Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

Forumlar hiçbir şeyi bilmeyen insanlarla da dolu, hadi göster 1 tane oksidasyon sorunlu hx bekliyorum.
Dostum Intel iyi olsun. Rekabet olsun. Ama karizmayı cizdirdiler. Biosla falan çözmeye çalıştılar. Belki çözmüşlerdir. Ama intelde kara leke kalıcak yani. Piyasa Amd ye kalmaz da rekabet olur. Bize de faydası olur. Bu paralara Hx işlemci yerine Amd bakilabilir. Cok ucuz olur al geç. Bu fiyatlara ben Intel almazdım

Dostum Intel iyi olsun. Rekabet olsun. Ama karizmayı cizdirdiler. Biosla falan çözmeye çalıştılar. Belki çözmüşlerdir. Ama intelde kara leke kalıcak yani. Piyasa Amd ye kalmaz da rekabet olur. Bize de faydası olur. Bu paralara Hx işlemci yerine Amd bakilabilir. Cok ucuz olur al geç. Bu fiyatlara ben Intel almazdım
Mesajınızdan tüketiciyi düşündüğünüz çok belli. Bende sizin gibi düşünüyorum.

intelle degradation sorununuyla alakasını çözemedim.
Bios güncellemesini de keyfi yayınladı yani bütün markalar sayın @vada ? Hatta intel redditte bütün laptop + masaüstü 13. 14. Nesil işlemci kullananlara acil bios güncellemesi tavsiye etti laptopları işlemcileri yanmasın diye 1.4 mV üstüne çıkmayacak şekilde BİOS kilidi attı ?
Vadam canım gülüm bak bazı kaliteli slikona sahip 13. 14. Nesil laptop + desktop işlemcilerinde bu sıkıntı geç görünüyor veya takılmalarla başlıyor kendini gösteriyor ama o sorun var. Adam açık açık bir anda laptop kapandı demiş ya kalitesiz bilgisayar değil o bak sana 1 konu attım uğraşsam 100 lerce atarım sana ama uğraşmak istemiyorum gerek yok. Bazen kabul etmek de büyüklüktür haklı olmadığını bildiğin halde hala savunuyosun ya 😂 sana intel işlemcinle keyifler diler umarım yanmayan bir anda kapanmayan bir bilgisayar dilerim. Daha cevap yazmayacam deymez çünkü

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Bios güncellemesini de keyfi yayınladı yani bütün markalar sayın @vada ? Hatta intel redditte bütün laptop + masaüstü 13. 14. Nesil işlemci kullananlara acil bios güncellemesi tavsiye etti laptopları işlemcileri yanmasın diye 1.4 mV üstüne çıkmayacak şekilde BİOS kilidi attı ?
Vadam canım gülüm bak bazı kaliteli slikona sahip 13. 14. Nesil laptop + desktop işlemcilerinde bu sıkıntı geç görünüyor veya takılmalarla başlıyor kendini gösteriyor ama o sorun var. Adam açık açık bir anda laptop kapandı demiş ya kalitesiz bilgisayar değil o bak sana 1 konu attım uğraşsam 100 lerce atarım sana ama uğraşmak istemiyorum gerek yok. Bazen kabul etmek de büyüklüktür haklı olmadığını bildiğin halde hala savunuyosun ya 😂 sana intel işlemcinle keyifler diler umarım yanmayan bir anda kapanmayan bir bilgisayar dilerim. Daha cevap yazmayacam deymez çünkü
Bu Vada beni engellesin diye çok çabaladım her şeye bir cevabı var. Genelde R yapmıyor laptop konularında 4 adet konuya gidiyorsa 2si tartışmalı 1 tanesi kavgalı. Diğeri de şaibeli. Şu an benim mesajari görse onlara da bir şeyler yazardı o yüzden rahatım.

Tam intel fanboi havası var adamda. Laptop konularına gelmese bir tat eksik diye ararım kendisini o kadarda her laptop konusunda var.

Azimle s*çan dağı delermiş, banlansa es kaza laptop konularının %70'i boş kalır forumda. Yani modlar banlanır bu banlanmaz.

Son düzenleme:
Bu Vada beni engellesin diye çok çabaladım her şeye bir cevabı var. Genelde R yapmıyor laptop konularında 4 adet konuya gidiyorsa 2si tartışmalı 1 tanesi kavgalı. Diğeri de şaibeli. Şu an benim mesajari görse onlara da bir şeyler yazardı o yüzden rahatım.
Haha 😂 kesin yazardı valla techolay ekibine sanırım yeni katılan @hasanmerkit ile de victus üzerine tartışıyordu 😂 hall sensor mevzusu üzerinden o konuda kanıtlı mesela inatla bende yok millette de yok açanlar bilmiyor veya yalan söylüyor diye inatlaşıyor 😂 her yerde de victus öneriyor o seri mimlendi diyoruz yok inat etti yokmuş sıkıntı 😂
Alanların çoğu sıkıntı bildiriyorsa o cihaz sıkıntılıdır abi sanki babamızın markası niye savunalım ya 😂 bütçeye göre ürün önerirsin veya sıkıntı varsa milletin sıkıntısını çözmeye uğraşırsın forumun amacı bu. Moderatörler düzgün el atsa şu foruma valla günümün çoğunu burda geçiricem de o kadar çalışmaya uğraşasım gelmiyor valla 😂

