Arama sonuçları: *

1. Joysitik

Dart 1 sıvı soğutucu kablolarını nasıl bağlayacağım

bir bilgin varsa söyle boş kalabalık yapma lütfen . 10 dan fazla forum gezdim yabancı forumlara gittim kimsede cevabı yok . biri diyo cpu_opt a tak biri diyo aio_pump a tak biri diyo sys-fan a tak ama bende hiçbiri yok sadece cpu fan ve gpu fan girişi var
  2. Joysitik

Dart 1 sıvı soğutucu kablolarını nasıl bağlayacağım

Dart 1 sistemini demonte olarak aldım , anakartımda cpu fan ve cha fan dışında herhangi bi giriş yok . sıvı soğutucu fanını cpu fan kısmına bağlıyorum fakat radyatörden çıkan kabloyu nereye bağlayacaığımı bulamadım ( cpu_opt , pump , aio_pump, sys-fan gibi girişler yok anakartta )
  3. Joysitik

Sıvı soğutucu giriş yerlerini bulamıyorum

Raijintek eos 360 rbw modeli
  4. Joysitik

Tüm sata kablolarını tek tek denedim aynı :( bios ekranında herhangi bi ayar yapılıyor mu öyle deneyim bi de
  5. Joysitik

Çıkardım tabi
  6. Joysitik

Hocam rgb sorun değil renkli olmasına gerek yok fakat işlemcim neden 90 dereceye kadar çıkıyor rgb kablosu ile alakası olduğunu sanmıyorum fanların kablosunu cpu fana radyatör güç kablosunu da sata kablosuna bağlıyorum
  7. Joysitik

B450m-a anakartımın girişleri resimdeki gibi , sıvı soğutucunun fanlarından çıkan kabloyu cpu fan yazan yere bağlıyorum , radyatör güç kablosunu power supplyden çıkan sata kablosuna bağlıyorum. fakat sıvı soğutucunun ucundan çıkan ve fanlardan çıkan 5 vlik kabloları birleştirip nereye...
  8. Joysitik

DART 1 25 KOD Hakkında Sorum Var

Teşekkür ederim şimdi de kod geldi 12 marta kadar alabiliyormuşum sistemi, bu arada pazartesi günü saat 17.06 da mesaj atmıştım merak edenler için
  9. Joysitik

İsmim alındı kodu bekliyorum
  10. Joysitik

Hakaret etmedimki kimseye ayrıca nasip diye bir şey yok ben kazandım hakkım bu benim. ay sonu iş verenin maaşını vermezse nasip mi diyeceksin ?
  11. Joysitik

Öyle bi saçmalık olmaz ilk yazan dendi biz de ilk yazdık abdullah abinin öyle acemice bi iş yapacağını sanmam daha sonra tekrar mesaj atan elenir gibi bi kural konmadı sonuçta
  12. Joysitik

Özelden yazdım o ssteki insanlara ve isimlerinin alındığını söyledi kod da verilecekmiş yakında fakat benim ismim dahi alınmadı
  13. Joysitik

17.06 da mesaj atmıştım benle aynı anda yazan ve 2 altımda olana kod verilmiş bana hala verilmedi nickim joysitik
  14. Joysitik

DART1 Konusu hakkında anket.

Açıklama yapıldı kodların sahipleri pazartesi günü çoktan belirlendi bugün açıklayacaklar
  15. Joysitik

DART1 25 Kişilik kampanya kodu bekleyen arkadaşların dikkatine.

Eğer ilk mesajınızda ilk 25 e girdiyseniz vermesi gerekiyor , çünkü ilk mesaj atan 25 kişiye dedi sonradan mesaj atmayın gibi bi kural konmadı .Ben de ilk 10 içerisindeyim storysinde ismim gözüküyordu sevinçten tekrar mesaj attım. ben kazandım büyük ihtimalle 8. Mesaj atan kişiyim umarım bi...
  16. Joysitik

İphone 11 2021 de alınır mı ?

İp11 yeşili var bende ve çok şık , eğer siyah beyaz gibi klasik renklerden almak istemiyosan yeşili önerebilirim .
  17. Joysitik

Büyük ihtimalle vercek ilk yazan 25 kişi diyo biz de ilk yazan 25 in içindeyiz sonra ne yazdığımız önemli değil böyle bi kural yok çünkü
  18. Joysitik

Çözüldü✓ DART 1 için dağıtılacak kodlar hakkında sorularım

Ben ilk yazan 10 kişi arasındayım 4 dkda 10 kişi yazdı diye attığı storyde ismim gözüküyor. sonradan sevinçten tekrar mesaj atmıştım herhangi bi sıkıntı yaratır mı ? Sıralamamı geriye atar mı ?
  19. Joysitik

Yerimizin değiştiğini sanmam o an yazan ilk 25 in ismini almıştır zaten çoktan çünkü günde yüzlerce mesaj aldığı için geriye dönük mesajları listelemeyle uğraşmaz büyük ihtimalle , yani benim düşüncem bu 1614894710 Burda 4 dkda 10 kişi mesaj attı diyor ve ben bu listede yukardan 2. Sıradayım...
Top Bottom