Arama sonuçları: *

1. hasanmerkit

Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

Cihaz ikinci el olunca hall sensör normal demek. Hmm. Ne tesadüf ki ikinci el Acer, Lenovo falanda olmuyor. ❌ İlk sahibi Hall sensörü sorunu yüzünden sattı, demekki S1 sağlam değil ✅ Biri cihazı kullanıp sattı. O yüzden Hall sensör oluyor yaw. Bu mesajımdan sonra kendi hâline saldım. 😀...
  2. hasanmerkit

Değmeyecek biri için niye uğraşalım ki? https://forum.donanimarsivi.com/konu/alinmayacak-gaming-laptoplar.1100629/post-10238892 Kaldı ki Victus'un problemleri bitmiyor. Hadi R1 Victus'unu da aç 2 disk, 2 RAM tak. Bir de BIOS görüntü modunu dGPU yap. İki gün sonra da forumlarda ağla...
  3. hasanmerkit

Ban sana beni etiketleme dedikçe sen beni etiketlemeyi bırak, arkamdan göndermeli mesajlar yazıp duruyorsun. Eee bu mim'i hakettin: Hayalimizdeki vada: Gerçekte vada:
  4. hasanmerkit

Arkadaşlar her kronik arızalarda insanların mağdur olması yetmiyor. Her seferinde vada'yı da ikna edip tekrar ispat etmemiz lazım. Bunu öğrenemediniz mi? Hadi gelin vada'yı hep beraber bol bol ikna edelim.
  5. hasanmerkit

[Ücretli XenForo Eklentisi] Browser ve OS tespit eklentisi

(Recep Baltaş'ın isteği ile tasarlanan bu eklenti, T.Web() Browser Detection kütüphanesi kullanarak kaliteli bir deneyim sunar.) Forumunuzun içerisinde bulunan mesajların hangi işletim sistemi ve tarayıcı ile gönderildiğini gösterir. Bu forum eklentiyi kullanmaya karar verirse nasıl görünür...
  6. hasanmerkit

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Hayırdır beni niye etiketledin?
  7. hasanmerkit

HP victus 16 alınır mı ? (ACİL)

Herkes aynı sorunu yaşamıyor zaten. Arızanın ne zaman ortaya çıkacağı da belli olmuyor.
  8. hasanmerkit

HP victus 16 alınır mı ? (ACİL)

Alınmaz. Hall sensör, dGPU moda alınca random Clear CMOS, tek slot disk veya RAM durumu. Sürprizleeri bitmiyor. Tüm Victus'larda Hall Sensör yaşandı. En az R1'de yaşandı ama yine de yaşayan var. Değmez. Victus cihazdaki NVMe diski söküp Asus cihaza taktım, daha yüksek veri aktarım hızını gördüm...
  9. hasanmerkit

HP victus laptop ne kadar eder

YouTube'a "Hall sensör HP" yaz. Techolay'ın videosunu izle.
  10. hasanmerkit

Alınmayacak Gaming Laptoplar

Beni vada etiketliyor, insanlara o kusurlu olabilecek ürün öneriyor üstüne de laf soktuğunu sanıyor. Beni lütfen daha fazla etiketlemeyin. Şahsın yanlış bilgisini ben zorla düzeltemem. Biri mağdur kalıp ürünü bana sen önermiştin diyince de sorumluluk almayacak zaten. Techolay YouTube kanalına...
  11. hasanmerkit

Ali'ye niye yazayım ne alaka?
  12. hasanmerkit

S0, S1, R0 delilli patlıyor, R1'de delilsiz çatlıyor. R1'de de yaşayanlar var. Onlar delil atmıyor diye çatlamıyor mu? 😃 Sen yıllardır sorunları bitmeyen HP markasını önermeye devam et. R1'de sorun yaşıyorum diyenler var. Paşam sana zahmet senin boş vaktin varsa hepsiyle sen iletişime geçmeye...
  13. hasanmerkit

S1 var. S1'den delil gönderen de var. Kendi cihazım da var. R1 olduğunu söyleyen de var ama R1'den delil gelmedi. Yine de HP alınmaz. Özellikle dGPU moduna alınca random Clear CMOS attığını görmeye başlayınca. Ben bu markayı kara listeme aldım. Hall sensor sorunlu S1 cihazını da ciddi zararına...
  14. hasanmerkit

Yardım Victus Hall Sensör Problemi

S0, S1, R0 ve R1 modellerinin hepsinde görüldü. Kaldı ki Omen serilerinde bile yaşayan olduğu söyleniyor. Servise gönderin, anakart veya sensör değişimi yapılsın. Hiçbir şey yapmamaktan kat kat iyidir.
  15. hasanmerkit

ASUS TUF VS GAME GARAJ VS VİCTUS

HP Victus cihazlarda Hall sensör problemi var. Önermiyorum. Asus alınabilir.
  16. hasanmerkit

Bana iki hafta önce gelen bu yorumdan sonra seni tınlamamaya çoktan karar verdim de bana bu yorumu zorlaya zorlaya paylaştırıyorsun. Al: Hadi uza şimdi. Lenovo LOQ anakartların özellikle yanan modellerini de öğrenip tavsiye etmeye başla. Ben "Engellenen içerikleri göster" tuşunu kullanana...
  17. hasanmerkit

HP victus alınır mı. ?

Alınmaz. Sorunları bitmiyor.
  18. hasanmerkit

Hem Intel işlemcili hem de 4060, çok daha iyisini bulursun o parayla. Marka kaliteli ama cihaz değmez
  19. hasanmerkit

Laptoplarda önermiyorum maalesef aşırı ısınıyorlar. Bu yüzden özellikle AMD önerdim.
Geri