyor bana, memur kesim dertsiz olsun die binip primlenen bir model genelde şirketlerde kullanılır zaten o yüzden baya yaygın. kullanabilir, sıkıntısı azdır, cok kaliteli bir şey bu fiyata zaten beklenmez ( olması gerekendir ) ama araba durup dururken yağ içer ( eksilir ) alacak arkadaşın bilgisine.
Evet 1.4 egea lar çok iyi fiyatlara var ama alıp satması zor işte... Ben 1.4 egea kastetmedim bu arada yaygınlık ve tutulması açısından benzettim

1.0 sce nedir Allah aşkına bu arabanın bu fiyatta olmasının sebebi zaten düz yoldan başka yerde gidememesi benim ihtiyacımı zerre kadar karşılayan bir araba değil ve 1.0 motorlar aldığın zaman satması zor insanlar düz yolda zor araba sollayamayan araçlara para vermek istemiyor. En azından erkekler

Ayrıca araç 2019 ve 138 bin km de bu da yılda 23 bin km eder. Yılda 23 km demek inanılmaz yüksek bir rakam 2019 bir araç için ayrıca açıklamalarda sürtme kaynaklı birkaç parça boya var diyor aşağıda işaretlememiş. Sıfır hata atacağınız aracı hâlâ bekliyorum ve mümkünse düz yolda zor gitmeyen bir motoru olsun
Sizin arabadan 9 yıl daha genç. Ve ikisi de 75 beygir. 15 yıllık ve hiç çiziksiz bir araba da yok zaten. Yarın sabah bir incele kendin. 500 bin'e de Ferrari bulamazsın. Ve sade hafta sonları kullanırsan yıllık 5000 km geçmez. Günlük kullanırsan durum değişir. Neyse, hayırlı olsun. Memnunsan bana söz düşmez. Ama ben o paraya daha yeni model tercih ederdim. Bu da benim kişisel görüşüm. Ha, kimseyle de yarıştığım olmaz. Ben keyifli kullanmayı severim..

Sizin arabadan 9 yıl daha genç. Ve ikisi de 75 beygir. 15 yıllık ve hiç çiziksiz bir araba da yok zaten. Yarın sabah bir incele kendin. 500 bin'e de Ferrari bulamazsın. Ve sade hafta sonları kullanırsan yıllık 5000 km geçmez. Günlük kullanırsan durum değişir. Neyse, hayırlı olsun. Memnunsan bana söz düşmez. Ama ben o paraya daha yeni model tercih ederdim. Bu da benim kişisel görüşüm. Ha, kimseyle de yarıştığım olmaz. Ben keyifli kullanmayı severim..
ben size daha fazla bişey yazmak istemiyorum eğer dediğimiz koşullarda bir araba bulabilirseniz ( ki bulamayacaksınız ) buraya atın biz de bakalım. Şukadar etmez bukadar etmez demeden önce iyice bir bakın öyle konuşun sonra burda örnek istenince istenen örnekle alakasız ilanlar atmayın bu da benim kişisel görüşürüm. Hayırlı akşamlar

ben size daha fazla bişey yazmak istemiyorum eğer dediğimiz koşullarda bir araba bulabilirseniz ( ki bulamayacaksınız ) buraya atın biz de bakalım. Şukadar etmez bukadar etmez demeden önce iyice bir bakın öyle konuşun sonra burda örnek istenince istenen örnekle alakasız ilanlar atmayın bu da benim kişisel görüşürüm. Hayırlı akşam
Ayrıca attığın araba bizimkinden 9 yıl daha genç ama kilometresi 3 bin daha fazla ve 6 senede 138 bin kullanılması demek bu araba hiç durmamış demek. Kısa sürede bukadar kullanılmış bir aracı asla almam çünkü yılda 23 bin km kullanılan bir araç asla sakin kullanılmış olamaz

her 75 beygir aynı değil atmosferik turbo olayı var , deviri neye göre veriyor o var belki kalkışta yavaş sonradan hızlanır yada tam tersi , özellikle ağırlığı fark yaratır. bir alman 75 ile reno 75 i bir tutamazsın hem. mesela hangi arabadan anlayana sorarsan sor eski beygirli arabaların harbiden o beygiri verdiğini yenilerde o tadın olmadığını söyler sana. üstelik psa grubu 0 km arabalarda arızalarla meşhurdur. insanlar boşuna toyota tarzı arabalarının fiyatını uçurmadı, arz talep meselesi. dediğinin yüzde 90 ı bilgisiz yorum. ki boya derdi zaten kazaya karışıp güvenlik önleminde şase podye uçlar direklerde işlem olup olmadığını anlamak içindi sonradan ticarette pazarlığa adet haline gelen bir şey. yüzde 90 bilgisiz yorum olduğunu düşünüyorum yazdığının.