Haha 😂 kesin yazardı valla techolay ekibine sanırım yeni katılan @hasanmerkit ile de victus üzerine tartışıyordu 😂 hall sensor mevzusu üzerinden o konuda kanıtlı mesela inatla bende yok millette de yok açanlar bilmiyor veya yalan söylüyor diye inatlaşıyor 😂 her yerde de victus öneriyor o seri mimlendi diyoruz yok inat etti yokmuş sıkıntı 😂
Alanların çoğu sıkıntı bildiriyorsa o cihaz sıkıntılıdır abi sanki babamızın markası niye savunalım ya 😂 bütçeye göre ürün önerirsin veya sıkıntı varsa milletin sıkıntısını çözmeye uğraşırsın forumun amacı bu. Moderatörler düzgün el atsa şu foruma valla günümün çoğunu burda geçiricem de o kadar çalışmaya uğraşasım gelmiyor valla 😂
Moderatör es kaza banlasa iş yükleri de azalacak yarı yarıya zaten çünkü bunu savunanda çok. Ama olmaz ki es kaza oldu diyelim laptop konularının yarısı boş kalır. Aman Vada reis olmazsa buraların tadı olmaz boşver. 😂🤣
Saçmalama, alakasını çözrmedim gibi ileri geri konuşan üye de lazım yav sende aaaa !
Sen bi de Ruffian reisi göreceksin. 🤣
Victus önerere kızacağım diye kafayı sıyırdı en son technopatta ban yemişti.

Techolaya üye olduğunu sanmıyorum Vada'nın varsa da Hasanmerkit'e sabırlar dilerim.

Son düzenleme:
Evet anakartı yanan bütün intel hxler yüksek voltajdan yandı tabi. Stabilite ve mavi ekran sorunları şeklinde kendini belli ediyor cart diye anakart yakarak değil. Ben de sorunsuz çalıştığına dair post atan 100lerce kişi bulurum forumda çatır çutur gamegarajın 13500hx modeli öneriliyor istediğin kadar yırtın hiçbir sorun yok hxlerde.
al maksat link olsun

Evet anakartı yanan bütün intel hxler yüksek voltajdan yandı tabi. Stabilite ve mavi ekran sorunları şeklinde kendini belli ediyor cart diye anakart yakarak değil. Ben de sorunsuz çalıştığına dair post atan 100lerce kişi bulurum forumda çatır çutur gamegarajın 13500hx modeli öneriliyor istediğin kadar yırtın hiçbir sorun yok hxlerde.
al maksat link olsun
Gecenin 1'i birinin HX savunacağı aklımın ucundan geçmezdi ahahaha !

Uygunsuz davranış
Senin gibi sazanları çok salladım.Bilmediğin konularda fikir belirtmeye ne çok meraklısın. Kerkiti o konuda rezil ettim elimde kanıtlar var atacam dedi atmadı yok taşınacakmış yok meşgulmuş 2 aydır atacak kanıt, çok sevdiği kankisi ali usman sattı bunu r1 önermeye başladı kaldı bu da ortada.
Aa burda seni de yemişim yanıklık ordan belli oldu şimdi.

Sonra bu konuma https://forum.donanimarsivi.com/kon...ti-ptm7950-uyguladim-ilk-mesaj-guncel.939860/ @Ruffian denilen eleman dadandı, cinebench ve timespy skorunu ekledikten sonra foruma küstü 2 yıl girmedi. Buna kalsa anakartım yancaktı 15 ay oldu tık yok. Ötekine kalsa hall çıkacaktı gene tık yok. Sana kalsa da işlemcim çöp olcak bekliyorum ama sanmam güncellerim konuyu yanarsa hadi bb.

Yalan yanlış konuşanlara karşı hiç susmadım niyetim de yok.

Moderatör es kaza banlasa iş yükleri de azalacak yarı yarıya zaten çünkü bunu savunanda çok. Ama olmaz ki es kaza oldu diyelim laptop konularının yarısı boş kalır. Aman Vada reis olmazsa buraların tadı olmaz boşver. 😂🤣
Saçmalama, alakasını çözrmedim gibi ileri geri konuşan üye de lazım yav sende aaaa !
Sen bi de Ruffian reisi göreceksin. 🤣
Victus önerere kızacağım diye kafayı sıyırdı en son technopatta ban yemişti.

Techolaya üye olduğunu sanmıyorum Vada'nın varsa da Hasanmerkit'e sabırlar dilerim.
Evet @Ruffian ile atışmalarını da biliyorum 😂 o konuda bende vardım hatta foruma takıldığım günlerdi komikti ya zaman geçiyor 😂 o tartışmalardan sonra 3 mülakata girdim ya zaman nasıl geçmiş valla şaşılır. Haklısın valla bunlar da olacak ki forum aktif olsun gerçekten bilgi sahibi usta abiler genç kardeşlerimiz vs yeşillendirsin. Şahsen ben Yönetim Bilişim sistemleri mezunuyum fiber internet sistemleri, teknik servis geçmişi kodlama bilgisi derken burada işte bu yorumları okuyunca insan gülüyor 😂 kendi evine aldığı bilgisayardan başka bilgisayara dokunmamış tornavidayla arka kapağını sökemeyen insanlardan böyle şeyler duyunca insan gülüyor ya 😂 forum gerçekten acayip. Technopat'a hak veriyorum ama bence adminler iyi yapıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecenin 1'i birinin HX savunacağı aklımın ucundan geçmezdi ahahaha !
Adam boşta çalışma voltajını atmış 🤦 öyle savunuyor bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri