110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

Herkeste eleştiri de aynı kalıbı kullanıyor o zaman bende aynı şekil cevap vereyim. Tesadüfe bakar mısınız ben de her tarafı çürük farklı farklı araçlar görüyorum hem de mercedes Broadway ile yaşıt muhtemelen apartmanın önüne koymuş lastikler patlak her gün denk geliyorum.
O sahibine bağlıdır, terk etmiş arabayı ne bekliyorsunuz. :) Sen ölü birinin başına geçip hadi benle konuş mu diyorsun. Veya komada yatan birine, niye bu kadar tembel biraz ayağa kalksın gezsin mi diyorsun? broadwayın üretim etiketi duruyordu. Kullanılıyordu. Arabanın şasesi bakımlı olmasına rağmen çürüklük abidesi.

2 ay nerde calistinda cikti bu para meraktan sruyoeum hocam
İnşaat hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani en mantıklı olan broadway tofaş toros felan bence
Taunus, broadway yada R21 bakıyorum hocam

o paraya alacağınız araba yüzünden sınavınızı mahvedersiniz aklınız hep arabada kalır.
Çalışmaya ailem zorladı zaten. Ama EA'yım halledeceğim zaten. 'Keşke' diyeceğim çok bir şey yok zaten yaz bitti bende eylülün 20sinde başlayacağım sınava.

Okulumun inanılmaz uzak olması, toplu ulaşım derken muhtemelen bu araca değecek.

Çok
Teşekkürler hocam R11 Güzel duruyor bakacağım. Renaultun bu R11 R21 R25 gibi modeller hakkına ne düşünüyorsunuz? Babam satması zor, son satıcısı olursun, çöp dedi. Sizcr bi şans verilir mi?

Son düzenleme:
O sahibine bağlıdır, terk etmiş arabayı ne bekliyorsunuz. :) Sen ölü birinin başına geçip hadi benle konuş mu diyorsun. Veya komada yatan birine, niye bu kadar tembel biraz ayağa kalksın gezsin mi diyorsun? broadwayın üretim etiketi duruyordu. Kullanılıyordu. Arabanın şasesi bakımlı olmasına rağmen çürüklük abidesi.
Her yeri çürükken kullanılmasını tasvip etmemekle birlikte bu tüm broadway serisinin kötü olduğu anlamına gelmez. Kullanıcının arabayı bakıma sokması boyasına dikkat etmesi tuttuğu ortamlar aracın yatıp aktif olmasından tut bir çok etken var. Baya tutulan bir model olduğu için çürük çarık kullanılıyor demek ki. Araca da ölü örneği veriyorsun ben yıllardır aynı sokakatan geçiyordum o araç orada yoktu. Korona vs. dedik enflasyon bilmem ne sokaklarda başladım pahalı araçları görmeye yatalak. Bazen bu araba çok dandik demek yerine neden bizim milletimize bu araçları reva gördüler diye sormak lazım ki hani çok gelişmiş şehirlerde yaşamıyorsanız hala bozuk yol çok ülkemizde haliyle bu tür araçların ben bizim iyi kahrımızı çektiğini düşünüyorum verdiğin örnek üzerinden.

Bu bütçede belli markalarından ve tutan modellerden, mekanik araçlardan elektroniğe ve daha teknolojik araçlara seçkin modellere gittiğiniz sırada eğer bütçeniz sınırlıysa aslen para skalasını değiştiriyorsunuz. Çürük Broadway 20 30K para yiyecekse çürük Mazda yiyecek 40 50K bilmem anlatabildim mi ?

Çok parası olan birine R9 önermem zaten. Broadway yaşında çoğu arabanın çürük haliyle satışta olduğunu veya kullanimamış atıl durumda çürüdüğünü bulabilirsiniz. Ayrıca Broadway'e yeni motor alsanı Broadway kadar fiyat biçerler muhtemelen ya da motor düzeltme işlemine 40 50K para alırlar yani bir yerden sonra da motoru önemli aracın.

Son düzenleme:
İnşaat hocam

Taunus, broadway yada R21 bakıyorum hocam

Çalışmaya ailem zorladı zaten. Ama EA'yım halledeceğim zaten. 'Keşke' diyeceğim çok bir şey yok zaten yaz bitti bende eylülün 20sinde başlayacağım sınava.

Okulumun inanılmaz uzak olması, toplu ulaşım derken muhtemelen bu araca değecek.

Çok

Teşekkürler hocam R11 Güzel duruyor bakacağım. Renaultun bu R11 R21 R25 gibi modeller hakkına ne düşünüyorsunuz? Babam satması zor, son satıcısı olursun, çöp dedi. Sizcr bi şans verilir mi?
R21 daha geniş daha pahalı bir otomobil, R25'te öyle trafikte de nadir görüyorum baban haklı. R11 ise tabuttur, broadway hafif bir araçtır R11 bu araca güçlü motor taktığınız versiyondur. Frenleri broadway gibi zayıf olduğundan çok hız yapması aşırı tehlikelidir.

