Yardım Letgodan aldığım tek ürün bozuk çıktı

Kekoin

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi forumlar arkadaşlar Letgodan 2.el rx5704gb ekran kartı aldım aralık aylarıydı sanırım laptopa egpu yöntemi ile bağlicakdım ve denemeden aldım adamla konuşurken dedim 1.5-2 hafta içinde deneye bilirim diye tamam dedi ve mesajlarda çalışmazsa iade söz konusu demişti aradan zaman geçti ve ekran kartı çalışmadı egpu dandır diye düşünüp araştırdım ama denediğim hiçbir yöntem olmadı en sonunda ekran kartını bi bilgisayarcıya götürdüm ve çalışmadı aldığım adamla iletişime geçtim çalışmadığını söyledim adam ilk başta tabi nasıl çalışmaz vs bende çalışıyodu diye konuştu. Biraz konuşmanın ardından paranı ödiycem ama şuanda param yok borçlarım var dedi sonra babamla görüştü taksit taksit babamın kartına yollicakdı yollamadı uzun bi süre bekledik hafta içi aradığımda oluyodu her seferinde şuan pram yok ödicem diyerek geçiştirdi iraz zaman geçtikten sonra babam aradı ve biraz tartıştıkdan sonra adam 100 tl babamın hesabına yolladı ve arsından bayadır ne biz aradık ne o aradı adam ödicem diyip parayı ödemiyor polise gitmeyi düşünüyorum sizin varmi bi tavsiyeniz fikirlerinizi bekliyorum okuduğunuz için teşekkürler.

İyi forumlar arkadaşlar Letgodan 2.el rx5704gb ekran kartı aldım aralık aylarıydı sanırım laptopa egpu yöntemi ile bağlicakdım ve denemeden aldım adamla konuşurken dedim 1.5-2 hafta içinde deneye bilirim diye tamam dedi ve mesajlarda çalışmazsa iade söz konusu demişti aradan zaman geçti ve ekran kartı çalışmadı egpu dandır diye düşünüp araştırdım ama denediğim hiçbir yöntem olmadı en sonunda ekran kartını bi bilgisayarcıya götürdüm ve çalışmadı aldığım adamla iletişime geçtim çalışmadığını söyledim adam ilk başta tabi nasıl çalışmaz vs bende çalışıyodu diye konuştu. Biraz konuşmanın ardından paranı ödiycem ama şuanda param yok borçlarım var dedi sonra babamla görüştü taksit taksit babamın kartına yollicakdı yollamadı uzun bi süre bekledik hafta içi aradığımda oluyodu her seferinde şuan pram yok ödicem diyerek geçiştirdi iraz zaman geçtikten sonra babam aradı ve biraz tartıştıkdan sonra adam 100 TL babamın hesabına yolladı ve arsından bayadır ne biz aradık ne o aradı adam ödicem diyip parayı ödemiyor polise gitmeyi düşünüyorum sizin varmi bi tavsiyeniz fikirlerinizi bekliyorum okuduğunuz için teşekkürler.
Tüketici hakem heyeti

Denemeden ürün alınnmaz. Letgo olduğu için bu işten bir şey çıkmaz....

Polise gitseniz hiçbir şey olmaz. Ortada tasdikli bir şey yok.

Polise gitseniz hiçbir şey olmaz. Ortada tasdikli bir şey yok.
ödiycem diyip suçunu kabul etmiş olmuyormu bugün yine aradım ve yine ulaşılmıyor telefonuna ve mesajlarda da duruyor çalışmazsa iade söz konusu diye

ödiycem diyip suçunu kabul etmiş olmuyormu bugün yine aradım ve yine ulaşılmıyor telefonuna ve mesajlarda da duruyor çalışmazsa iade söz konusu diye
Mesajlarda durması önemli değil. Resmi olarak belgelenmediği için bir şey yapamazsınız.

Mesajlarda durması önemli değil. Resmi olarak belgelenmediği için bir şey yapamazsınız.
Nasıl bir şey yapamaz hocam bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin lütfen. THH ile işin yok doğru mahkemeye gidip dava açıyorsun kişi hakkında borç durumda mesajlar kanıt olarak sunulabilir.

Nasıl bir şey yapamaz hocam bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin lütfen. THH ile işin yok doğru mahkemeye gidip dava açıyorsun kişi hakkında borç durumda mesajlar kanıt olarak sunulabilir.
Aynı durumu yaşadığım için yorum yapıyorum. Şikayet ettim hiçbir şey olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke borcu tasdikleseydim.

Aynı durumu yaşadığım için yorum yapıyorum. Şikayet ettim hiçbir şey olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke borcu tasdikleseydim.
Adam borcunu zaten tasdiklemiş mesajlar ile. Adam borcu olduğunu kabul etmiş ve ödeyeceğim demiş. Ödemiyor. Gidip şikayet etme hakkına sahip.

Son düzenleme:
arkadaş haklı. dolap gibi bir uygulamadan alsaydınız kolayca iade yapardınız
Dolapdan alsaydı asıl iade edemezdi 2 hafta süresi yok dolabın 3 gün kontrol süresi var. Arkadaş haklı da değil dostum bilmediğiniz konu hakkında hala yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz . Bir şey merak ediyorum kartı iade ettiğiniz zaman size bir 100 tl atmış sanırsam onun açıklamasında ne yazıyor acaba ?

Dolapdan alsaydı asıl iade edemezdi 2 hafta süresi yok dolabın 3 gün kontrol süresi var. Arkadaş haklı da değil dostum bilmediğiniz konu hakkında hala yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz . Bir şey merak ediyorum kartı iade ettiğiniz zaman size bir 100 TL atmış sanırsam onun açıklamasında ne yazıyor acaba ?
dekont attı babama kart hala bende vermedim bilerek

Gerçi dekontta ne yazdığı önemli değil wp mesajlarında açıkça borç olduğu belliyse bir sıkıntı olmaz. İcra müdürlüğüne gidip ilamsız icra takibi başlatmanız gerekiyor eğer karşı taraf 7 gün içerisinde bu borcu red etmezse borç kesinleşmiş olur eğer red ederse de dava açılır ama dava ile iş baya bir uzar red ettiğini geri çekilmesi istersiniz ve o süreçde uzun olur baya ama işin sonunda kazanırsınız. Dekontta açıklama yazar açıklamaya ne yazmış parayı yollarken ?
dekont attı babama kart hala bende vermedim bilerek

Geri