Arama sonuçları: *

1. M

Asus X555LN Laptop soru

Tamamdır teşekkürler.
  2. M

Asus X555LN Laptop soru

CPU Upgrade de baktığım zaman BGA1168 sokete sahip uyumlu işlemcileri gösteriyor ben şimdi aynı sokete sahip daha yüksek bir işlemciyi eski yerinden işlemcimi havya ile ısıtıp yenisini aynı soketli ve chipsetli işlemci ile değiştiremez miyim ?
  3. M

Asus X555LN Laptop soru

Evet bende baktığımda en yüksek DDR3L 8GB'lık bellek var
  4. M

Asus X555LN Laptop soru

Arkadaşlar selam ortalama 5-6 yıldır kullandığım Asus X555LN Notebooka sahibim. Bu laptopu olabildiğince upgrade etmek istiyorum çünkü bu laptopu seviyorum şuanlık işlemcisi intel core i5 4210u CPU' ya sahip işlemci bazında bu notebooku işlemcisini anakartına göre olabildiğince en üst seviyesine...
  5. M

2021 Mart ayında bilgisayar almak mantıklı mıdır?

benim kadar beklememişsindir umarım 8 yıldır bekliyorum neredeyse doların 2.5 seviyelerinde biraz düşsün toplayacağım dediğim zamanları hatırlıyorum erteleye erteleye hiç hedefime ulaşamadım. Bir laptopa kaldık. Bende sallamıştım eğer içinde varsa topla gitsin benim gibi bekleyerek zaman...
  6. M

2021 Mart ayında bilgisayar almak mantıklı mıdır?

Yazın pc toplama tavsiye ederim yaza doğru tr serveri tam anlamıyla düzelmese de fiyatlar daha stabil oluyor, kış ayları donanım açısından daha güçlü ve alım gücü düşük oluyor sende o zamana kadar neler yapacağını plan programını daha iyi oturtabilirsin.
  7. M

İnternet test sonucuna göre yavas indiriyor

Aldığın paket içeriği nedir ve bu değerleri steam gibi programlar üzerinden mi görüntülüyorsunuz ayrıca modem marka ve modelini, xDSL statını paylaşırsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Top Bottom