Arama sonuçları: *

1. impalaa

Android Yükseltmek Telefona Zarar Verir Mi?

Selamlar. LG G4 marka bir telefon kullanıyorum. Şu an kullandığım sürüm 6.0 sürümü. Bunu Android 7 sürümüne yükseltmek istiyorum. Fakat 7 sürümü LG Türkiye'nin resmi oladak yayınladığı bir sürüm değil. Telefona zarar verir mi? Performansında düşüş olur mu? Yardımınızı rica ediyorum. İyi...
  2. impalaa

Mouse Taktığımda Pc Donuyor

Selamlar arkadaşlar. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Oyuncu mouseumu pcye taktigimda pc donuyor bakın imleci değil direkt olarak oyunlarda vs fps kaybi yaşıyorum sorununu çözemedim bir türlü mouse markası Msi Clutch GM08. Driver indirmeye çalışıyorum driver hata veriyor anlamadım bir...
  3. impalaa

2. Eli Ucuz Ekran Kartları

Dostum şu anki piyasaya göre öneri yapabilirsiniz. Şu an almayacağım fakat çok uzun süre sonra da almayacağım. 1 2 ay içerisinde alırım diye tahmin ediyorum. 1625333827 Teşekkürler herkese. Inceleyeceğim. Farklı bir önerisi olan varsa yazarsa güzel olur.
  4. impalaa

2. Eli Ucuz Ekran Kartları

Arkadaşlar bir ekran kartı alacağım. Ama şu an almayacağım önceden planını yapıyorum ne alsam diye. 2. Eli 1000tl altı olan güzel ekran kartları neler? 1000tlyi gecmemeli.
  5. impalaa

2. Eli UCUZ Ekran Kartı Önerisi

500w 80+ bir psu alacağım. 1625135006 Teşekkürler herkese. Bakacağım hepsine.
  6. impalaa

2. Eli UCUZ Ekran Kartı Önerisi

Selamlar arkadaşlar. Bilgisayar topluyorum. Özellikleri şöyle olacak. AMD Ryzen 3 1300x 8GB ram Ekran kartı? Burada sizden 2. eli 1000 tl altında olan ve kaliteli bir ekran kartı önerisi istiyorum. Tabii çok iyi bir şey bekleyemeyiz fakat fiyatına göre en iyi olan kartlardan öneri verir misiniz...
  7. impalaa

MSI Dragon Center SDK Hatası

Selamlar. Ben MSI Clutch GM08 mouse aldım. Fakat Dragon Center'ı kurarken SDK hatası alıyorum. Hatayı aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Yönetici olarak vs. çalıştırdım. Her şeyi uygun yaptım fakat olmuyor, kurulmuyor. Yardımcı olur musunuz?
  8. impalaa

Mouse Bilgisayarda Kasma Yapıyor

kulaklık, mouse, klavye, hoparlör. Ama şöyle bir şey var. Casper mouse kullanıyorum ve kasma yok. Ama msi mousea geçince kasma yapıyor anlamadım.
  9. impalaa

Mouse Bilgisayarda Kasma Yapıyor

Selamlar. Geçenlerde yeni bir msi clutch gm08 mouse aldım. Fakat pcye takınca pcde aşırı kasma oluyor oyunlar vesaire kasıyor. Zaten bilgisayarın özellikleri cok iyi değil normalde de biraz kasma var fakat mouse takınca daha da çok donuyor ve oynamakta güçlük çekiyorum. Şikayetim mouseun...
  10. impalaa

Çözüldü✓ PUBG Mobile'de Takılma Sorunu

Pubg ile alakam da yoktur sevmem de zaten mobili de asla oynamam. Tanıdık rica etti insan gibi cevap vermek varken gidiyorsun sacma sapan bir cevap veriyorsun. Küfür ettik sanki dediğine bak. Hem ben oynuyor olsam bile bu seni alakadar etmez.
  11. impalaa

Birader ben oynamıyorum zaten? Düzgün okursan anlarsın. Sistem benim değil.
  12. impalaa

Selamlar. Bir tanıdık için soruyorum. Emulatorden Pubg Mobile oynuyor fakat anlık takilmalar oluyormuş. Akıcılık yokmuş oyunda. Sebebi ne olabilir? Sistem özellikleri: Amd Ryzen 9 3900x - Rtx 2070 - 32gb ram
  13. impalaa

Msi Clutch GM08 Driver Hatası

Selamlar. Yeni mouse aldım markası başlıkta yazıyor. Driverını indirdim fakat kurarken şöyle bir hata verdi. Çözümü bilen yardım edebilir mi? İndirdiğim driverin ismi Dragon Center olarak geçiyor.
  14. impalaa

Psu Önerileriniz Neler?

teşekkürler
  15. impalaa

Psu Önerileriniz Neler?

Selamlar. Ben kafamda bir sistem belirledim ve onun için 500W bir psu gerekiyor. Max 300TL olacak şekilde güzel bir psu önerebilir misiniz?
  16. impalaa

Topladığım Bilgisayara Hangi Ekran Kartını Alabilirim?

Selamlar. Pc topluyorum. Bütçem toplam 2800tl. İşlemci olarak Ryzen 5 1600 alacağım. Ekran kartı ne önerirsiniz. Ekran kartını 2. el alacağım 900tl'yi geçmemeli. Önerileriniz neler?
  17. impalaa

Topladığım Bilgisayara Ne İşlemci Alabilirim?

tamamdır teşekkürler
  18. impalaa

düz 1600 olan 1615968477 Ryzen 5 1600 olacak. af modeli değil
  19. impalaa

Photoshop kullanıyorum ve after effects gibi programlarda kullanacağım. Fakat tabi oyunda oynayacağım.
  20. impalaa

Teşekkürler herkese. Ryzen 5 1600 iyi midir sizce? 2. el fiyatı da uygun
Geri