Arama sonuçları: *

• Users: Wucho
  • Order by date
  1. Wucho

Cloud 3 wireless satıp ATK N9 a geçmek mantık lı mı ?

teşekkür ediyorum biraz bende öyle düşündüm yine de bir sormak istemiştim.
  2. Wucho

Cloud 3 wireless satıp ATK N9 a geçmek mantık lı mı ?

bende mikrofonu kaybolan ve yaklaşık da 1 senedir kullandığım Hyperx Cloud 3 wireless var şu anda da yeni çıkan bu ATK N9 da baya hoşuma gitti özellikle de beyaz setup ıma görüntü olarak daha çok yakışacağını düşünüyorum. şu anda hyperx cloud 3 ümden gayet memnunum sadece mikrofonu yok dediğim...
  3. Wucho

3 bin e kadar mouse öneri

2.el düşünür müsünüz?
  4. Wucho

Hawk Fab V4 mü? Rampage KL-R72 Woof mu?

anladım hocam teşekkürler :LOL:
  5. Wucho

bel yastığında sorun yaşıyorum demişsiniz ama nası yani rahatsız mı hissediyosun yoksa farklı bir sorun mu ?
  6. Wucho

hocam katılıyorum size rampage kulaklıkta kullandım çok eskiden o bile bence aşırı iyi değildi fiyatını haketmiyordu kaldı ki diğer ürünleri de aynı nitelikte çok kötü ancak rampage donanımsal olarak kendi yapıyor ürünlerini lakin koltuklarını kendi yapmıyordur x firmasını yaptırıp logosunu...
  7. Wucho

hocam lakin attığım linkte görselleri mevcut karşıdan bakıldığında rampagein bel yastığı daha geniş duruyor boyun yastığı daha büyük duruyor ve en önemlisi oturduğumuz yerin kalınlığı hawk a göre daha kalın sanki oturmadan ilk görüşte rampage daha rahattır gibi geldi keşke yaşadığım yerde...
  8. Wucho

teşekkür ederim biraz daha oturdu kafamda şimdilik
  9. Wucho

hocam peki 6-7 k civarına buldum da o verilir mi rampage in prestijini kalitesini az çok biliyorum çok sevilmeyen bir marka ama yine de sormak istedim
  10. Wucho

beyler ben çok eski bir ofis sandalyesi üstünde oturuyorum yıllardır artık yeni oyuncu koltuğu alma zamanım geldi gibi. 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım birisi hawk fab v4 diğeri Rampage kl r72 sizce hangisini almalıyım epeyde karşılaştırmasını yaptırdığımda sanki hawk gibi duruyor ama genel...
  11. Wucho

AMD Ryzen 5 5600x için BEYAZ soğutucu önerisi ?

eğer sıvı soğutucu önerisi yapcaksanız dijital olması iyi olur benim için ama kule tipiyse düz daha iyi olur gibi
  12. Wucho

şimdi bakıyorum hemen merak ettim
  13. Wucho

Sistemim imzamda yazıyor zaten ama yinede kısaca yazıyım Msı rtx 3070 - AMD Ryzen 5 5600x - gigabyte B450m s2h böyle bir sistemim var şu an ryzen 5 5600x i stok fanda kullanıyorum maddi çok durum olmadığı için en son böyle toplamıştım yaklaşık 4 aydır felan da böyle kullanıyorum afterburnerda...
  14. Wucho

Mousepadim yıkama işleminden sonra kaymamaya başladı

Yani mousepad artık gitti anladığım kadarıyla
  15. Wucho

Bakıcam artık yarın düz suyla yıkıycam tamamen
  16. Wucho

Eski formuna getirmem mümkün müdür sizce ?
  17. Wucho

Beyler ben sanırım bir salaklık edip mousepadimi şampuanla yıkadım ancak şampuan bu kadar kötü yapar mı bilmiyorum ama mousepadin tam ortası hiç kaymaz oldu mouse umun skatezlerini daha 2 hafta önce değiştim onlar yeni mousepadde yeni sayılır 3-4 ay oluyor ancak ben bu mousepadi nasıl eski...
  18. Wucho

Çözüldü✓ Hyper X Cloud 3 Wireless Cızırtı sorunu

hocam sorunu tam anladığımdan emin değilim ancak bende bir cloud 3 wr kullanıcısıyım bu sesteki robotikleşme anlık olarak oluyorsa o sorunu ben usb dongle ın portunu değiştirerek çözdüm bana en yakın olan portu seçtim ve önüne hiç bir engel gelmiycek şekilde koydum o sesteki robotikleşme cızırtı...
  19. Wucho

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Evet aldım dip ses her kulaklıkta olduğu gibi var önceden logitech g733 kullanıyordum onunda dip sesi vardı ama cloud 3 deki bana bi tık daha az geldi iyi diyebilirim. Driverını sadece biraz yetersiz buldum g hub dan geçtiğim için haricinde son derece memnunum hiçbir eksi yanını söyleyemem...
  20. Wucho

Bu sistemi en hızlı kaça satabilirim

sistemim seninkinden biraz daha kötü ve daha bu hafta tüm parçalarımı tek tek sattım upgrade için sistemim: rx570 rog 2500 tl`ye sattım ryzen 5 5500 2000 tl`ye sattım ac 500w 80plus 700 tl`ye sattım gp crimson guard kasa...
Geri