Arama sonuçları: *

• Users: k1to1
  • Order by date
  1. K

Gaming Mouse önerisi

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim biraz araştırma yapacağım sonuca göre bir karar vericem verdiğin bilgiler benim için önemliydi sağol
  2. K

Gaming Mouse önerisi

hissiyat olarak nasıl uzun kullanımda elini yoruyor mu ve boyutları nasıl acaba ben rahat olması amaci ile büyük mouse almayı düşünüyorum razerin kalitesi bu üründede belli oluyor mu
  3. K

Gaming Mouse önerisi

razerin düşük sınıflı ürünleri iyi değil diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda
  4. K

Gaming Mouse önerisi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar mouse arayışı içerisindeyim 300 tl ye kadar önerebileceğiniz fps oyunları ve günlük kullanımda kolaylık sağlayacak mouse önerilerinizi bu başlığın altında bekliyorum( biraz daha para ekleyip wirelessli bir mouse mu alsam )
  5. K

Lenovo IdeaPad Gaming 3 mü Asus TUF FX706LI-HX200

yardımların için sağol sanırım bunu alıcam gibi duruyor idepadde çok cızırtı var gibi
  6. K

bana bir kaç fotoğrafını gönderme şansın var mı
  7. K

freedos geliyot ya eğer bir sıkıntı çıksa direk format atıp göndersem ürünü iade kapsamında kabul ederler mi ki şimdi şikayet var a bakıyorum çok sıkıntı var şayet başıma böyle bir şey gelirse iade etsem kabul ederler mi diye düşünüyorum
  8. K

ben açıkcası hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum işletim sistemi vs kurmadan cw vs varsa anlamak mümkün mü
  9. K

diğer forumlarda olsun şikayet vara baktığımda biraz kafam karıştı açıkcası
  10. K

Lenovo IdeaPad Gaming 3 /Acer Nitro AN515-44-R6ZW

hdd 5400rpm o yüzden mi dediniz acaba
  11. K

freedos olduğu için direk aldığımda anlayamam bunu sanırım zaten içine windows kurulunca geri iade olunmuyormuş 1619269465 @Barış Yalçın burda acer kullanan bir arkadaş şikayetini dile getirmiş ne düşünüyorsunuz
  12. K

idepad daha iyi diyorsunuz doğru mu anladım aslıdna fiyat olarak ikiside aynıda forumda acer kullanan arkadaş bile acer alma dedi açıkçası biraz kafam karıştı
  13. K

yukarıda baya detaylı anlatmışsın teşekkür ederim laptopu kullanma amacım aslında yazılım program geliştirme vs için ama açıkcası idepad alacaktım az önce aynı fiyata düştüğünü görünce ister istemez bir heveslenme oldu
  14. K

Arkadaşlar herkese iyi günler laptop arayışı içerisindeyim dünde bir tane konu açmıştım ama kafam çok karışık kullanım amacım yazılım/programlama alanında olacağı için bu laptoplar var kafamda neler düşünüyorsunuz ayrıca oyun olarakta cs valorant r6 gta forza düşünüyorum Açıkcası idepad almayı...
  15. K

acer 5 nitro indirime girmiş 8k attığım idepad ile aynı ama şayet cw sorunu yaşayıp servis ile iletişime geçip takmazlarsa diye düşünüyorum kafam karışık
  16. K

Ti versiyonu için değer mi bilmem neticede çok fark yok
  17. K

hm anladım teşekkürler
  18. K

cw sorunu hiç duymamıştım 1619186527 başka bir yorumda bu laptopun 7870 tl ye düşdüğünü yazmışsın hangi sitede o fiyata düştü ve indirime girecekse beklicem 1619186627 sürüclerini yüklerken hata olduğunu vs söylediler nasıl yüklerken
  19. K

bilgisayarı adamlar 4 5 ay önce 6.5k cıvarına almışlar şimdi 8.3k olmuş vay be freedos mu geliyor 1619186055 istemsizce kafam hala idepade gidiyor çok yorum gördüm baya beğenen var
  20. K

ısıınma vs yapıyor mu nasıl açıkcası laptop konusunda aylardan beri kafam çok karışık doğru konuşmak gerekirse idepad almayı düşünüyorum 120 hz olsun vs hdd vs var bu konularda çok bunalıyorum ilk laptobumu alıcam kasa açıp elimde kalabilir diye korkuyorum ayrıca yazılım alanında kendimi...
Geri