Gaming Mouse önerisi

k1to1

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar herkese iyi forumlar mouse arayışı içerisindeyim 300 tl ye kadar önerebileceğiniz fps oyunları ve günlük kullanımda kolaylık sağlayacak mouse önerilerinizi bu başlığın altında bekliyorum( biraz daha para ekleyip wirelessli bir mouse mu alsam )

Arkadaşlar herkese iyi forumlar mouse arayışı içerisindeyim 300 TL ye kadar önerebileceğiniz fps oyunları ve günlük kullanımda kolaylık sağlayacak mouse önerilerinizi bu başlığın altında bekliyorum( biraz daha para ekleyip wirelessli bir mouse mu alsam )
Wireless alma o bütçede benim sana önerim Viper mini itopyada indirimde şuan.

razerin düşük sınıflı ürünleri iyi değil diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda
viper çok güzel bir mouse sadece deathradder essential lar kötü onlarda eskidiği için razer ın hiçbir yeni mouse u kötü değil

razerin düşük sınıflı ürünleri iyi değil diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda
Razer viper mini şuan kullanıyorum memnunum sorun varsa sorabilirsin.

Razer viper mini şuan kullanıyorum memnunum sorun varsa sorabilirsin.
hissiyat olarak nasıl uzun kullanımda elini yoruyor mu ve boyutları nasıl acaba ben rahat olması amaci ile büyük mouse almayı düşünüyorum razerin kalitesi bu üründede belli oluyor mu

hissiyat olarak nasıl uzun kullanımda elini yoruyor mu ve boyutları nasıl acaba ben rahat olması amaci ile büyük mouse almayı düşünüyorum razerin kalitesi bu üründede belli oluyor mu
19 cm uzunluğunda elim var elime oturuyor yormuyor hafif bir mouse zaten şikayetçi olduğum bir konu yok aslında. Razer Deathadder V2 olanı alacaktım ama viper mini 230 a düştüğünü gördüğümde almıştım şuna dikkat ediyorsan o sorun olabilir mouse u durduğu yerden düz bir şekilde havaya kaldırmak istediğinde mouse imleci çok küçük oynuyor tam sabit durmuyor.

19 cm uzunluğunda elim var elime oturuyor yormuyor hafif bir mouse zaten şikayetçi olduğum bir konu yok aslında. Razer Deathadder V2 olanı alacaktım ama viper mini 230 a düştüğünü gördüğümde almıştım şuna dikkat ediyorsan o sorun olabilir mouse u durduğu yerden düz bir şekilde havaya kaldırmak istediğinde mouse imleci çok küçük oynuyor tam sabit durmuyor.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim biraz araştırma yapacağım sonuca göre bir karar vericem verdiğin bilgiler benim için önemliydi sağol

Sharkoon Light2 200.

ben bunu diyecektim ama düşündüğümden daha pahalıymış
bu olabilir

Arkadaşlar herkese iyi forumlar mouse arayışı içerisindeyim 300 TL ye kadar önerebileceğiniz fps oyunları ve günlük kullanımda kolaylık sağlayacak mouse önerilerinizi bu başlığın altında bekliyorum( biraz daha para ekleyip wirelessli bir mouse mu alsam )
omen reactor bugün geldi incelemesini yazıyorum 1 2 güne yayınlarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunu diyecektim ama düşündüğümden daha pahalıymış

bu olabilir
önceden kullandım programı yoktu ama fps oyunları için iyi.

Geri