Arama sonuçları: *

• Users: Wucho
  • Order by date
  1. Wucho

Çözüldü✓ Hyper X Cloud 3 Wireless Cızırtı sorunu

hocam sorunu tam anladığımdan emin değilim ancak bende bir cloud 3 wr kullanıcısıyım bu sesteki robotikleşme anlık olarak oluyorsa o sorunu ben usb dongle ın portunu değiştirerek çözdüm bana en yakın olan portu seçtim ve önüne hiç bir engel gelmiycek şekilde koydum o sesteki robotikleşme cızırtı...
  2. Wucho

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Evet aldım dip ses her kulaklıkta olduğu gibi var önceden logitech g733 kullanıyordum onunda dip sesi vardı ama cloud 3 deki bana bi tık daha az geldi iyi diyebilirim. Driverını sadece biraz yetersiz buldum g hub dan geçtiğim için haricinde son derece memnunum hiçbir eksi yanını söyleyemem...
  3. Wucho

Bu sistemi en hızlı kaça satabilirim

sistemim seninkinden biraz daha kötü ve daha bu hafta tüm parçalarımı tek tek sattım upgrade için sistemim: rx570 rog 2500 tl`ye sattım ryzen 5 5500 2000 tl`ye sattım ac 500w 80plus 700 tl`ye sattım gp crimson guard kasa...
  4. Wucho

Banayeni sitesi alıcı için güvenilir mi?

Ben banayeni sitesi üzerinden OUTLET Hyperx cloud 3 wr almıştım ve şu anda çook memnunum resmen sıfır ürün gönderdiler uygun bir fiyata. Şimdi ise sahibinden üzerinden bulduğum bir monitörün satıcısı ile iletişime geçtim ancak malum paramgüvende 10kg/desi üzerini kabul etmiyor monitörde yaklaşık...
  5. Wucho

Mimari çizimde kullanılan ekran kartı alınır mı?

Özelden detay verirsen sevinirim. Fiyat model vs.
  6. Wucho

Mimari çizimde kullanılan ekran kartı alınır mı?

Rtx 3060ti almak istiyorum ve bir ilan gördüm msi rtx 3060ti gaming x modeli ve ürün açıklamasında “1 sene boyunca mimari çizim ve render programlarıyla kullanıldı” yazıyor sizce bu kart çok yorgun mudur alınır mı ?
  7. Wucho

B450M s2h`a Ryzen 5 5600x takıcam bios update ister mi?

teşekkür ederim
  8. Wucho

ATOM Bilgisayar da bios güncellemesi yaptırmıştım ve faturada 12.05.2023 yazıyor o zaman kurduğu sürüm sanırım F63 ondan sonra ben hiç güncelledim mi güncellemedim mi hatırlamıyorum şu anda da güç kaynağım olmadığı için bilgisayarımı açamıyorum
  9. Wucho

Elimde b450m s2h modeli anakart var zamanında amd ryzen 3 3100 kullanıyordum ve bios güncellemeden yeni işlemci aldım (işlemci amd ryzen 5 5500) ve görüntü alamadım taktığımda bunun sebebi ise bios update atmamam oldu şimdi ise yine işlemcimi yükselticem bu sefer amd ryzen 5 5600x e yükselticem...
  10. Wucho

Bios Sürümünün Alacağım işlemci ile uyumunu nasıl anlarım?

Elimde b450m s2h anakartı var ve ben sistemimden güç kaynağımı sattım.şu an çalışır durumda değil ve işlemcimi ekran kartımı felan da satıcam ama anakartım kalıcak (yükseltmek için satıyorum). şu anda kullandığım işlemci Ryzen 5 5500 Alacağım işlemci ise Ryzen 5 5600x ,setup ı kurduğumda siyah...
  11. Wucho

❌İndirim Bitti! Throne PAW3395 Oled Ekranlı MOUSE Sepette 100tl indirim var!!

açıkcası benim önerim ilk önce ATK Blazing Sky F1 olur sonraki önereceğim o civarda LAMZU THORN olur Ancak benim önerilerimde 2. el ürünleri baz alarak söyledim çünkü 2k yı geçer bu ürünler ve bu ürünleri kullanan varsa eminim benim tavsiyemden daha iyi yönlendirmiş olur tecrübe etmek ayrı...
  12. Wucho

stokta varmı bilmiyorum tavsiyem kesinlikle ATK BLazingsky dan yana olur 1729414844 orasıda doğru :)
  13. Wucho

mad r için şunu söylemeden geçmiycem batarya durumu hiç iç açıcı değil 8khz poling rate veren mouseun bataryasının 200 mah olması çok saçma 1 günü bile zor çıkarırı 8k kullanımda herhangi birisi alıcaksa bunu bilerek alsın diye bu yorumu kattım
  14. Wucho

bilmiyorum seçili 750 tl üzeri inidirimlerde 100 tl indirim yazıyordu bu mouseun fiyatını beğenmiştim bide üstüne 100 tl daha olunca paylaştım bende halen görüküyor indirim
  15. Wucho

Sorma Sorma teknoloji gidiyo bi yerlere ama neyse
  16. Wucho

https://www.hepsiburada.com/throne-raito-reflex-26000-dpi-pixart-paw-3395-oled-ekran-makro-yazilim-ptfe-kaplama-59gr-rgb-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00006Y9HP9 Normal fiyatı : 1299 tl Sepette : 1199 tl OLED Ekranlı Paw3395 sensörlü Mouse Tavsiye ederim
  17. Wucho

ATK blazing f1 Pro 🆚 Lamzu thorn

Sağolasın bana baya yardımcı oldun. sanırım oyumu atk dan yana kullancam bir iki kişide lamzu thorn dan bahsederse daha da rahatlıycam :)
  18. Wucho

Genel olarak memnunsun anladığım kadarıyla tek sorunu şarj
  19. Wucho

Bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisinide ikinci el olarak almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada bu ürünlere ait bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  20. Wucho

Darmoshark m3s 🆚 VXE Mad R ?

M3 modelinde çok sorun yaşıyan var anladığım kadarıyla ama m3s de baya olumlu dönüşler var fiyatıda uygun ondan dolayı değerlendirmek istiyorum yinede
Top Bottom