Gpu kullanımım çok düşük

Reaksiyon skoru
141
Sistemin özellikleri
1660s
10400f
8 gb tek kanal ram
Valorantta neredeyse sabit 143 fps alıyorum ekran kartı kullanımı %60 larda geziniyor darboğaz yaşıyorum bunun sebebi ram olabilir mi ?

Valorant ekran kartını çok kullanan bir oyun değil zaten. GTA gibi bir oyun varsa onunla deneyin.

Sistemin özellikleri
1660s
10400f
8 gb tek kanal ram
Valorantta neredeyse sabit 143 fps alıyorum ekran kartı kullanımı %60 larda geziniyor darboğaz yaşıyorum bunun sebebi ram olabilir mi ?
Grafik ayarlarını yükseltin çözünürlüğü artırıp birde böyle deneyin

Grafikleri fulleyin.
Hepsi fulde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilecek her şey çok yüksekte ama biryerde ram darboğaz yapar diye bir şey okumuştum bunla alakası olabilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafik ayarlarını yükseltin çözünürlüğü artırıp birde böyle deneyin
Olabilecek her şey çok yüksekte ama biryerde ram darboğaz yapar diye bir şey okumuştum bunla alakası olabilir mi ?

Son düzenleme:
Grafik ayarlarını yükseltmende bir nebze darboğazı kesebilir ama sen 8 GB ramle şöyle düşün, bir araban var ve arabanın egzos çıkışını tıkıyorsun buda büyük bir darboğaz ve performans kaybına sebep olur. 2 senedir 16 GB ram öneriyoruz.

Sistemin özellikleri
1660s
10400f
8 gb tek kanal ram
Valorant öyle sistem kasan bir oyun değil hocam ya 1080 piksel çözünürlüğünde oynuyorsanız normaldir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri