Neler Yeni

Dart 1 sıvı soğutucu kablolarını nasıl bağlayacağım

Joysitik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet faruk çelik
Dart 1 sistemini demonte olarak aldım , anakartımda cpu fan ve cha fan dışında herhangi bi giriş yok . sıvı soğutucu fanını cpu fan kısmına bağlıyorum fakat radyatörden çıkan kabloyu nereye bağlayacaığımı bulamadım ( cpu_opt , pump , aio_pump, sys-fan gibi girişler yok anakartta )

Joysitik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet faruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir bilgin varsa söyle boş kalabalık yapma lütfen . 10 dan fazla forum gezdim yabancı forumlara gittim kimsede cevabı yok . biri diyo cpu_opt a tak biri diyo aio_pump a tak biri diyo sys-fan a tak ama bende hiçbiri yok sadece cpu fan ve gpu fan girişi var

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dart 1 sistemini demonte olarak aldım , anakartımda cpu fan ve cha fan dışında herhangi bi giriş yok . sıvı soğutucu fanını cpu fan kısmına bağlıyorum fakat radyatörden çıkan kabloyu nereye bağlayacaığımı bulamadım ( cpu_opt , pump , aio_pump, sys-fan gibi girişler yok anakartta )
@yozkans kendi toplamıştı.
Yardımcı olacaktır.

Hypnotize

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yılmaz
Benim anakartımdada sadece cha fan ve cpu fan girişleri var sıvı soğutma kablo bağlantısını nasıl yaptınız söyleme şansınız var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom