Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

Evet @Ruffian ile atışmalarını da biliyorum 😂 o konuda bende vardım hatta foruma takıldığım günlerdi komikti ya zaman geçiyor 😂 o tartışmalardan sonra 3 mülakata girdim ya zaman nasıl geçmiş valla şaşılır. Haklısın valla bunlar da olacak ki forum aktif olsun gerçekten bilgi sahibi usta abiler genç kardeşlerimiz vs yeşillendirsin. Şahsen ben Yönetim Bilişim sistemleri mezunuyum fiber internet sistemleri, teknik servis geçmişi kodlama bilgisi derken burada işte bu yorumları okuyunca insan gülüyor 😂 kendi evine aldığı bilgisayardan başka bilgisayara dokunmamış tornavidayla arka kapağını sökemeyen insanlardan böyle şeyler duyunca insan gülüyor ya 😂 forum gerçekten acayip. Technopat'a hak veriyorum ama bence adminler iyi yapıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam boşta çalışma voltajını atmış 🤦 öyle savunuyor bide
Okuduğu bölümle hava atmaya atmaya çalışmalar falan yüksek zeka göstergesi, benimkini söylesem ağzı uçuklayacak haberi yok. Yaşının da büyük olduğunu falan sanıyor XD Avam takımıyla uğraşmıcam ama yalan yanlış bilmediği şeyler hakkında yazıyolar tutamıyom kendimi.

@TyShame @Senr siz daha engellemediniz mi onu ya? Rezil ettik yeterince bence hadi burda yetmedi dediniz benim konuda rezil rüsva oldu zaten bırakın bağırsın çağırsın sonuç ortada zaten.

Technopat kendi sosyalini kendisi düşürdü o kadar boş banlar ve uyarılar veriliyor ki millet sosyali saldı mesela benim technopatı bırakma sebebim ben katiplik sınavına girsem ordaki hoca bile bu kadar takılmaz böyle hatalara lan 3 satır şey yazmışım ayırmadım diye uyarı aldım ben 3 satırın neyini ayırayim yahu otomatik düzeltme hata yapıyor koyduğum soru işaretini kaldırıyo onu koymadım diye ban yiyorum gittim adminlere hatta sosyalin kurucu ortağına yazdım adam iplemedi bende bıraktım orayı bu kadar da olmaz arkadaşım.

Sonuç olarak alınır mı :D

Yalan yanlış konuşanlara karşı hiç susmadım niyetim de yok.

1756791507985.webp

Forumlar hiçbir şeyi bilmeyen insanlarla da dolu, hadi göster 1 tane oksidasyon sorunlu hx bekliyorum.
Arkadaşlar her kronik arızalarda insanların mağdur olması yetmiyor. Her seferinde vada'yı da ikna edip tekrar ispat etmemiz lazım. Bunu öğrenemediniz mi? Hadi gelin vada'yı hep beraber bol bol ikna edelim.

@TyShame @Senr siz daha engellemediniz mi onu ya? Rezil ettik yeterince bence hadi burda yetmedi dediniz benim konuda rezil rüsva oldu zaten bırakın bağırsın çağırsın sonuç ortada zaten.

Technopat kendi sosyalini kendisi düşürdü o kadar boş banlar ve uyarılar veriliyor ki millet sosyali saldı mesela benim technopatı bırakma sebebim ben katiplik sınavına girsem ordaki hoca bile bu kadar takılmaz böyle hatalara lan 3 satır şey yazmışım ayırmadım diye uyarı aldım ben 3 satırın neyini ayırayim yahu otomatik düzeltme hata yapıyor koyduğum soru işaretini kaldırıyo onu koymadım diye ban yiyorum gittim adminlere hatta sosyalin kurucu ortağına yazdım adam iplemedi bende bıraktım orayı bu kadar da olmaz arkadaşım.
Bir tane konu açıldı geldi o konuya attığı ilk mesajdan yanlış bilgilendirmeden uyarı yedi konu sahibi uyardı yine uyarı yediği mesajları atmaya devam etti ben ona şaşırdım. Bir de konu kilitlenmesin diye ortalığı sakinleştirmeye çalıştım, biri daha gelince Vada'yı desteklemeye olan oldu. Ondan benim engellemem bir şeyi değiştirmiyor adam forumun açığı gibi geziyor. O yüzden o beni engeller umuduyla geziyordum bu konuda başardım gibi geldi.

Artık konu sahiplerini sırf uyarmak için takip ediyorum. Yoksa engeller geçerdim, o kilitlenen konuda güzel bir konuydu konu sahibine üzüldüm.

Ayrıca ne kadar çok Vada haterı varmış yeni fark ettim. 😂

Uygunsuz Dil
Bir tane konu açıldı geldi o konuya attığı ilk mesajdan yanlış bilgilendirmeden uyarı yedi konu sahibi uyardı yine uyarı yediği mesajları atmaya devam etti ben ona şaşırdım. Bir de konu kilitlenmesin diye ortalığı sakinleştirmeye çalıştım, biri daha gelince Vada'yı desteklemeye olan oldu. Ondan benim engellemem bir şeyi değiştirmiyor adam forumun açığı gibi geziyor. O yüzden o beni engeller umuduyla geziyordum bu konuda başardım gibi geldi.

Ayrıca ne kadar çok Vada haterı varmış yeni fark ettim. 😂
Bu parazitleri çok bulundurmamak lazım forumlarda milleti yanlış yönlendiriyor.

Ban sana beni etiketleme dedikçe sen beni etiketlemeyi bırak, arkamdan göndermeli mesajlar yazıp duruyorsun. Eee bu mim'i hakettin:

Hayalimizdeki vada:

1756804370847.webp

Gerçekte vada:

1756804487902.webp

Ban sana beni etiketleme dedikçe sen beni etiketlemeyi bırak, arkamdan göndermeli mesajlar yazıp duruyorsun. Eee bu mim'i hakettin:

Hayalimizdeki vada:

Alıntıyı görüntüle

Gerçekte vada:

Alıntıyı görüntüle
Komikmiş r1 makalesi yazmak için vaktin yok ama mizah için var. Hala sorun çıkmadı dediğin tutmadı instagram dmleri vardı güya gelmedi r1 sorunu bulamadın yanıklık bu yüzden. 1 kutu Silverdin yazdım sana.

3 kanıtlı geri dönüş varmış göremedik henüz hem de kanıtlı.Hobi olsun diye taşınıyor ve çok meşgul arkadaş bahane bulur yine.

Son düzenleme:
Komikmiş r1 makalesi yazmak için vaktin yok ama mizah için var. Hala sorun çıkmadı dediğin tutmadı instagram dmleri vardı güya gelmedi r1 sorunu bulamadın yanıklık bu yüzden. 1 kutu Silverdin yazdım sana.

3 kanıtlı geri dönüş varmış göremedik henüz hem de kanıtlı.Hobi olsun diye taşınıyor ve çok meşgul arkadaş bahane bulur yine.

Değmeyecek biri için niye uğraşalım ki?

Kaldı ki Victus'un problemleri bitmiyor. Hadi R1 Victus'unu da aç 2 disk, 2 RAM tak. Bir de BIOS görüntü modunu dGPU yap. İki gün sonra da forumlarda ağla. Bilgisayarım kendi kendine Invalid CMOS hatası veriyor ve disk takmaya slotum yok diye. 😃

Tüh ya, R1 cihazın kullanıcısı az diye Hall sensör yaşayana rağmen kronik problem diyemiyoruz.

HP'nin muhteşem elemanı, vadaaaaa 😂

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr

Değmeyecek biri için niye uğraşalım ki? Kaldı ki Victus'un problemleri bitmiyor. Hadi R1 Victus'unu da aç 2 disk, 2 RAM tak. Bir de BIOS görüntü modunu dGPU yap.

İki gün sonra da forumlarda ağla. Bilgisayarım kendi kendine Invalid CMOS hatası veriyor ve disk takmaya slotum yok diye. 😃

Tüh ya, R1 cihazın kullanıcısı az diye Hall sensör yaşayana rağmen kronik problem diyemiyoruz.

HP'nin muhteşem elemanı, vadaaaaa 😂
Zaten 2 disk 2 ram discrete gpuda aldığım günden beri sıfır sorun. R1in kullanıcısı neden az olsun o nereden çıktı.
Sana guzel bir ikinci el s1 cihaz itelemişler r1 varsayimlarini bunun uzerinden yapmaya devam et.
Attığın ssler de inanılmaz ikna edici.
Bak bakayım 1 tane bulabilecek misin.Bulursan yaz bulmasan da yaz özletme kendini.

Mesaj silip konu kilitleyen malum forumdan linkler
Şimdilerde r1 öneren aliusmanin dahil oldugu konu

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış

Hayalimizdeki vada:

Alıntıyı görüntüle

Gerçekte vada:

Alıntıyı görüntüle
gereksizler için fazla uğraşıyorsunuz kuduruğun teki ellemeyin havlasın fazla gereksiz birisi zaten malum partili birinin düzgün konuştuğunu duydunuz mu? bunların alayı böyle hiç uğraşmayın.

Cihaz ikinci el olunca hall sensör normal demek. Hmm. Ne tesadüf ki ikinci el Acer, Lenovo falanda olmuyor.

❌ İlk sahibi Hall sensörü sorunu yüzünden sattı, demekki S1 sağlam değil
✅ Biri cihazı kullanıp sattı. O yüzden Hall sensör oluyor yaw.

gereksizler için fazla uğraşıyorsunuz kuduruğun teki ellemeyin havlasın fazla gereksiz birisi zaten malum partili birinin düzgün konuştuğunu duydunuz mu? bunların alayı böyle hiç uğraşmayın.
Bu mesajımdan sonra kendi hâline saldım. 😀 Etiketleyip duruyor Bella'nın kraliçesi, o zorla cevap istedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri