Max bütçem 180 tl civarı .Bazı yerlerde söylediklerine göre 7.1 var ancak sanal olduğu için hiç bir işe yaramazmış . O yüzden 180 tl altı 7.1 veya ses kartlı stereo kulaklık önerisi olan varsa cevaplarınız bekliyorum. Ayrıca mikrofon olmak zorunda.
Gamenote H2016d bu bütçede en alınabilecek kulaklık bence.
çoğu yerde H2016d önerdiler aslında ilk başta 7.1 düşünüyordum ancak pek kaliteli olmadıklarını söyledikleri için kararım değişti yani şöyle söyliyim 180tl lik 7.1 de bile bu kulaklığı önerdiler . Ayrıca bu kulaklığı hiç birebir kullandınız mı?H2016D alın.
H2016D alın.
H2016d ses kartı olup olmadığını nereden anlayacağım pek bilgim yok o yüzden soruyorum.Gamenote H2016d bu bütçede en alınabilecek kulaklık bence.
180 TL'lik 7.1'den bir şey bekleme zaten, @TECHNO kullanıyor kulaklığı.çoğu yerde H2016d önerdiler aslında ilk başta 7.1 düşünüyordum ancak pek kaliteli olmadıklarını söyledikleri için kararım değişti yani şöyle söyliyim 180tl lik 7.1 de bile bu kulaklığı önerdiler . Ayrıca bu kulaklığı hiç birebir kullandınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
H2016d ses kartı olup olmadığını nereden anlayacağım pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
Dostum bu bütçede 7.1'in pek önemi yok.çoğu yerde H2016d önerdiler aslında ilk başta 7.1 düşünüyordum ancak pek kaliteli olmadıklarını söyledikleri için kararım değişti yani şöyle söyliyim 180tl lik 7.1 de bile bu kulaklığı önerdiler . Ayrıca bu kulaklığı hiç birebir kullandınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
H2016d ses kartı olup olmadığını nereden anlayacağım pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
H2016D alın.
Gamepower Magnus V2 Kulaklık En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey bunu buldum tasarım anlamında daha hoşuma gitti ama teknik detayları bilmiyorum sizce nasılGamenote H2016d bu bütçede en alınabilecek kulaklık bence.
H2016D sizi daha çok memnun edecektir.Gamepower Magnus V2 Kulaklık En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey bunu buldum tasarım anlamında daha hoşuma gitti ama teknik detayları bilmiyorum sizce nasıl
H2016D alın.Gamepower Magnus V2 Kulaklık En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey bunu buldum tasarım anlamında daha hoşuma gitti ama teknik detayları bilmiyorum sizce nasıl
180 TL'lik 7.1'den bir şey bekleme zaten, @TECHNO kullanıyor kulaklığı.
H2016D sizi daha çok memnun edecektir.
hocam bu bütçede 7.1 olsa da olmasa da fark etmez 7.1'in ettiği etki olmaz neredeyse çünkü.
Max bütçem 180 TL civarı .Bazı yerlerde söylediklerine göre 7.1 var ancak sanal olduğu için hiç bir işe yaramazmış . O yüzden 180 TL altı 7.1 veya ses kartlı stereo kulaklık önerisi olan varsa cevaplarınız bekliyorum. Ayrıca mikrofon olmak zorunda.