Arama sonuçları: *

1. Rainzbl

Kule tipi soğutucu önerisi

hali hazırda kullandığım sistem bu. 4 seneyi devirdik artık sıvı soğutucu pompasından rahatsız edici ses geliyor ve soğutmuyor işlemci şu an 90 derece altına inmiyor. Yüksek bütçeli pc toplayacağım 3-4 aya konusunu açarım zaten. Şimdilik beni bu pc ile idare edecek bir şey alayım diyorum...
  2. Rainzbl

2000e kadar uygundur herhalde hocam
  3. Rainzbl

Ryzen 5 5600x işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. Yeni bilgisayar toplayana kadar beni idare etsin yeterli bu yüzden pahalı olmasın. Kullandığım kasa "TUF GAMING GT301" önerilerinizi bekliyorum.
  4. Rainzbl

Hesap Açma Rehberi

goodbyedpi kullanıyorum hocam forumda illaki konusu açılmıştır veya youtube üzerinden bakabilirsiniz
  5. Rainzbl

Hesap Açma Rehberi

discord nickim: rainzxl faceit id: Rainz01 uygun olduğunuz yerden ekleyebilirsiniz gireriz sorun yok
  6. Rainzbl

Hesap Açma Rehberi

Faceit'in kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsin ilk olarak e posta ile kaydoluyorsun sonrasında steam hesabını bağlıyorsun istersen beraber faceit girebiliriz biz de yeni başladık
  7. Rainzbl

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

hevesini kırmak istemem ama bu fiyatlara hiç alma. Düzgün yatırımlarla ilerde üstüne koyup daha iyisini alırsın. Bu fiyatlara aldığın araba sana bi bu kadar daha masraf çıkaracak.
  8. Rainzbl

Epicten oyun almak mantıklımı

bu paralara alınmaz çok acelesi yoksa indirimde 150-250 lira civarı olur o zaman alırsın
  9. Rainzbl

İphone X nasıldır alınır mı?

X güzel telefon ama ilk seri olduğu için sıkıntılı kronik sorunları var face id bozuluyor sürekli Xs öneririm temiz bulursan onu alabilirsin bende vardı 2 sene kullandım sonrasında babama verdim hala kullanıyor face id falan hiç sıkıntı yapmadı
  10. Rainzbl

Babamın kartından oyunlar aldım

Doğruyu söylemen senin için daha iyi olurdu çünkü eğer harcamaları iptal ettirirse psn hesabın ban yiyecek
  11. Rainzbl

Yardım En İyi Borsa Aracı Kurum Uygulaması Hangisi?

T1 T2 bakiye olayı var t1 yani 1 gün sonra para yatırım hesabında gözükür onunla hisse alabilirsin fakat nakit olarak çekemezsin t2 yani 2 gün sonra ise paranı nakit olarak çekebilirsin
  12. Rainzbl

Yardım En İyi Borsa Aracı Kurum Uygulaması Hangisi?

aracı kurum fark etmez hisseyi sattığından 2 gün sonra nakit olarak alırsın
  13. Rainzbl

The last of us part 1 indirimli fiyatına göre daha da düşer mi ?

belli olmaz artabilir de fakat ben ocak ayında 500e aldım diye hatırlıyorum sonrasında zam yedi
  14. Rainzbl

Spor yapmaya hevesliyim (obezim kilo vermem lazim)

evet hocam fakat biraz tempolu yürümeniz gerekiyor başlarda biraz zor gelecektir kendinizi zorlayın 5 dakika aralıklarla eğimi düşürüp biraz soluklanın sonrasında tekrar yükselterek devam edin bir zaman sonra alışacaksınız zaten
  15. Rainzbl

Spor yapmaya hevesliyim (obezim kilo vermem lazim)

Hocam eğer hevesliyseniz öyle yavaş yavaş yemekten kesiyim demeyeceksiniz hamur işi ve şekeri tamamen hayatınızdan çıkaracaksınız. Kilonuza göre almanız gereken kaloriyi öğrenip 700-800 kalori aşağısında beslenin. Günlük almanız gereken proteini kilonuz x 0.82 olarak hesaplayın. Karbonhidratı...
  16. Rainzbl

Sınav senesi ve kilo

abur cuburu ve hamur işini kes bol su iç oturduğun yerden kilo verirsin
  17. Rainzbl

🔥İndirim Epic Games %33 İndirim Kuponu

gerek yok bence 180tlye ubisoft+ üyeliği al 1 ayda bitirirsin zaten
  18. Rainzbl

Tomb Raider 37 TL indirimde 189 TL den düşmüş

Platform takıntısı olmayanlar epic üzerinden 8 liraya alabilir. Serinin diğer oyunları da steame göre çok daha ucuz 3 oyun toplamda 67 liraya geliyor.
  19. Rainzbl

Öneri Hangi nfs oyunları alınır ?

Nfs 2015 ve payback güzel. Rivals çok kötü. Most wanted ve hot pursuit beğenmedim. Bence nfs 2015 ve payback kesin alınır diğerleri sana kalmış.
Geri