Arama sonuçları: *

1. G

Display driver uninstaller ayarları

Hiçbir ayara dokunmadan en alt kutudaki bilgisayarı güvenli modda başlat seçeneğini işaretle ve okeyle pc tekrar başladığı zaman proğram otomatikman açılacak sağdaki seçenekten ekran kartı ve amd seçeneklerini seç soldaki seçeneklerden yeni ekran kartı takmak için bilgisayarı kapat seçeneğini...
  2. G

(BU konu neden dirildi?)Cs 1.6 gereksiz kasma sorunu

Anakartınızın ve ekran kartınızın modeli nedir
  3. G

GİGABYTE B450M S2H V2'nin dahili grafik birimi var mı? Varsa beni idare eder mi?

Eskiden dahili grafik birimleri anakartların içerisinde oluyordu bi yerden sonra işlemcilerin içerisine almaya başladılar örneğin foxconn 6100m2a-rs2h içersinde geforce 6100 grafik birimini barındıran amd tabanlı bir anakarttır eski anakartlar içersinde böyle örnekler çok
  4. G

300TL Sağlam 80+ PSU Önerisi

Tam hatırlamıyorum o civarda bir değerdeydi o değere çıkabilen fazla psu yok
  5. G

300TL Sağlam 80+ PSU Önerisi

Aerocool vx plus 500 watt 80 plus değil belki ama 12v+ kanalından 470 watt veren kaliteli bir psu dur
  6. G

Hikaye modlu oyun önerisi

Death stranding de güzel oyundur hikayesi 10 numaradır ama biraz sistem isteyen bir oyundur
  7. G

Eğer oynamadıysan Resident evil 7 The evil within 1 ve 2 korku türünü seviyorsan tabi
  8. G

Hangi tür oyunları seviyorsun
  9. G

Yeni ekran kartı aldım ama sistemim yavaşladı.

Proğramı güvenli modda çalıştır eski sürücüleri kaldırmadan yeni sürücüyü yükleme
  10. G

Öncelikle ddu uninstaller proğramını indirip kur önceki kartın driver larını tamamen temizlemeni sağlayacak bir proğramdır bu youtube den nasıl yapılacağını izle problem hala devam ediyorsa güç kaynağı sıkıntı çıkarıyor demektir
  11. G

LongLine Ram alınır mı?

2 yıldır kullanıyorum gayette memnunum bendeki 8+8 16 gb modeli 1614541889 Kilisre Longline bunlar kaliteli çin menşeili ram markalarıdır.
  12. G

mercedes cla 200 iyi mi ?????

Biz zamanında doğanla o hızlara ulaşıyorduk 300 ün üstüne bile çıkarsın ama basacak yol yok
  13. G

Güç kaynağınızda bir sıkıntı olmasın biraz düşük gibi güç kaynağınız 12v+ kanalından kaç amper veriyor
  14. G

Gpu kullanımım çok düşük

Valorant öyle sistem kasan bir oyun değil hocam ya 1080 piksel çözünürlüğünde oynuyorsanız normaldir bence
  15. G

MSI B450 Tomahawk alınır mı ?

Alınır alınmasına ama b550 çipsetli anakartlar piyasaya çıkıyor arada pek bir fiyat farkı da yok bu anakartlara yatırım yapmak daha doğru olur düşüncesindeyim
  16. G

Yardım İşlemcim 99 derecede çalışıyor

Bencede macunu yenileyin yakında bir teknoloji market varsa gümüş alaşımlı kaliteli bir macun almaya bakın
  17. G

Peki soğutucunun tırnaklarının anakart üzerine tam oturduğundan eminmisiniz?
  18. G

İyi akşamlar termal macun uygulaması doğru yapılmamış olabilir soğutucuyu söküp macunu yenileyin soğutucunun işlemci üzerine tam oturduğundan emin olun.
  19. G

Gpu kullanımım çok düşük

Grafik ayarlarını yükseltin çözünürlüğü artırıp birde böyle deneyin
  20. G

Rx 580 nitro+ 4 gb vs r9 380x

580
Top Bottom