Son düzenleme:
R21 daha geniş daha pahalı bir otomobil, R25'te öyle trafikte de nadir görüyorum baban haklı. R11 ise tabuttur, broadway hafif bir araçtır R11 bu araca güçlü motor taktığınız versiyondur. Frenleri broadway gibi zayıf olduğundan çok hız yapması aşırı tehlikelidir.
Broadway veya Ford Taunusa ne diyorsunuz hocam? 100k civaeına var. Yürüyen problemi olmadığı sürece (ki o da çok ciddi değilse halledilir) yaptırabilirim.

Ayrıca şehir içi kullanım yapacağım. Maksimum 130 yaparım arabada daha yukarısı olmaz

Broadway veya Ford Taunusa ne diyorsunuz hocam? 100k civaeına var. Yürüyen problemi olmadığı sürece (ki o da çok ciddi değilse halledilir) yaptırabilirim.

Ayrıca şehir içi kullanım yapacağım. Maksimum 130 yaparım arabada daha yukarısı olmaz
Ben kendim R9 kullanıyorum. 3. sahibiyiz 80 bin kmde aldık 100 bin km kullandik. Arabada ne çürük var ne çarık. Sadece çok küçük noktalarda kanserlenmler var. Yaşında göre normal. Modeli 1996. Bu arabayı kötülüyenler arabadan anlamıyordur o kadar net konuşuyorum. Ama işte temizini bulmak önemli. Parasız olduğumuz zaman 4 5 sene yattı, parçasını köyden bile buluyorduk. Yetmedi karda çalıştı, sağnak yağış ve doluda bizi taşıdı. Tırın yanından geçerken arabaya 1 ton su geldi üstüne bana mısın demedi. Resmen eşek. Tek problem her şeyi kara düzen. Yazın o kadar iyi olmayabiliyor, lastik çok önemli zaten. Parçası uygun ama ustalar sömürüyor. 1 2 yeri ufak vuruldu macun var.

Clio hatchback kullandım ben Broadway'den hariç. Bir bindim arabadan ruh alamadım, ne direksiyinda hissiyat var ne yolu anlıyorum araba değil de oyuncak sürüyoruz sanki. İste teknoloji uçmuş kötülemek amaciyla söylemiyorum sadece. 1.5dci dizel 2018 model. Asla zevk alamadım sedan kasa zaten geniş oluyor biraz. Araba sen sürerken yolu sana hissettiriyor, direksiyon klasik araba direksiyonudur yolu sana hissettirir. Gözenekleri küçüktür kullanışsızdır. Baskı balata bitmiş, 4 5 ay baskı balata bitik gitti araba yani nasıl araba yapmışlar ben daha çözemedim. Ya baskın balatan bitik trafikte gidiyor başka araba olsa bırakır kendini yolda. Anlamıyoruzda bitik olduğunu arada kasıyor kendini falan. Bir de yerden yükseltmişler SUV gibi geçiyor kasisten. Ama hava aşırı rüzgarlıysa 110Km hızdan sonra yalpalıyor. Bizim arabanın ses izalasyonu hava izalasyonu çok başarılıydı ona rağmen böyle.
Hele araç o kadar mekanik ki yağını suyunu eksik etme 1 adet sanayi çantası ile farından tut sinyaline her şeyi mekanik pc parçalar gibi kendim açarak bakabiliyorsun basittir.

Bir ara hararet yaptırdık, manifold patlamış egzos çürümüş bir vurduk kaldırıma egzos patladı. Egzosu yaptirdik ama manifold patlakmiş onu anlayamadik. Araba hasar alıyor hayatına da devam ediyor. Yani bu nasıl araç anlamadım dediğim gibi.

Son düzenleme:
Ben kendim R9 kullanıyorum. 3. sahibiyiz 80 bin kmde aldık 100 bin km kullandik. Arabada ne çürük var ne çarık. Sadece çok küçük noktalarda kanserlenmler var. Yaşında göre normal. Modeli 1996. Bu arabayı kötülüyenler arabadan anlamıyordur o kadar net konuşuyorum. Ama işte temizini bulmak önemli. Parasız olduğumuz zaman 4 5 sene yattı, parçasını köyden bile buluyorduk. Yetmedi karda çalıştı, sağnak yağış ve doluda bizi taşıdı. Tırın yanından geçerken arabaya 1 ton su geldi üstüne bana mısın demedi. Resmen eşek. Tek problem her şeyi kara düzen. Yazın o kadar iyi olmayabiliyor, lastik çok önemli zaten. Parçası uygun ama ustalar sömürüyor. 1 2 yeri ufak vuruldu macun var.

