Wucho
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
- Bütçe
- 6500
beyler ben çok eski bir ofis sandalyesi üstünde oturuyorum yıllardır artık yeni oyuncu koltuğu alma zamanım geldi gibi. 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım birisi hawk fab v4 diğeri Rampage kl r72 sizce hangisini almalıyım epeyde karşılaştırmasını yaptırdığımda sanki hawk gibi duruyor ama genel olarak bakınca da Rampage çok rahat duruyor KARŞILAŞTIRMA LİNKİM :https://www.epey.com/calisma-koltugu/karsilastir/860441-884619/rampage-kl-r72-woof_hawk-fab-v4/
yani karar veremedim kullananlar falan varsa yardımcı olursa sevinirim setup ım tamamen beyaz bu arada mouse kasa klavye masam vs. o yüzden rampage in gri modeli güzel durur diye düşünmüştüm masama varsa yine max 6-7k yı geçmiycek rahat ve sade duran bir oyuncu koltuğu modeli tavsiyelere açığım.(bu arada alıcağım 2 koltuğuda 2. el olarak en temizlerini buldum sıfır fiyatı baz almayın yorum yaparkende)
yani karar veremedim kullananlar falan varsa yardımcı olursa sevinirim setup ım tamamen beyaz bu arada mouse kasa klavye masam vs. o yüzden rampage in gri modeli güzel durur diye düşünmüştüm masama varsa yine max 6-7k yı geçmiycek rahat ve sade duran bir oyuncu koltuğu modeli tavsiyelere açığım.(bu arada alıcağım 2 koltuğuda 2. el olarak en temizlerini buldum sıfır fiyatı baz almayın yorum yaparkende)