Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
- Konu Sahibi Konu Sahibi
.Hocam Arkadaş adına kiralayıp ben kullanacağım 3 gün şehir dışı polis vs çevirmede sorarlar mı acaba ?
.Hocam Arkadaş adına kiralayıp ben kullanacağım 3 gün şehir dışı polis vs çevirmede sorarlar mı acaba ?
ek şoför kaydettirirsen çıkacağını sanmıyorumHocam Arkadaş adına kiralayıp ben kullanacağım 3 gün şehir dışı polis vs çevirmede sorarlar mı acaba ?
Arkadaş 19 yaşında 1 senesi doldu benim 1 senem dolmadı dolmasına 15 gün var bi sorun olmaz mı?ek şoför kaydettirirsen çıkacağını sanmıyorum
genelde çoğu yer en az 21 yaş + 1 yıl ehliyet şartı koyuyor zaten o yüzden arkadaşınız da kiralayamayabilir.Arkadaş 19 yaşında 1 senesi doldu benim 1 senem dolmadı dolmasına 15 gün var bi sorun olmaz mı?
Yok hocam sordum onu avis kiralıyor 19 yaş 1 sene ehliyete onun adına kiralıcam ama arabayı ben kullanacağım çevirmede falan sorarlar mıgenelde çoğu yer en az 21 yaş + 1 yıl ehliyet şartı koyuyor zaten o yüzden arkadaşınız da kiralayamayabilir.
Sistem otomatik olarak vermiyor.Hocam ne yaptınız merak ediyorum ben de 1 yılı doldurmadım yaş 19 kiralayabildiniz mi?
Sistemden kiralamasak gidip konuşsak ne olur?Sistem otomatik olarak vermiyor.
Garenta da min 21 yaş, genç sürücüyle de 20 oluyor diye hatırlıyorum. Egea, clio, i20 gibi araçlarda var o da.
Avis 19 yaş için veriyor sanırım, genç sürücü paketi var, onu seçip dene.
Tiktak, Getir de sadece belirli şehirlerde var. Yavaş yavaş diğer şehirlere de geliyor ama 3 - 5 tane var.
Ehliyet 1 yıl dolmadan yaş 21 olsa da vermez, çok zor. Başkasının üzerine kiralayıp şoför olarak kendini kaydettirsen bile senin de ehliyet kimlik bilgilerin isteniyor. Yine sıkıntı çıkar.
Onlarda sisteme veri girecek, yine olmayacak.Sistemden kiralamasak gidip konuşsak ne olur?