110K Sedan Lpg İkinci El araç Tavsiye/Önerisi

Marketplace'den banko düşürebilirsin. Geçen 100k'ya Mazda 323 görmüştüm 94 model. Eminim broadway falan da düşecektir. Paran çöp olmaz, bu arabalar peynir ekmek gibi gidiyor. Baban yanlış düşünüyor, Türkiye'de bir malın değeri düştükçe erime hızı çok fena artıyor.
Al mesela mazda 323, gençliğimde 6 sene bindim yağ değişiminden başka sanayiye gitmedim. Broadwayden falan çok daha sağlamdır.

Hocam daha motor korkum var ya binemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide

Samsun'dayım kuzey tarafında malesef kötü ya.

Masraflı olabilir hocam. Baba kaporta yapiyor, ve cevresi var motorcu şucu bucu. Hallederiz yani
O zaman Renault 12 veya murat 131 olabilir.

Marketplace'den banko düşürebilirsin. Geçen 100k'ya Mazda 323 görmüştüm 94 model. Eminim broadway falan da düşecektir. Paran çöp olmaz, bu arabalar peynir ekmek gibi gidiyor. Baban yanlış düşünüyor, Türkiye'de bir malın değeri düştükçe erime hızı çok fena artıyor.
Al mesela mazda 323, gençliğimde 6 sene bindim yağ değişiminden başka sanayiye gitmedim. Broadwayden falan çok daha sağlamdır.
Böyle ilanlar görüyorum ve tıpkı düşündüğünüz gibi düşünüyorum hocam.
Mazdalar fordlar veya renolar var 100k civarında bile.

Fakat forumda arkadaşların sadece r12 tofaş falan önermesi biraz moralimi bozdu açıkcası, çünkü tercih etmek isteyeceğim araçlar değiller.

Ayrıca dediğim gibi illa mükemmel temiz bir arabaya ihtiyacım yok. Kaportasını kendim yaparım mekanik sorunları çok ciddi değil ise halletiririm elektrik falan bunlar hallolur.

Gösterdiğiniz araçlar gayet iyi görünüyor, teşekkürler cevabınız için.

. Broadwayden falan çok daha sağlamdır.
Broadwayden sağlam araba zor üretilir. Bakın güvenlik ve teknoloji demiyorum dayanıklılık olarak diyorum.

Fakat forumda arkadaşların sadece r12 tofaş falan önermesi biraz moralimi bozdu açıkcası, çünkü tercih etmek isteyeceğim araçlar değiller.
Eniştem 100K fiyata motoru bitik paliosunu satmadı. Arabanın iç hacmi ufacık bir de klima yok hidrolik var sadece. Uzun yol yapmayacaksan r12 niye beğenmediniz onu anlamadım. Yerden yüksek araçlar dağ bayır dinlemez eşek gibi kullanmalık. Uzun yol istiyorsanız konfor yok tabii.

Motoru bitik araç alırsanız kendi kadarda masraf çikartir size.

Son düzenleme:
Bakın güvenlik ve teknoloji demiyorum dayanıklılık olarak diyorum.
Tesadüfe bakar mısınız dün kuzenime broadway bakmaya gittik aracın gözle görülür her yerinde çürüme başlamış bagaj içi çamurluk tamir edilmeye çalışmış içinden geçilmiş yani demek istediğim araba o kadar sağlam da ondan mı çürümeye başlıyor.

benim mazda -25 derecede dışarıda kaldı, yoldan kar temizleyici araçların tuzuna maruz kaldı, çok sıcakta da durdu, çok ıslandı da ama asla bu şekil bir çürüme başlamadı.

Ayrıca dediğim gibi illa mükemmel temiz bir arabaya ihtiyacım yok. Kaportasını kendim yaparım mekanik sorunları çok ciddi değil ise halletiririm elektrik falan bunlar hallolur.

bu fiyata bunu alabilirsin murat 124 motoru 1240cc yıllık mtvsi 250x2 bayada diri görünüyor ama mekaniği fotoğrafta belli olmamış

Evet gördüğünüz gibi. Seneye üniversite sınavım var ve beni okul-dershane-ev arası taşıyacak bir araç almam gerekiyor.
Yaz tatilinde pek bi zamanım olmadığı için 2 ay çalışıp bu parayı çıkarabildim ve arabadan beklediğim çok basit şeyler:
- Tekerleri dönsün, ulaşım sağlasın
- Sedan olsun
- Lpg (evet harçlıktan ödemem gerekecek)
- Seneye yaza kadar götürsün
Taunuslara, R21'lere falan baktım fakat babam (kaportacıdır kendisi , araba bilgisi de var) paramı çöp edeceğimi söyledi eğer bu arabaları alırsam.
Ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz?
2 ay nerde calistinda cikti bu para meraktan sruyoeum hocam

bu modeller ilanda diri görünüyorlar 110k bütçe için ideal araçlar bakmanı öneririm farklı farklı markalardan attım hepsi temizmi bilmiyorum ama çoğunun muainesi var ama araçlara yakından bakmak ister

Tesadüfe bakar mısınız dün kuzenime broadway bakmaya gittik aracın gözle görülür her yerinde çürüme başlamış bagaj içi çamurluk tamir edilmeye çalışmış içinden geçilmiş yani demek istediğim araba o kadar sağlam da ondan mı çürümeye başlıyor.

benim mazda -25 derecede dışarıda kaldı, yoldan kar temizleyici araçların tuzuna maruz kaldı, çok sıcakta da durdu, çok ıslandı da ama asla bu şekil bir çürüme başlamadı.
Herkeste eleştiri de aynı kalıbı kullanıyor o zaman bende aynı şekil cevap vereyim. Tesadüfe bakar mısınız ben de her tarafı çürük farklı farklı araçlar görüyorum hem de mercedes Broadway ile yaşıt muhtemelen apartmanın önüne koymuş lastikler patlak her gün denk geliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri