Bu aralar fiyatlar yükseltmen için en ideal zamanlardan biri. Geçen vatan ramleri 8-9K'dan verdi. Sürekli x3d işlemciler indirime giriyor. O ekran kartını o...
2K kullanıyorsan zaten rekabetçi oyunlar hariç darboğaz yoktur rekabetçi oyunlardaki FPS de size yetiyorsa şuan masrafa gerek yok.
Ramler 3x8 ise oradan...
Oynadığınız oyunlarda fpsiniz monitörünüzün yenileme hızına yetişebiliyorsa bence gerekli değil. Çoğu oyunda işlemci %100 seviyesine çıkmaz çünkü tek...
Ben de benzer bir süreç yaşadım. Yaklaşık 6 aylık Zotac Edge RTX 5070 ekran kartım arızalanınca direkt distribütöre gönderdim. Ancak bana, ellerinde değişim...
Yine bir 2. ele paramız yetmedi, biz de sıfır aldık vakası. En son girilmiş 9800X3D ilanlarına bakayim dedim ve sonuç: sadece 2 ilan sıfır fiyatın altında...
Eğer oyun oynayan biriyseniz böyle testlere çok takılmamak lazım önemli olan oyun performansı işlemcin gayet iyi 2017 de çıkan i7 8700k kullanıyorum...
Bütçe sorununuz yoksa alınabilir. G27Q2 9500-10000TL bandındaydı ama stok yok. 10.000TL bütçede en mantıklı oydu 13.000TL de en mantıklı M27Q2 mi bilmiyorum