İyi forumlar arkadaşlar Letgodan 2.el rx5704gb ekran kartı aldım aralık aylarıydı sanırım laptopa egpu yöntemi ile bağlicakdım ve denemeden aldım adamla konuşurken dedim 1.5-2 hafta içinde deneye bilirim diye tamam dedi ve mesajlarda çalışmazsa iade söz konusu demişti aradan zaman geçti ve ekran kartı çalışmadı egpu dandır diye düşünüp araştırdım ama denediğim hiçbir yöntem olmadı en sonunda ekran kartını bi bilgisayarcıya götürdüm ve çalışmadı aldığım adamla iletişime geçtim çalışmadığını söyledim adam ilk başta tabi nasıl çalışmaz vs bende çalışıyodu diye konuştu. Biraz konuşmanın ardından paranı ödiycem ama şuanda param yok borçlarım var dedi sonra babamla görüştü taksit taksit babamın kartına yollicakdı yollamadı uzun bi süre bekledik hafta içi aradığımda oluyodu her seferinde şuan pram yok ödicem diyerek geçiştirdi iraz zaman geçtikten sonra babam aradı ve biraz tartıştıkdan sonra adam 100 tl babamın hesabına yolladı ve arsından bayadır ne biz aradık ne o aradı adam ödicem diyip parayı ödemiyor polise gitmeyi düşünüyorum sizin varmi bi tavsiyeniz fikirlerinizi bekliyorum okuduğunuz için teşekkürler.