Arama sonuçları: *

• Users: LuRec
  • Order by date
  1. L

20 TL oyun önerir misiniz?

Oynamadıysanız Stardew Valley şuan 24 tl ama çok sık indirime giriyor eğer hemen almak şart değil ise bakabilirsiniz mobilde 150 saatten fazla oynadım diye biliyorum sıkmayan güzel bir oyun.
  2. L

Valorant ; Bellek konumuna geçersiz erişim hatası

Daha dün oynadığım oyun bugün açınca Bellek konumuna geçersiz erişim diyor. 8gb ram 'im var ve yetiyordu ,100-150 fps arası alıyordum. Yardım eder misiniz? Windows 10 kullanıyorum, güncellemeler tam ,alanım 45gb boş ,ekran kartım 1650, anakart a320 s2h , işlemci ryzen 3 3100 .
  3. L

Foundation neden Türkçe değil?

Söylemenize gerek kalmadı uzun süren araştırmalar sonucunda buldum. Yine de sağolun .
  4. L

Foundation neden Türkçe değil?

Az önce oyunu söylememişim oyunun önemi olmaz diye düşünmüştüm oyunun ismi ; Foundation . Türkçe dil desteği var gözüküyor ama oyunda ayarlarda Türkçe dil gözükmüyor ama dil dosyalarında var sorunun sebebi nedir acaba ?
  5. L

Oyun neden Türkçe değil ?

Oyunda Türkçe var diye gördüm her yerde indirdim oyunda Türkçe yoktu ben de oyun dosyalarından dil dosyalarına baktım orda Türkçe çeviri belgesi vardı ama oyunda gözükmüyor sebebi nedir?
  6. L

Kulaklık fiyatları neden bu şekilde?

Peki yakın zaman düzelir mi geri?
  7. L

Kulaklık fiyatları neden bu şekilde?

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum kulaklık fiyatları neden bu kadar arttı? Dolar aynı euro aynı ama 3-4 ay önce 150tl olan James Donkey şimdi 400tl normal bir artış değil stok mu yok ne yok anlamadım. Yakın zamanda tekrar düşer mi bilgisi olan var mı? Rampage cashe i beğendim mediamarktta 163tl...
  8. L

Max 180 Tl ye Oyun İçin Kulaklık

Gamepower Magnus V2 Kulaklık En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey bunu buldum tasarım anlamında daha hoşuma gitti ama teknik detayları bilmiyorum sizce nasıl
  9. L

Alacağımız ekran kartı ve işlemcide darboğaz var mı ?

arkadaşım ekran kartını yaktı öyle çok bir şey oynamıyordu zaten ufak bir ekran kartı alacak rx550 2gb yetermiş ona ama bir şey merak ediyorum işlemcisi intel pentium E6700 bu sistem darboğaz yapar mı ? Aslında bu işlerden çok anlamıyorum yardım edebilir iseniz sevinirim.
  10. L

çoğu yerde H2016d önerdiler aslında ilk başta 7.1 düşünüyordum ancak pek kaliteli olmadıklarını söyledikleri için kararım değişti yani şöyle söyliyim 180tl lik 7.1 de bile bu kulaklığı önerdiler . Ayrıca bu kulaklığı hiç birebir kullandınız mı? 1615477595 H2016d ses kartı olup olmadığını...
  11. L

Yardım 150-200 TL arası kulaklık önerisi

Acaba halen kullanıyor musun ve memnun musun sıkıntı çıkardı mı ayrıca ürünü farklı farklı yerlerde farklı farklı modellerde gördüm aynı kulaklık ama bir yerde 165tl diğerinde 170tl ama 7.1 yazıyor yani kısacası aldığın sitenin linkini atar mısın?
  12. L

Max bütçem 180 tl civarı .Bazı yerlerde söylediklerine göre 7.1 var ancak sanal olduğu için hiç bir işe yaramazmış . O yüzden 180 tl altı 7.1 veya ses kartlı stereo kulaklık önerisi olan varsa cevaplarınız bekliyorum. Ayrıca mikrofon olmak zorunda.
Top Bottom