2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Hocam boşun boşu paket gibi bir şey bu. Hiç bir şey yok araçta.
Konu sahibinin isteklerine göre aklıma gelen ilk araç bu. Sıfır, SUV, benzinli, otomatik, kronik sorunlu olmayan ve sanayi yüzü göstermeyen kaliteli diyebileceğimiz bir araç.

jaecoo 7 4x2 evolve 2.270 civarına bayilerde veriliyor sanırım, istanbuldaysanız kağıthane fim oto şubesi en uygun fiyatları veren yerlerden birisi oraya sorabilirsiniz, revive modeli boş versiyon dolu istiyorsanzı evovle olana bakmanızı tavsiye ederim. En dolusu 4x4 evovle, 4x2 evolve versiyona göre ekstra olarak hatıraldığım kadarıyla ısıtmalı ön cam ve head up display var.

jaecoo 7, kia sportage, nissan qashqai, cherry tiggo 7, citroen c5, duruma göre citroen c4 X, peugeot 2008, hyundai tucson gibi araçalar bütçeniz dahilinde alabileceğiniz araçlar. kia sportage'ın boş paketleri gelir bu fiyata, jaecoo 7 4x2 evolve alırsanız özellik olarak dolu bir araca binmiş olursunuz ama 2.el piyasası daha tam olarak oturmamış durumda ve çoğu şeyi dokunmatik ekrandan halletmeniz gerekecek buna alışırım diyorsanız seçenekleriniz arasında olsun, qashqai bütçeniz dahilinde boş paketlerine binebileceğiniz araçlardan bir diğeri, cherry tiggo 7 dolu dolu bir araç ama sürekli yeni kasası çıktığı için şikayet edenler var, citroen c5 eski kasaına göre daha kötü bir araç ve genel olarak psa grubunun kronikleriyle uğraşacağınız bir arabaya dönüşebilir araştıramkta fayda var, citroen c4x'te aynı şekilde tam bir suv değil zaten araştıramk gerek, peugeot 2008 aralarındaki en küçüğü diyenilirim hibrite geçtikleri için motor yağlı kayıştan kurtuldu ama şanzıman olarka çok iyi bir şanzımanıda terk etmiş oldu yeni şanzmıan yurt dışında çok şikayet konusu oldu araştıramk lazım eDCS 6 şanzımanın adı araştırman gerek. hyundai tucson şanzımanı ve egzoz tahrik hatası hakkıdna çok olay gördüm ama araştırmak gerek, Doluluk olarak bakarsan cherry tiggo 7 ve jaecoo 7 bütçeni düşündüğümüzde en mantıklıları olur, diğer araçların çoğunda 360 kamera gibi basit bir özelliği bile temel pakete koymamış durumdalar yıl olmuş 2026 hala boş paketlere koymuyorlar. Dolu boş önemsemiyorum 2.el piyasası iyi olsun diyorsan satışı da en kolay olan qashqai, citroen, peugeot, kia, hyundai olur. Dolu olsun satışı da iyi olsun dersen bir bakıma cherry diyebilirim, satış çok önemli değil yakın zamanda satmam zaten, biraz farklı görünsün, dolu olsun diyorsan jaecoo 7 derim. Şahsen ben satışı çok önemsemediğimden doluluğa bakaraktan aralık sonunda jaecoo 7 4x4 evolve paketi aldım, ana aracım da skoda kodiaq l&k versiyon.

Sandero Stepway bakabilirsin. Fiyatı 2 Milyon altında olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,585
Üyeler
189,112
Son üye
TetO_kasane
Geri