ben size daha fazla bişey yazmak istemiyorum eğer dediğimiz koşullarda bir araba bulabilirseniz ( ki bulamayacaksınız ) buraya atın biz de bakalım. Şukadar etmez bukadar etmez demeden önce iyice bir bakın öyle konuşun sonra burda örnek istenince istenen örnekle alakasız ilanlar atmayın bu da benim kişisel görüşürüm. Hayırlı akşamlar
Attığım araba dediğim koşullara tam uyuyor. Seninkinin yenisi. Senin araban da aynı güç ile daha fazla basmıyor. Hatta Diesel ise daha zayıf bir motora sahip. Bak bir ruhsatına kaç beygir yazıyor. Motor hacmi güce eşit değil. İkisi de 75 beygir. Fazla yakar sade. Öpülmüşsünüz işte. Açık ve net.

her 75 beygir aynı değil atmosferik turbo olayı var , deviri neye göre veriyor o var belki kalkışta yavaş sonradan hızlanır yada tam tersi , özellikle ağırlığı fark yaratır. bir alman 75 ile reno 75 i bir tutamazsın hem. mesela hangi arabadan anlayana sorarsan sor eski beygirli arabaların harbiden o beygiri verdiğini yenilerde o tadın olmadığını söyler sana. üstelik psa grubu 0 km arabalarda arızalarla meşhurdur. insanlar boşuna toyota tarzı arabalarının fiyatını uçurmadı, arz talep meselesi. dediğinin yüzde 90 ı bilgisiz yorum. ki boya derdi zaten kazaya karışıp güvenlik önleminde şase podye uçlar direklerde işlem olup olmadığını anlamak içindi sonradan ticarette pazarlığa adet haline gelen bir şey. yüzde 90 bilgisiz yorum olduğunu düşünüyorum yazdığının.
75 beygir tam 75 beygir eder. Tıpkı 1.80 boy ile 1.80 boy aynı olduğu gibi. Fark aracın ağırlığından kaynaklanır. Bir arabada 4 kişi varsa daha ağır yük taşıdığı için daha yavaş hızlanır ve bayırda daha düşük vites ister.

Son düzenleme:
Attığım araba dediğim koşullara tam uyuyor. Seninkinin yenisi. Senin araban da aynı güç ile daha fazla basmıyor. Hatta Diesel ise daha zayıf bir motora sahip. Bak bir ruhsatına kaç beygir yazıyor. Motor hacmi güce eşit değil. İkisi de 75 beygir. Fazla yakar sade. Öpülmüşsünüz işte. Açık ve net.

75 beygir tam 75 beygir eder. Tıpkı 1.80 boy ile 1.80 boy aynı olduğu gibi. Fark aracın ağırlığından kaynaklanır. Bir arabada 4 kişi varsa daha ağır yük taşıdığı için daha yavaş hızlanır ve bayırda daha düşük vites ister.
Ona bakılırsa arabada 250 ibre var tabikide 250 basmayacak. Senin 75 beygir 1.0 Araban girmek için can çekişirken 1.4 olan gayet rahat gidecek. Sen 1.0 o sürekli sıkıştırırken ben tıkır tıkır gezeceğim uzun lafın kısası sen sıkıştırmaktan üst kapak çatlatıp taşlatırken ben kafam rahat devam edeceğim ve eminim ki paran olsa sen de o arabayı almazsın. Ayrıca attığın araba kesinlikle uymuyor satıcı boyalı yerleri işaretlemiş çünkü işaretlese fiyatı daha da düşmek zorunda kalacak her şeyi geçtim yılda 23 bin km kullanılmış arabayı alacak kafa sende varsa seni öpe öpe doyamazlar benden demesi

Zaten 1.4 benzin LPG, 1.3 Multijet tarzı araçlardan konuşurken gelip 1.0 araç linki atıyor yav o paraya zaten var ama 1.0 diye o para zaten. Ben iddia ediyorum dediğim koşullarda herhangi bir 1.4 araba bulamaz çünkü biz çok aradık 1 ay önce bulamadık en iyi koşulda bulduğumuzu aldık

Son düzenleme:

nasıl 1.80 erkekle 1.80 kız aynı gözükmüyorsa arabalarda öyle değildir. araba testleri bomboş iken , dümdüz yolda sabit hızla gerçekleştirilir, tıpkı elektrikli ( akülü ) arabalarda tahmini menzile hiç bir zaman ulaşamayacağın gibi 75 olan her araçta da o beygiri alamayacaksın. her bağıran motor iyi değildir. yoksa şuan kara motor die adlandırılan motor asla piyasadan kalkmazdı. 75 beygir araba da böyledir yoksa en hızlı araba en beygirli araba olurdu her zaman. aynısı çoğu şeyde geçerli nasıl kağıt üzerinde 48mp kamera daha iyi iken 11mp kamera fark atıyorsa bu da öyledir ( ki 48mp kameralı telefon en az 3 sene daha yeni olmasına rağmen )

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Geri