Arama sonuçları: *

1. K

Ethernet bağlantısı kendi kendine kopuyor

Bilgisayarı ilk açtığımda ethernet bağlantısında hiçbir sorun olmuyor fakat tarayıcıyı açtığımda ya da internet isteyen bir oyuna girdiğimde kendi kendine bağlı olmasına rağmen internet yok yazıyor Bu sorun başıma windowsa format attıktan sonra geldi win10 un kendi sıfırlama seçeneğiyle format...
  2. K

Battlefield 1 FPS Sorunu

her şey güncel belgelerimdeki dosyaları sildikden sonra eski haline döndü fakat oynadıkca geri 17 fps olmaya felan başladı
  3. K

Battlefield 1 FPS Sorunu

battlefield 1 satın aldım önceden bundan bir kaç ay önce 50 fps aldığım oyundan şuanda ne yaparsam yapayım 16 fps i geçmiyor nedeni ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  4. K

Ekran Kartı Gözükmüyor

İyi forumlar herkese arkadaşlar rx570 ekran kartım taktığımız zaman hiçbir şekilde gözükmüyor aygıt yöneticisinde vs sorun ne olabilir var mı fikri olan yardımcı olabilicek birisi
  5. K

My summer car boşta iken araç stop ediyor

my summer car da motor siklet hariç denediğim 2-3 araç gaz vermeyince vites boştayke nstop ediyor çözümünü bulamadım
  6. K

Yardım Letgodan aldığım tek ürün bozuk çıktı

Numara onun profil fotosunda da kendisi var o kadar kolay olmamalı bi karakola gidip görüşücem polis abilerle eğer bişi yapamayız derse güzelce almayı denicem bakalım 1615234213 Fakat adamı aradığımda artık telefonuna ulaşılmıyor eskiden telefonu açmadığında hemen kendisi arıyordu 1615234544...
  7. K

dekont açıklamasına ne yazdığını bilmiyorum şimdi babamada soramam kusura bakmayın yarın bi karakola gidip görüşücem
  8. K

dekont attı babama kart hala bende vermedim bilerek
  9. K

ödiycem diyip suçunu kabul etmiş olmuyormu bugün yine aradım ve yine ulaşılmıyor telefonuna ve mesajlarda da duruyor çalışmazsa iade söz konusu diye
  10. K

İyi forumlar arkadaşlar Letgodan 2.el rx5704gb ekran kartı aldım aralık aylarıydı sanırım laptopa egpu yöntemi ile bağlicakdım ve denemeden aldım adamla konuşurken dedim 1.5-2 hafta içinde deneye bilirim diye tamam dedi ve mesajlarda çalışmazsa iade söz konusu demişti aradan zaman geçti ve ekran...
Geri