Arama sonuçları: *

1. EnistanBlue

Hangi monütör daha iyi

GIGABYTE 27” M27Q2 QD 12,599 TL en ucuzu değer mi bu paraya
  2. EnistanBlue

Hangi monütör daha iyi

Curved sevmiyorum ya düz panel önerisi var mı
  3. EnistanBlue

Hangi monütör daha iyi

Ortalama 15 bin bütçem var 27 2k ne önerirsiniz çok seçenek var hangisini alsam bilemedim
  4. EnistanBlue

27 2K Monitör Önerisi

Evet o yüzden oled düşünmüyorum yoksa görüntü kalitesinden en ufak şüphem yok daha oled için erken olduğunu düşünüyorum bu sorunların çözülmesi lazım teşekkürler
  5. EnistanBlue

27 2K Monitör Önerisi

Şuanda kullanmış olduğum monitör ViewSonic XG2402 TN panel 144 hz daha çok kullanan kişilerin yorumları önemli yoksa kağıt üstündeki verilere bakıp pek sağlıklı sonuç alamam canlıda görmek veya kullanıcıların yorumlarını okumak çok daha iyi
  6. EnistanBlue

27 2K Monitör Önerisi

Göze görüntü kalitesi nasıl geliyor, ölü piksel vs. bir sorun yaşadınız mı? 1771420542 Oled in kalitesine diyecek hiç bir şey yok ama ekran gün içinde uzun süre açık kalıyor ömrü kısa olacaktır maalesef :(
  7. EnistanBlue

27 2K Monitör Önerisi

Öneri için teşekkürler ama dediğim gibi OLED düşünmüyorum. Bir monitör alınca en az 5-6 sene kafam rahat olsun isterim. Şu an 8 senedir Viewsonic XG2402 kullanıyorum, hâlâ taş gibi maşallah. :) Yine öyle uzun ömürlü ve sağlam bir IPS panelden devam etmek istiyorum, teşekkürler.
  8. EnistanBlue

27 2K Monitör Önerisi

Selamlar, RTX 5070 sistemim için 2K 27 monitör arıyorum. OLED’lerin yanma riski yüzünden IPS panelde karar kıldım. Maksimum bütçem 15 bin TL. Aklımda şu iki model var: * ASUS TUF Gaming VG27AQL5A (210Hz - 0.3ms - IPS) - 11.639 TL * AOC Q27G4ZR (260Hz - 0.3ms - IPS) 10,999 TL Sizce bu bütçeye...
  9. EnistanBlue

500-600₺ 5 GHZ MODEM TAVSİYESİ

Merhaba. Şu an Huawei HG658V2 2.4 GHz modemini kullanmaktayım. Yeni internete geçtim ve 100Mbps VDSL hızım var, bu modem ile tam verim alamadığımı düşünüyorum. Bana güzel 5 GHz modem tavsiye edebilir misiniz?
  10. EnistanBlue

TECHNOSİSTEM DOLANDIRICILIK DAVA VAR

Maalesef süreç çok ağır ilerliyor
  11. EnistanBlue

Teşekkürler Çok zaman istiyor sabır işi biraz 26.06.2018 den beri uğraşıyorum 2 ay önce dava yeni açıldı.
  12. EnistanBlue

Herkese merhaba arkadaşlar Biliyorsunuz ki geçmiş yıllarda technosistem adlı bir firma ekran kartı,hdd,ssd gibi ürünleri satıyormuş gibi yaparak bir sürü insanı dolandırdı. Zamanında ben ödemeyi havale olarak yapmıştım, parayı normal bankadan iade şeklinde almak isteseniz kredi kartı ile...
Geri