Clio kullandım ben Broadway'den hariç. 1.5dci dizel. Asla zevk alamadım sedan kasa zaten geniş oluyor biraz. Gözenekleri küçük. Baskı balata bitmiş, 4 5 ay baskı balata bitik gitti araba yani nasıl araba yapmışlar ben daha çözemedim. Ya baskın balatan bitik trafikte gidiyor başka araba olsa bırakır kendini yolda. Anlamıyoruzda bitik olduğunu arada kasıyor kendini falan. Bir de yerden yükseltmişler SUV gibi geçiyor kasisten. Ama hava aşırı rüzgarlıysa 110Km hızdan sonra yalpalıyor. Bizim arabanın ses izalasyonu hava izalasyonu çok başarılıydı ona rağmen böyle.
Hele araç o kadar mekanik ki yağını suyunu eksik etme 1 adet sanayi çantası ile farından tut sinyaline her şeyi mekanik pc parçalar gibi kendim açarak bakabiliyorsun basittir.

Bir ara hararet yaptırdık, manifold patlamış egzos çürümüş bir vurduk kaldırıma egzos patladı. Egzosu yaptirdik ama manifold patlakmiş onu anlayamadik. Araba hasar alıyor hayatına da devam ediyor. Yani bu nasıl araç anlamadım dediğim gibi.
Broadway cidden 'efsane' tarzı bir şey ve binmek isterim. 1.4 kullanmış olduğunuzu varsayiyorum diğer motorlae hakkında bilginiz var mı?

Broadway cidden 'efsane' tarzı bir şey ve binmek isterim. 1.4 kullanmış olduğunuzu varsayiyorum diğer motorlae hakkında bilginiz var mı?
Spring bizimki ama 1996 modeller merkezi kilit ve elektronik ateşlemelidir maşallah. Normal Broadway'e göre biraz tork farkı var o kadar. Bu arabayi sahibinden satın alırken para çekmeye gittik biz yokken satın almaya biri geldi. Piyasası çok kuvvetlidir. 😊

Flash hakkınsa bilgim pek yok dediğim gibi hafif kasalı bu araçlar flash 1.7 motorlu falan. Alınabilir temizini bulursan ama hız yapma yakıt ekonomisi yakıtı çok yakar flash. 🤣
Fairwayde öyle.

Broadway tam öğrenci arabasi. Ayrica LPG ayarlari çok hassas sorunu genelde kışın çalıştırmakta zorlanarak yaşayacaksın. LPG ayarini sürekli baktirip geceleri araci benzinde bırak. Kışın gaz donuyor. Lpgden benzine benzinden lpgye geçirmeye alışmazsan her karburatörlü araçta muayneden bile geçiremezsin.

Spring bizimki ama 1996 modeller merkezi kilit ve elektronik ateşlemelidir maşallah. Normal Broadway'e göre biraz tork farkı var o kadar. Bu arabayi sahibinden satın alırken para çekmeye gittik biz yokken satın almaya biri geldi. Piyasası çok kuvvetlidir. 😊
Temizinden bi broadway alıp, çicek gibi yaptırıp bi 10-15 sene kullanmak istiyorum aslında hocam. Bakalim ya, halledeceğim umarım

Temizinden bi broadway alıp, çicek gibi yaptırıp bi 10-15 sene kullanmak istiyorum aslında hocam. Bakalim ya, halledeceğim umarım
Biz kullandık inanır mısın başka araca bindiğim de Dünyam başıma yıkıliyor. Broadway'in iç döşemeler mesela. Clio'ya bindim ya arkadaş direksiyon plastiği ne dandik yapmışlar malzeme kalitesi sıfır. İç döşemeler de öyle. 😔

Teknoloji olarak tamam ama milletin cebinden çalmişlar. Geri dönüştürülebilir plastikten yapiyorlar artik lüx araç almiyorsaniz döşemeleri.

Biz kullandık inanır mısın başka araca bindiğim de Dünyam başıma yıkıliyor. Broadway'in iç döşemeler mesela. Clio'ya bindim ya arkadaş direksiyon plastiği ne dandik yapmışlar malzeme kalitesi sıfır. İç döşemeler de öyle. 😔

Teknoloji olarak tamam ama milletin cebinden çalmişlar. Geri dönüştürülebilir plastikten yapiyorlar artik lüx araç almiyorsaniz döşemeleri.
Fransızlar Broadway ile zirveyi görüp bırakmışlar galiba :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Fransızlar Broadway ile zirveyi görüp bırakmışlar galiba :D
R12 ve R9'lar petrol krizi olduğu dönemlerde şirketi zaten finasnman krizinden kurtaran araçlar. Evet, Mazda veyahut Nissan Altima gibi modeller daha donanımlıdır, kalitelidir mazda 323 te öyle ama yakıt ekonomisi dersen 890Kg broadway ezer geçer muhtemelen. Lpg ile uyumu çok yüksektir, seridir ve kısa oranlı şanzımanı vardır. Atak bir arabadır. Motorun canlıysa manyak kalkıyor araba. 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri