Hawk Fab V4 mü? Rampage KL-R72 Woof mu?

Wucho

80+
Reaksiyon skoru
74
Bütçe
6500
beyler ben çok eski bir ofis sandalyesi üstünde oturuyorum yıllardır artık yeni oyuncu koltuğu alma zamanım geldi gibi. 2 oyuncu koltuğu arasında kaldım birisi hawk fab v4 diğeri Rampage kl r72 sizce hangisini almalıyım epeyde karşılaştırmasını yaptırdığımda sanki hawk gibi duruyor ama genel olarak bakınca da Rampage çok rahat duruyor KARŞILAŞTIRMA LİNKİM :https://www.epey.com/calisma-koltugu/karsilastir/860441-884619/rampage-kl-r72-woof_hawk-fab-v4/

yani karar veremedim kullananlar falan varsa yardımcı olursa sevinirim setup ım tamamen beyaz bu arada mouse kasa klavye masam vs. o yüzden rampage in gri modeli güzel durur diye düşünmüştüm masama varsa yine max 6-7k yı geçmiycek rahat ve sade duran bir oyuncu koltuğu modeli tavsiyelere açığım.(bu arada alıcağım 2 koltuğuda 2. el olarak en temizlerini buldum sıfır fiyatı baz almayın yorum yaparkende)

Rampage'e bu para verilmez hocam ya (son kısmı okumamışım pardon.)

Rampage'e bu para verilmez hocam ya (son kısmı okumamışım pardon.)
hocam peki 6-7 k civarına buldum da o verilir mi rampage in prestijini kalitesini az çok biliyorum çok sevilmeyen bir marka ama yine de sormak istedim

hocam peki 6-7 k civarına buldum da o verilir mi rampage in prestijini kalitesini az çok biliyorum çok sevilmeyen bir marka ama yine de sormak istedim
o zaman verilebilir ben hawk kullanıyorum 3-4 yıldır sorunsuz ama renk ve kumaş farkı rampage'i bir adım daha öne atıyor gibi.

o zaman verilebilir ben hawk kullanıyorum 3-4 yıldır sorunsuz ama renk ve kumaş farkı rampage'i bir adım daha öne atıyor gibi.
teşekkür ederim biraz daha oturdu kafamda şimdilik

ikisi arasında kesinlikle fab v4. Rampage i denemedim ama fab v4 denedim çok rahat.
hocam lakin attığım linkte görselleri mevcut karşıdan bakıldığında rampagein bel yastığı daha geniş duruyor boyun yastığı daha büyük duruyor ve en önemlisi oturduğumuz yerin kalınlığı hawk a göre daha kalın sanki oturmadan ilk görüşte rampage daha rahattır gibi geldi keşke yaşadığım yerde showroom u olsa da ikisinin de gidip bakabilsem

Zamanında Rampage koltuk kullanmış biri olarak Rampage markasına kulaklıkları dışında ciddi bir ön yargım var.

Zamanında Rampage koltuk kullanmış biri olarak Rampage markasına kulaklıkları dışında ciddi bir ön yargım var.
hocam katılıyorum size rampage kulaklıkta kullandım çok eskiden o bile bence aşırı iyi değildi fiyatını haketmiyordu kaldı ki diğer ürünleri de aynı nitelikte çok kötü ancak rampage donanımsal olarak kendi yapıyor ürünlerini lakin koltuklarını kendi yapmıyordur x firmasını yaptırıp logosunu bastırıyordur o yüzden ben koltuğu rampagein diye basit görmek istemiyorum şahsi görüşüm bu şekilde yanılıyorsam düzeltin

hawk çok kaliteli bi koltuk ancak bel yastığından ötürü çok sorun yaşıyorum. rempage de böyle bir sorun yok. onun dışında rahatlığı konusunda rempage için bişey söyleyemeyeceğim

hawk çok kaliteli bi koltuk ancak bel yastığından ötürü çok sorun yaşıyorum. rempage de böyle bir sorun yok. onun dışında rahatlığı konusunda rempage için bişey söyleyemeyeceğim
bel yastığında sorun yaşıyorum demişsiniz ama nası yani rahatsız mı hissediyosun yoksa farklı bir sorun mu ?

bel yastığında sorun yaşıyorum demişsiniz ama nası yani rahatsız mı hissediyosun yoksa farklı bir sorun mu ?
kıçımızı koyuduğumuz yerin arkasına kaçıp duruyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,824
Üyeler
183,020
Son üye
Lawoyka
Geri