Arama sonuçları: *

1. O

Ekran Kartı Clock Speed Düşüşü

Merhabalar Ekran kartımı teste soktuğumda test sürecinde birkaç kere güç çekişi ve clock speedinin 0 a çakılıp yükseldiğini farkettim bu normal mi ? Bu durum oluştuğunda pcde anlık donmalar ses takılmaları oluyor bunun ile ilgili farklı bir konu açmıştım zaten aşağıdan ona da ulaşabilirsiniz...
  2. O

Yardım GPU kullanımı %0a düşme sorunu

Selamlar problemi çözebildin mi ?
  3. O

Ekran kartının Mhz değeri birden düşüyor ve anlık takılma oluyor.

UP up up belki birileri görür. Çok sinir bozucu bir durum
  4. O

Prime b450m-K bios sürümü : 3604
  5. O

win 10 kurulu 1648662545 Resimlerde göreceğiniz üzere gpu clock ile birlikte çektiği güç de çok düşüyor . Ama mhz düşüyor diye mi güç düşüyor güç düşüyor diye mi mhz düşüyor anlayamadım . Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan :)
  6. O

@Abdullah Hacıgül bir umut belki
  7. O

Bugün yine oldu bütün çekirdeklerle incelerken belki bir faydası olur diye paylaşıyorum . Ekran kartı normalda 1500 1600 MHz iken 82 ye düşmüş burada da :(
  8. O

yok mudur fikri olan işlemcide bir değişiklik yok o anda tüm çekirdekleri detaylı da inceledim
  9. O

Bir m2 ssd bir de sata ssd var ikisi de samsung bu yüzden magician yazılımından ikisinin de sağlığını kontrol ediyorum ve iyi gözüküyorlar
  10. O

Spesifik bir oyun veya grafik söz konusu değil bilgisayar açıkken herhangi bir anında saniyelik takılma oluyor ve sonra toparlıyor. Burada bir örnek yakaladığım için bunu koydum . Sürekli olmuyor ama arada takılıyor bu şekilde. Bu sorun sistemi aldığımdan beri yoktu sonradan oluşan bir sorun...
  11. O

Öncelikle bios, chipset, gpu driver hepsi güncel Darboğaz sorunu olduğunu sanmıyorum oyunun şu anki ayarları zaten ekran kartımı full yükte çalıştıracak kadar zorlamıyor. Zorlayan oyunlarda da takip ettim bir darboğaz söz konusu değil zaten 3600 işlemci 5600 xt yi rahat rahat besler. Sistem de...
  12. O

Selamlar arkadaşlar oyun içi veya oyun dışı fark etmiyor. En son kaydettiğim videoda bu takılma esnasında GPU Mhz değeri 7 gibi anlık çok düşük değere düşüp sonrasında yarım sn içerisinde toparlıyor. Bu konuda fikri olan var mıdır veya tecrübesi olan nasıl çözebilirim bu anlık takılmaları? İki...
  13. O

Masaüstü saniyelik donma/takılma, ses titremesi sorunu

Emin olmadıkça yeni bir psu almak istemem o yüzden bir şekilde sorunun neyin çıkardığını bulmak istiyorum açıkçası bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  14. O

Masaüstü saniyelik donma/takılma, ses titremesi sorunu

Herkese merhaba Pc de vakit geçirirken tamamen random olarak oyunlarda veya bir şeyler izlerken herhangi bir anda 1 2 sn civarı donma takılma oluyor ses de o arata titriyor ama sonra her şey normal devam ediyor bunun sebebi ne olabilir neleri kontrol etmem gerekir yardımcı olabilecek var mı ?
  15. O

Warzone Gpu kullanımı sorunu(Da sistem2)

Hepsini fulleyince %98 lere çıkıyor arada düşme oluyor. Ama genel olarak %97 98 lerde. Fakat işin ilginci en düşün ayarlar ile de denedim en yüksek ayarlar ile de denedim. Arada 15 fps ya var ya yok. Her şeyi fulledim ve sadece bir ayarı normale düşürüyorum ve yine %85lerde geziyo gpu kullanımı
  16. O

1920x1080 Grafikeler high,diğer ayarlarım orta düşük karışık. Sanırım oyun ile alakalı ama ekran kartını iyi zorlayan bir oyun ile ayriyeten deneyeceğim. Teşekkürler
  17. O

Oyunda geçekten sorun var çözünürlükle oynamadığım sürece hangi ayarı yükseltim veya düşürim 10 15 fps fark oynuyor. En iyi grafiklerle en düşük grafikler arasında 15 fps bile yok. Her şeyi en üst ayara çıkarınca gpu kullanımım normale döndü fakat yine droplar oluyor ama öncesine nazaran daha...
  18. O

msi afterburner 1614595593 youtubede aynı sistem ile oynuyorlar ve hiç bir sorun olmuyor. Birçok kişide olduğunun farkındayım ama ortak sorun ne acaba. Bazı 3080 lerde bile sorun oluyorken bazıları gül gibi ekran kartının hepsini kullanıyor. Ben de çözüm arayışı içerisindeyim hala ama bir...
  19. O

Ne karalaması sürekli takipte olduğum bir kanal videolarını izlerim likemi atarım zilim de açık. O şekilde bir durum yok ortada. Bir sorunum var çözüm bulamadım ve bu foruma başvurdum.
  20. O

Ekstra olarak yaptığım tek işlem biostan işlemciyi 4000 Mhz ye sabitledim yukarıdaki resimde de gözüktüğü gibi diğer oynadığım oyunlar Gpu yu yoracak oyunlar değil lol gibi oyunlar o yüzden başka bir oyun ile deneme yapamıyorum. Aldığım fps değerlerinden memnun değilim de demiyorum fakat onu...
Geri